joannabarska Re: Zmadrzał Cugowski? 20.01.06, 13:29 Administratorzy wycofajcie ten watek - on już jest, system mnie chwilowo wylogowal,co sie zdaza, myslalem,ze nie dotarło o Cugowskim. Nie mam sklerozy! haha.. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Zmadrzał Cugowski? 20.01.06, 14:13 joannabarska napisała: >Nie mam sklerozy! > haha.. myslisz ze ktos ci uwierzy??? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert j Re: Zmadrzał Cugowski? IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.01.06, 15:07 joannabarska napisał: > myslalem,ze nie dotarło o Cugowskim. Nie mam sklerozy! oj prezu,prezu a już myślałem że cię nie ma na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zmadrzał Cugowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:06 Trzeba było mysleć a nie się PiSić panie Cugowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abel Re: Zmadrzał Cugowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:10 Bawimy sie w kotka i myszke panie Cugowski ...........raz mu sie podoba polityka raz nie.... W zaleznosci od platnosci.............To jednak staly grosz i ubezpieczenia na koszt panstwa na stare lata........... Odpowiedz Link Zgłoś