magdzia_p 25.12.05, 14:10 Chcę wybrać się do wróżki tylko nie wiem gdzie takowa jest...może jakieś podpowiedzi???I w ogóle ile kosztuje taka przyjemność :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wróżbita Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.lublin.mm.pl 25.12.05, 14:26 Przy Dw.PKS obok sklepu NOVA,wróżą Cyganki.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tagotago Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:25 Prusa 5 (jesli jeszcze zyje, bo wiekowa osoba...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frolix Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:42 0-700 coś tam - reklamuje się w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 26.12.05, 02:41 Ciekawe na co pomaga wizyta u wróżki? Tobie trzeba leczenia z kompleksów i nadmiaru gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.homeip.net / *.homeip.net 26.12.05, 19:26 A po co ci wróżka??? taka ciekawa jesteś, ile bzdur i powie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:45 Wiele lat temu kiedy miałem 19 lat z kolegami poszliśmy do wróżki. To nie była zaplanowana wizyta - po prostu w tym dniu trochę się nudziliśmy. To nie była zawodowa wróżka - można jej coś było dać ale nie koniecznie. Nie powiedziała mi zbyt wiele ale to co powiedziała sprawdziło się w 100%. Można to wszystko oczywiście wytłumaczyć zbiegiem okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 13:55 Poczytaj sobie gazetowe horoskopy, nieważne spod jakiego jesteś zodiaku - też wszystkie sprawdzają się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:08 Możliwe ale w moim przypadku otrzymałem dokładne informacje. Inna sprawa że nie przywiązywałem do nich wagi. Dopiero po latach stwierdziłem ze zdziwieniem że wszystko się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 15:00 ja czytałem swój horoskop w gazecie i tam napisali że szykuje się spotkanie rodzinne pod koniec grudnia. Skąd wiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 00:13 To wstyd wierzyc w takie glupoty.Pojdziesz do wrozki, nasluchasz sie glupot i.... zaczniesz tak zyc, by realizowac, co glupia baba nagadala i nieszczescie gotowe. Zyjesz juz w XXI wieku!!!!!!!!!!! gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 02:00 Kurcze przestancie ja oceniac bo dziewczyna nie po to zalozyla watek zeby sluchac waszych bzurdnych pouczen tylko zeby zdobyc konkretna informacje.I to sa jej pieniadze i ma prawo je wydawac jak chce a wam nic do tego!!! Madzia zadaj lepiej to pytanie na tym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=468 ps.troche sie spoznilas z tym pytaniem bo jeszcze kilka lat temu w lublinie byla aida ale teraz przeniosla sie do warszawy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 02:01 Zle wkleilam watek sorki forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: 195.205.71.* 27.12.05, 08:32 Skończcie już robić reklamę tej szarlatance Aidzie!To wyludzanie pieniedzy, a nie wrózenie! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 07:12 można sobie zadzwonić na 0-700 i nie trzeba się ruszać z domu Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 27.12.05, 07:13 jakbyś mogła to spytaj tą wróżkę jakie będą numery w LOTTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka dobra wróżka IP: *.chello.pl 27.12.05, 17:55 Dobra wróżka, taka z prawdziwego zdarzenia, może przepowiedzieć przyszłość. Tylko jest taka drobnostka - ona ma tę moc przepowiadania daną jej przez zło lub przez dobro. I tego się należy obawiać, a sprawdzić nijak nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: dobra wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:13 Po długim namyśle postanowiłem podzielić się z wami pewną refleksją. Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do tego typu kwestii, uważając je za mało poważne, a ludzi którzy sie tym zajmują za nawiedzonych lub nieuczciwych. Do czasu kiedy świat mi się zawalił, zarówno na gruncie prywatnym, jak i zawodowym. Z dnia na dzień w zasadzie stałem się finansowym i emocjonalnym bankrutem, przy czym najmocniej zawiodłem się na ludziach mi bliskich, do których miałem zaufanie. W ciągu niespełna tygodnia straciłem wszystko co było mi drogie i na czym mi zależało. W odruchu desperacji, za namową siostry poszedłem do "wróżki", a w zasadzie do osoby zajmującej się od lat astrologią. Bardzo mi pomogła. Podniosłem sie po porażce, pomału zbudowałem nowe życie, zaufałem kobiecie wartej miłości i dzisiaj naprawdę jestem człowiekiem szczęśliwym. Od tej pory minęło prawie 2 lata. Jeśli komuś to pomoże to podam mail do tej osoby, bo nie jestem upoważniony do podawania adresu, ani telefonu. Astrologia@vp.pl Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobra wróżka IP: *.chello.pl 04.01.06, 22:21 zdziwili byscie się ilu poważnych facetów na jeszcze bardziej powaznych stanowiskach korzysta z porad wróżek i wszelkiej masci czarodziejek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dobra wróżka IP: *.homeip.net / *.homeip.net 04.01.06, 23:36 No właśnie - niby poważni, wykształceni ludzie, a tak zagubieni, że imają się przeróznych głupot Odpowiedz Link Zgłoś
magda328 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 25.03.06, 14:30 a mi się sprawdziła, są do niej kolejki więc trzeba zaopatrzyć się w cierpliwość ale warto jak ktoś chce to moge podać namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? IP: 213.76.172.* 25.03.06, 21:31 pod glownym pksem jak w to wierzysz same cie zaczepia hahahahaha to glupota daj mi spora sume to ci powroze sory nie moglam sie powstrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
martakucfgah12 Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 03.04.25, 09:47 ja polecam Sarę, korzystam już długo, bardzo wysoka sprawdzalność i szybki kontakt,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 06.04.25, 15:21 okultystyczne praktyki na wschodzie Polski? PRZESTRZEGAM W NURZANIU SIE W CZYMŚ TAKIM wol.jw.org/pl/wol/d/r12/lp-p/102008244 Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: gdzie wróżka w Lublinie-kto był?? 21.08.25, 20:31 U Pana Twardowskiego na księżycu. Elon Musk ustala cenę. Odpowiedz Link Zgłoś