04.01.06, 23:15
Jak czytam tematy typu "Jedno słowo a tak wiele znaczy - Lublin" to aż mnie mdli! Jacy wy prześmieszni jesteście. Niedobrze się robi od takich zaściankowych lokalnych patrotów, którzy wyrwaliby sobie włosy, żeby tylko udowodnić wyższość Lublina nad Rzeszowem i odwrotnie. Wiejskie dzici warchołom przyganiały...
Obserwuj wątek
    • tajemnicza.petronela Re: Nudziarze 05.01.06, 19:48
      Palanciunio.!.
      • tajemnica.poliszynela Re: Nudziarze 08.01.06, 22:56
        Schowaj się obłudna pacyno!
        • Gość: bosman a jednak..... IP: *.lublin.mm.pl 08.01.06, 22:58
          palanciunio!
          • joannabarska Rozerwijcie sie troche 08.01.06, 23:00
            nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Bereciary
            • Gość: bosman najlepsza rozrywka dla typów takich.... IP: *.lublin.mm.pl 08.01.06, 23:04
              jak poliszynel to granat w rzyć.
              • tajemnica.poliszynela Re: najlepsza rozrywka dla typów takich.... 09.01.06, 21:40
                znów nie logujemy się?
                • tajemnicza.petronela Re: najlepsza rozrywka dla typów takich.... 10.01.06, 00:13
                  Alez logujemy kochaneczku, logujemy. A dlaczego tamtego Pana sie czepiasz? Nie
                  wolno tak, no juz do kata, sio!
          • folkatka Re: a jednak..... 08.01.06, 23:04
            Nikt tu sobie nie wyrwałby zadnych włosów, ani udowadniałby wyzszości lub
            niższosci jednego miasta nad drugim.! Nie przypisuj nam żadnych tego typu
            skłonności, żadne z nas trolle!
            PO za tym - za "obłudną pacynę" przyznaję złoty medal. Z tak oryginalną
            inwektywą rzadko mam okazje sie spotkać. I niech sie nie gniewa na mnie ta
            osoba, do której była ona skierowana.
        • tajemnicza.petronela Re: Nudziarze 09.01.06, 08:54
          Kochaneczku, nie karm sie jadem. Z tego miejsca, jako obludna pacyna, obiecuje
          Ci psuc dobry humorek, oraz wzbogacac uprawiana przez Ciebie abstrakcje. Z
          obelzywimi wyrazami bez szacunku!
    • halevi Re: Nudziarze 09.01.06, 15:42
      A contrario wnoszę, że uznajesz taką np luśkę za super interesująca osobę ?...
      • Gość: efad Re: Nudziarze IP: *.it-net.pl 09.01.06, 22:17
        to fakt takie roztkliwianie sie jest nudne jak cholera,lubie lublin, urodziłem
        sie w lublinie i tutaj pewnie umre ale dlaczego mam sie cieszyc z tego ;), a
        przede wszystkim trabic o tym na forum
        • halevi Re: Nudziarze 10.01.06, 09:26
          dla równowagi
          • mikael_mc Re: Nudziarze 10.01.06, 09:48
            A Prezu myśli że Łodź to taka super-metropolia? Czytałeś artykuł w Faktach i
            Mitach pt "Łódź - Rzeszów dwa światy" gdzie porównano Kropiwnickiego z
            Ferencem? Temu gosciowi z lublin.mm.pl gratuluje wytrwałości, ja osobiście
            opuszczam forum pod koniec lutego i nie wytrzymałbym dłużej niż rok:)
            • mali_bu Re: Nudziarze 10.01.06, 11:41
              Znowu kłamiesz.
            • Gość: aron Re: Nudziarze IP: 83.142.112.* 10.01.06, 11:44
              mikael_mc napisał:

> A Prezu myśli że Łodź to taka super-metropolia? Czytałeś artykuł w Faktach i
              > Mitach pt "Łódź - Rzeszów dwa światy" gdzie porównano Kropiwnickiego z
              > Ferencem?

tyle że to było na początku kadencji zarówno Kropiwnickiego jak i Ferenca.
              Trzeba też zobaczyć co dostał Kropiwnicki w spadku po kolegach Pęczaka a co
              Ferenc po kolegach Wrzodaka.

Wg Newsweeka Łódź ma wyższe dochody mieszkańców niż Rzeszów. Jak widać są różne
              statystyki i punkty widzenia.
              • mikael_mc Re: Nudziarze 10.01.06, 11:52
                Bzdura - bezpośrednim motywem redaktora FiM do napisania takiego artykułu była
                dość znana akcja Ferenca ktora poskutkowała obniżeniem cen paliw w mieście. Do
                mali_bu - na co mam ci przysiąc? 28 lutego wieczorem żegnam się z forum,
                uwierz.
                • tajemnica.poliszynela Re: Nudziarze 17.01.06, 03:00
                  nie zmieniaj tematu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka