Gość: gutti IP: 213.17.230.* 27.10.02, 02:38 Cześć wszyskim mam pytanie czy ktoś moze wie gdzie mozna sobie stanąć samochodem. Najlepiej aby bylo to miejsce spokojne i fajnym widokiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża Re: Fajne Miejsce IP: proxy / *.lublin.mm.pl 27.10.02, 09:31 Parking nad Zalewem Zemborzyckim- widziałam tam kiedyś parkę w akcji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: Fajne Miejsce 28.10.02, 14:05 Gość portalu: ryża napisał(a): > Parking nad Zalewem Zemborzyckim- widziałam tam kiedyś parkę w akcji ;-) Ryża, co za myśli kotłują sie w Twojej głowie... Kolega pytał o miejsce SPOKOJNE i Z FAJNYM WIDOKIEM....A Ty od razu takie rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Fajne Miejsce IP: proxy / *.lublin.mm.pl 28.10.02, 22:34 No ale dodał , żeby można było zaparkować samochód. Samochód z fajnym widokiem... no cóż , kojarzy mi sie to z amerykańskimi filmami gdzie para wzdycha w samochodzie a przed nimi światła Los Angeles np. No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Fajne Miejsce 27.10.02, 09:57 hm, no ja moge polecic jedynie ziemie łódzką, a konkretnie fajne miejsca w Grotnikach takich jest tam pelno.. heheh pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Fajne Miejsce 03.11.02, 23:42 Hm, od dzis uwazam, ze bez watpienie pewien parking i nie tylko niedaleko LOtniska Lublinek w Łodzi... Piekne miejsce oj piekne... pozdr hm` ;] Odpowiedz Link Zgłoś