Dodaj do ulubionych

Akademia na Złotej

20.01.06, 23:45
Bardzo ladnie ze strony o. Wisniewskiego, ze wspomnial o istniejacej juz
Akademii Obywatelskiej, ktora to pierwsza rozpoczela w Lublinie tego typu
prace z mlodzieza! Graulacje za uczciwosc! Dzieki temu widac, ze powstajaca
instytucja na prawde przestrzega zasad, o ktorych chce mowic. I dobrze, ze te
instytucje nie chca ze soba konkurowac, tylko sie uzupelniac. Politycy, uczcie
sie!
Tak trzymac!
Obserwuj wątek
    • Gość: moherowa kiepeła Re: Akademia na Złotej IP: 212.106.27.* 21.01.06, 06:52
      a potem m.in. Tomasz Lis...
      może o etyce dziennikarskiej, a może o zeszmacaniu mediów...Wielki dziennikarz o
      chytrym nazwisku...i co z tą Polską ...no co ???
      • Gość: młody obywatel Re: Akademia na Złotej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:08
        "Do kogo jest skierowana "Złota 9"?
        - Do uczniów szkół średnich z całego województwa lubelskiego. Mam nadzieję, że
        dzięki spotkaniom ci młodzi ludzie, często z niewielkich miejscowości, w pewien
        sposób zostaną wprowadzeni w dorosłe, aktywne życie publiczne i społeczne.
        Pomoże w tym na pewno kontakt z "mistrzami", których zaprosimy."

Oglądałem w TVL relację z tego spotkania i wyraźnie widziałem że jednym z
        tych "mistrzów" był także prezydent Pruszkowski,jak zwykle wyraźnie z siebie
        zadowolony! Jeśli to ma być autorytet i wzór obywatelski dla polskiej młodzieży
        to czas umierać!!!!
    • lubelskie Złota to najpiękniejsza ulica Lublina !! 21.01.06, 20:45
      piękna, malownicza uliczka Lublina !!
      • Gość: obywatel Vivat Akademia, Vivat Profesores !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:48
        "Do kogo jest skierowana "Złota 9"?
        - Do uczniów szkół średnich z całego województwa lubelskiego. Mam nadzieję, że
        dzięki spotkaniom ci młodzi ludzie, często z niewielkich miejscowości, w pewien
        sposób zostaną wprowadzeni w dorosłe, aktywne życie publiczne i społeczne.
        Pomoże w tym na pewno kontakt z "mistrzami", których zaprosimy."

Oglądałem w TVL relację z tego spotkania i wyraźnie widziałem że jednym z
        tych "mistrzów" był także prezydent Pruszkowski,jak zwykle wyraźnie z siebie
        zadowolony! Jeśli to ma być autorytet i wzór obywatelski dla polskiej młodzieży
        to czas umierać!!!!
    • Gość: tat Re: Akademia na Złotej IP: *.lublin.mm.pl 21.01.06, 20:52
      Rzeczywiście, mógł o. Wisniewski zaoszczędzić młodym widoku Pruszkowskiego. Miejmy nadzieję, że był tam tylko w charakterze tzw. oficjela na uroczystym rozpoczęciu działalności i jego noga więcej tam nie stanie.
      • Gość: ciekawa sprawa Re: Akademia na Złotej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:55
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=34432467&a=35290666
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka