Dodaj do ulubionych

Przepraszam.

25.05.02, 04:47
Za to że się wczoraj uniosłem. Wkurwiłem sie, ale nie mam zamiaru się
tłumaczyć. Jeszcze raz przepraszam - będę jednak konsekwentny, nie wracam.
Czasem jeszcze się wpiszę, no bo co:), ale nie chcę robić sobie z gęby cholewy.

panBozia
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Przepraszam. 25.05.02, 05:05
      Boziu ja Ci zaraz zrobię z mordy cholewę!!! Wypluj (ale nie na nas) te słowa i
      nie pierdol tu takich farmazonów że się w głowie nie mieści(jak to...mawiał)

pozdrowy
      • Gość: Do. Re: Przepraszam. IP: *.bluewin.ch 25.05.02, 08:59
        Nie no naprawde, jak juz przeprosiles, ze sie uniosles to juz niezle, ale po
        co brniesz w zaklete kolo nieodwolania tego co powiedziales, szczegolnie, ze
        sam nie chcesz? Nikt nie bedzie myslal, ze robisz sobie z geby cholewe, ale
        wszyscy beda mysleli, ze glupia duma Cie powstrzymuje od zmiany zdania. Jesli
        nie chcesz pisac to nie pisz, a jak chcesz to pisz i nie marudz.
        Pozdr.
        Do.
    • Gość: kaha Re: Przepraszam. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 10:15
      Słuchaj.....Ty mnie lepiej nie denerwuj. Nie zachowuj się jak mały chłopiec z
      przerośniętą dumą. Bo głupio to wygląda. Komu zrobisz na złość zostawiając
      forum??
      Chcesz odejść bo wcześniej to zadeklarowałeś i tylko dlatego????? ŻAŁOSNE. I
      tyle.
    • Gość: kasiaprim WRACAJ, DO CHOLERY ! IP: *.pai.net.pl 25.05.02, 10:40
      ...bo na Ciebie Kropke napuscimy !
      • lust_niak Re: 25.05.02, 13:34
        PanieBoziu, nie bardzo cie znam, ale na forum chodzi o to, zeby jak najwieksza
        liczba osob pisywala. Wtedy jest nie tylko ciekawie, ale przede wszystkim
        roznorodnie. Jestem tutaj nowy, sam chetnie od czasu do czasu zajrze i cos
        napisze. To tak jak w spiewance "malo nas do pieczenia chleba". Dopoki sa
        chetni do rozmowy z toba a i ty znajdujesz czas i przyjemnosc to pisz (jesli
        wolno nowemu taka uwage wplesc). Pozdrawiam i zycze trafnych decyzji. O kawe
        sobie wylalem na spodnie. O kurcze jak boooli! Musze je natychmiast zdjac
        inaczej przykleja sie do skory. Na razie.
    • tica Re: Przepraszam. 25.05.02, 13:39
      że co??? Bozia, weź no nie marudź, bo się zaraz do Ciebie pofatyguję! W razie
      czego daleko nie mam...
      Udam, że tego nie przeczytałam...
      i już nawet nie próbuj się powtarzać!!!
      Rozumiemy się? ;))))

pozdrrr
      • Gość: Andrew Re: Przepraszam. IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 14:31
        Zawsze mnie intrygowało: dlaczego nick P8=PanBozia. Byłeś kiedyś ministrantem?
        • hubar Re: Przepraszam. 25.05.02, 14:33
          To Ksiądz Ci tego nie wyjaśnił? A mnie intryguje Twój nick i to że nie chcesz
          się ujawnić.

• Gość: Andrew Re: Przepraszam. IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:41
            Tu cię mam Hubar. Byłbyś mocno zdziwiony gdybys wiedział kim jestem.... a moze
            zabawisz się w detektywa?
    • Gość: blenda O co chodzi do cholery?! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 14:42
      Zostawic was na troche i prosze Bozia rezygnuje z forum. Słońce czys Tobie sie
      przypadkiem niepotentegowało pod tym berecikiem? Przeciez Ty jesteś nieodłączna
      cześcia tego forum, ale mniejsza o forum, my bez Ciebie nie wytrzymamy!!!

Boziu wróć proszeeeeeee!!
      bo jak nie to......:)

pozdrwiam
    • Gość: ech Re: Przepraszam. IP: 168.143.113.* 27.05.02, 14:16
      "Re: zegnam
      Autor: p8@poczta.gazeta.pl
      Data: 23-05-2002 14:43
      Żegnam - Tylko proszę Cię, bądź konsekwentny.

panBozia"

zalosny jestes, wiesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka