Dodaj do ulubionych

gdzie wróżka w Lublinie-kto był??

25.12.05, 14:10
Chcę wybrać się do wróżki tylko nie wiem gdzie takowa jest...może jakieś
podpowiedzi???I w ogóle ile kosztuje taka przyjemność :>
Obserwuj wątek
    • Gość: wróżbita Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.lublin.mm.pl 25.12.05, 14:26
      Przy Dw.PKS obok sklepu NOVA,wróżą Cyganki.Polecam
    • Gość: tagotago Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:25
      Prusa 5 (jesli jeszcze zyje, bo wiekowa osoba...)
    • Gość: frolix Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:42
      0-700 coś tam - reklamuje się w telewizji
      • andrzej.sawa Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 26.12.05, 02:41
        Ciekawe na co pomaga wizyta u wróżki?
        Tobie trzeba leczenia z kompleksów i nadmiaru gotówki.
    • Gość: ` Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.homeip.net / *.homeip.net 26.12.05, 19:26
      A po co ci wróżka??? taka ciekawa jesteś, ile bzdur i powie??
      • Gość: Leon Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:45
        Wiele lat temu kiedy miałem 19 lat z kolegami poszliśmy do wróżki. To nie była
        zaplanowana wizyta - po prostu w tym dniu trochę się nudziliśmy. To nie była
        zawodowa wróżka - można jej coś było dać ale nie koniecznie. Nie powiedziała mi
        zbyt wiele ale to co powiedziała sprawdziło się w 100%. Można to wszystko
        oczywiście wytłumaczyć zbiegiem okoliczności.
        • tajnos.agentos Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 13:55
          Poczytaj sobie gazetowe horoskopy, nieważne spod jakiego jesteś zodiaku - też
          wszystkie sprawdzają się w 100%.
          • Gość: Leon Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:08
            Możliwe ale w moim przypadku otrzymałem dokładne informacje. Inna sprawa że nie
            przywiązywałem do nich wagi. Dopiero po latach stwierdziłem ze zdziwieniem że
            wszystko się sprawdza.
          • aron2004 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 15:00
            ja czytałem swój horoskop w gazecie i tam napisali że szykuje się spotkanie
            rodzinne pod koniec grudnia. Skąd wiedzieli?
    • Gość: gosc Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 00:13
      To wstyd wierzyc w takie glupoty.Pojdziesz do wrozki, nasluchasz sie glupot
      i.... zaczniesz tak zyc, by realizowac, co glupia baba nagadala i nieszczescie
      gotowe. Zyjesz juz w XXI wieku!!!!!!!!!!! gosc.
      • julie_bella2001 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 02:00
        Kurcze przestancie ja oceniac bo dziewczyna nie po to zalozyla watek zeby
        sluchac waszych bzurdnych pouczen tylko zeby zdobyc konkretna informacje.I to
        sa jej pieniadze i ma prawo je wydawac jak chce a wam nic do tego!!! Madzia
        zadaj lepiej to pytanie na tym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?
        f=468 ps.troche sie spoznilas z tym pytaniem bo jeszcze kilka lat temu w
        lublinie byla aida ale teraz przeniosla sie do warszawy.pozdrawiam
        • julie_bella2001 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 02:01
          Zle wkleilam watek sorki forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468
        • Gość: Anna Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: 195.205.71.* 27.12.05, 08:32
          Skończcie już robić reklamę tej szarlatance Aidzie!To wyludzanie pieniedzy, a
          nie wrózenie!
    • aron2004 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 07:12
      można sobie zadzwonić na 0-700 i nie trzeba się ruszać z domu
      • aron2004 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 07:13
        jakbyś mogła to spytaj tą wróżkę jakie będą numery w LOTTO.
    • Gość: Anka dobra wróżka IP: *.chello.pl 27.12.05, 17:55
      Dobra wróżka, taka z prawdziwego zdarzenia, może przepowiedzieć przyszłość.
      Tylko jest taka drobnostka - ona ma tę moc przepowiadania daną jej przez zło
      lub przez dobro. I tego się należy obawiać, a sprawdzić nijak nie da rady.
      • Gość: michal Re: dobra wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:13
        Po długim namyśle postanowiłem podzielić się z wami pewną refleksją. Zawsze
        byłem sceptycznie nastawiony do tego typu kwestii, uważając je za mało poważne,
        a ludzi którzy sie tym zajmują za nawiedzonych lub nieuczciwych. Do czasu kiedy
        świat mi się zawalił, zarówno na gruncie prywatnym, jak i zawodowym. Z dnia na
        dzień w zasadzie stałem się finansowym i emocjonalnym bankrutem, przy czym
        najmocniej zawiodłem się na ludziach mi bliskich, do których miałem zaufanie. W
        ciągu niespełna tygodnia straciłem wszystko co było mi drogie i na czym mi
        zależało. W odruchu desperacji, za namową siostry poszedłem do "wróżki", a w
        zasadzie do osoby zajmującej się od lat astrologią. Bardzo mi pomogła.
        Podniosłem sie po porażce, pomału zbudowałem nowe życie, zaufałem kobiecie
        wartej miłości i dzisiaj naprawdę jestem człowiekiem szczęśliwym. Od tej pory
        minęło prawie 2 lata. Jeśli komuś to pomoże to podam mail do tej osoby, bo nie
        jestem upoważniony do podawania adresu, ani telefonu. Astrologia@vp.pl
        Powodzenia...
        • Gość: aaa Re: dobra wróżka IP: *.chello.pl 04.01.06, 22:21
          zdziwili byscie się ilu poważnych facetów na jeszcze bardziej powaznych stanowiskach korzysta z porad wróżek i wszelkiej masci czarodziejek...
          • Gość: Paweł Re: dobra wróżka IP: *.homeip.net / *.homeip.net 04.01.06, 23:36
            No właśnie - niby poważni, wykształceni ludzie, a tak zagubieni, że imają się
            przeróznych głupot
    • magda328 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 25.03.06, 14:30
      a mi się sprawdziła, są do niej kolejki więc trzeba zaopatrzyć się w
      cierpliwość ale warto jak ktoś chce to moge podać namiar
    • Gość: aaaaaaaaaa Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: 213.76.172.* 25.03.06, 21:31
      pod glownym pksem jak w to wierzysz same cie zaczepia
      hahahahaha
      to glupota
      daj mi spora sume to ci powroze
      sory nie moglam sie powstrzymac
    • martakucfgah12 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 03.04.25, 09:47
      ja polecam Sarę, korzystam już długo, bardzo wysoka sprawdzalność i szybki kontakt,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • oszol-lom-z-rm Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 06.04.25, 15:21
      okultystyczne praktyki na wschodzie Polski?
      PRZESTRZEGAM W NURZANIU SIE W CZYMŚ TAKIM
      wol.jw.org/pl/wol/d/r12/lp-p/102008244
    • dociek Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 21.08.25, 20:31
      U Pana Twardowskiego na księżycu. Elon Musk ustala cenę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka