Dodaj do ulubionych

Prezenterki pogody w TVL są super !

28.01.06, 12:37
nie dość że są bardzo ładne to bardzo podoba mi się to, że w odróżnieniu od
prezenterów stacji komercyjnych (Polsat, TVN) są bardzo naturalne i nie
starają się być na siłę "orginalne" opowiadając historyjki nie mające nic
wspólnego z zapowiadaną pogodą !
Obserwuj wątek
    • Gość: H Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:41
      Czyżby się coś radykalnie zmieniło?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=31290728&a=31290728
      Pozdr.
      • rilian Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 28.01.06, 14:44
        a skąd! wyglądają dalej jak przez okno, szkoda gadać!...
        • tajemnica.poliszynela Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 28.01.06, 20:24
          ten wątek to jakaś prowokacja...
          • robertw18 DOŚĆ "WŚCIEKŁYCH NAPAŚCI" P. RILIANA 09.02.06, 20:35
            Nie podobały mu się stroje, nie podoba mu się uroda... Pewnie znajdzie jeszcze
            1001 powodów, żeby coś wytknąć.
            Tymczasem p. Marta Hałas jest niewątpliwie sexy & pretty, a każdy strój ozdabia
            z wzajemnością :)
            Co zaś do p. Doroty Gordias, to zdaje się, że już przezwyciężyła dawne
            onieśmielenie, a jej rozkwitająca a już nieprzeciętna uroda jest nieco gaszona
            powściągliwością w zachowaniu. Wydaje się, że w jej wnętrzu jest więcej żaru
            niż może czy chce okazać występując jako ciemny odpowiednik jasnej p. Marty
            Hałas. :)
            Pozdrowienia
        • Gość: obserwator Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 29.01.06, 13:50
          a kim do ch....ry ty jesteś żeby tak stanowczo negatywnie wypowiadać się na
          temat tych kobiet ? Domyślam się że ubierasz się w Paryżu u Armaniego i
          Gucciego i wogóle to jesteś piekny(a), modny(a), a gdy idziesz ulicą to nie
          można oderwać od ciebie wzroku z zachwytu i podziwu !
          • rilian Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 29.01.06, 15:50
            - kim jestem, mógłbyś łatwo sprawdzić, gdybyś się tylko zalogował ;)

- nie wypowiadam się na temat tych kobiet, tylko tego jak wyglądają, jak się
            ubierają. pani marta bardzo mi się podoba, ale nie w żakieciku (jednym z kilku)
            ubieranym regularnie co tydzień na zmianę ze swoją koleżanką...

- nie ubieram się modnie, ale nie występuję codziennie w tv. rozumiem, że ty od
            osób pokazujących się na ekranie nie wymagasz odrobiny smaku?
            • Gość: AdamMac Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:05
              Mnie Martunia się np. bardzo podoba. Znalazłem na jej temat nawet coś ciekawego:
              martahalas.prv.pl/
              • rilian Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 29.01.06, 17:21
                buuuu... strona nie wchodzi.......
                • Gość: AdamMac Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:42
                  To spróbuj xthost.info/mhalas/ akurat tamten link to był alias do tego
                  • Gość: AdamMac Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:50
                    Faktycznie sprawdziłem i serwerek coś nie działa. Pewnie to jakaś chwilowa awaria.
    • sonnenkinder Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 29.01.06, 17:25
      W zasadzie wczesniej malo kto czepial sie dziewczyn, bo brzydkie nie sa. Tylko
      sposob ubierania jak rowneiz wysoki poziom techniczno - estetyczny otoczenia, w
      jakim wystepuja wplywa na nasza ocene ich sposobu bycia i wygladu. Czepiajmy
      sie stylistow i grafika komputerowego a nie ich.
    • Gość: www Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:12
      co się czepiacie www.takczeszemy.pl/15_fryzmsc/10_2005/d09_10.jpg
      • ruskie_pierogi85 Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 30.01.06, 06:41
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • sonnenkinder Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 29.01.06, 18:24
      A dzis w tej czerni..ladnie
      • rilian Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 29.01.06, 18:30
        ...zwłaszcza, że jakieś 10 dni temu tę samą cudowną bluzeczkę z czarnym tiulem
        na dekolcie miała na sobie pani Dorota...

(chyba, że miała nawiązywać do dzisiejszego ubioru pani Bożeny Wróbel...)

ale wytłumacz proszę jedno - i nawet nie mnie, tylko mojej żonie - dlaczego pani
        Marta ma ZAWSZE takie same odrosty? o co tu chodzi?...
        • sonnenkinder Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 29.01.06, 20:28
          Stroj dzisiejszy moim skromnym zdaniem byl ok, niestety nie sledze jakos
          szczegolnie naszych wiadomosci i nie wiem kto po kim i co nosi, po prostu dzis
          bylo ok. Co do odrostow...niestety nie wyznaje sie az tak na top trendy, a byc
          mzoe odrosty sa trendy, co w zasadzie nawet mozna zobaczyc przechadzajac sie po
          miescie czy marketach. Moze taka moda, moze widzimisie. Nie iwem. Ogolnie jesli
          chodzi o urode nie odczuwam dyskomfortu patrzac na nia. Nieco inaczej ma sie
          sprawa w przypadku Pani Bozenki. Tu zalecam serie operacji plastycznych, bo na
          oderwanie od stolka nie ma raczej co liczyc. Niech moze Pan Markowski zaspiewa
          Pani Bozence o tym, jak to ze sceny zejsc nie pokonanym. Jeremi Karwowski chyba
          zrozumial to wczesniej. Nie bede juz branc dalej w ocenianie pozastalej ekipy
          reporterow i prezenterow, ktorzy nie tylko imagem, ale i warsztatem niewiele
          wnosza do programu. Dla mnie jedynym kreatywnym reporterem byl Pan Kot. Ale tu
          w gre weszly inne czynniki i neistety nie mozemy go juz ogladac.
          • Gość: funkymen Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:51
            Ktos ktoś twierdzi, że Kot był kreatywny, a jeszcze do tego dobry.... nazywać
            się chyba musi Kot. Nikt tak go nie uwielbia jak on siebie. A znam go już 8
            lat..:)
            • sonnenkinder Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 30.01.06, 21:16
              Byc moze jest narcyzem, ale odszedl od zapyzialego schematu. To dla mnie plus.
              A ze mysli o sobie jako o superstar, to jego problem. Lis jest chamski i
              impertynencki oczywiscie zadyfany w sobie, ale troche zmienil nasze media na
              plus, jest tam wiecej zycia. Co prawda niektorzy wola stara szkole, gdzie
              wszystko mowi sie z jednakowo grobowa mina. Ale to juz rzecz gustu.
        • ruskie_pierogi85 Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 30.01.06, 06:55
          dobrze Cię z powrotem czytać, Rilianie :)
          ja, jako prawdziwa mdła_dama muszę mnożyć ustawicznie multipersony i chwilowo
          do głosu doszła akurat ta z moich 37 osobowości, sam rozumiesz ;)
          a już myślałam, że los Naszych Pogodynek zupełnie przestał Cię obchodzić ;)

w kwestii odrostów (faktycznie, są zawsze takie same) jestem zupełnie
          bezradna...
          ale wydaje mi się (to chyba już ktoś nawet zauważył), że Twój porzedni wątek
          przyniósł jakiś wymierny skutek. bo Pogodynki jakby lepiej zaczęły wyglądać,
          nie uważasz? nie są już tak potwornie starcze, zdażają im się przebłyski, nie
          mogę z aż tak czystym sumieniem narzekać i marudzić...
          nie wiem, na ile to Ich zasługa, na ile jakiegoś stylisty (czy One wogóle mają
          stylistę?), ale zmiana na lepsze niewątpliwa. no i muszę pochwalić Panią Martę
          za jeszcze jedno (Pani Doroty ten zarzut dotyczył w bardzo znikomym stopniu):
          otóż można Jej słuchać bez bólu. ciągle zdarzają się jej jakieś wpadki, drobne
          niezręczności (wczoraj "wiat bendzie zawiewał"), ale jestem pod wrażeniem,
          naprawdę. a taki "lajtowy bełkocik" mogę nawet uznać za idiolekt i już zupelnie
          przestać się czepiać :)
          ach! ach! (onomatopeja zachwytu)
          pozdrawiam
          • ruskie_pierogi85 prywata do Riliana :) 30.01.06, 06:56
            a te pogranicza i pobocza...
            eeeeeeeeeeeech :)
            • rilian Re: prywata do Riliana :) 30.01.06, 13:33
              pogranicza i pobocza są bardzo ważne. właśnie m.in. takie, jak codziennie o
              18.23 i 22.09 na TVP 3... ;)
      • Gość: weana Marta Hałas - foty IP: *.devs.futuro.pl 29.01.06, 18:39
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=716390
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=576906
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=788875
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=582150
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=831045
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=776284
        www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=780167

• Gość: Bajtek Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:09
          Wszystkich fanów Martuni informuję, że stronka martahalas.prv.pl/ lub
          xthost.info/mhalas znowu działa. Padł dysk na xthost i była przez 24h
          niedostępna. Jednoczesnie proszę osoby mające jakiekolwiek materiały na temat
          Marty o podzielenie się ze mną :-) i przesłanie na emaila znajdującego się na
          ww. stronie. Pozdrawiam.
          • rilian Re: Marta Hałas - foty 30.01.06, 16:19
            no no...

gdyby jeszcze oświetlacze TVL zechcieli oświetlić ją choćby w połowie tak
            dobrze, jak na tych zdjęciach, gdyby jeszcze dbano o jej rzeczy, w które się
            ubiera (żeby nie były wymięte, żeby nie powtarzały się zbyt często, zwłaszcza na
            przemian na obu pogodynkach...), siedziałbym cicho i z zachwytem wpatrywałbym
            się w ekran...
            • Gość: gość Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:46
              Trzeba przyznać, że nieźle wygląda na tych fotkach. Jedyna uwaga, to zbyt
              sztuczne ruchy na wizji, ale widać poprawę.
            • Gość: H Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:59
              rilian napisał:

> no no...
              >
              > gdyby jeszcze oświetlacze TVL zechcieli oświetlić ją choćby w połowie tak
              > dobrze, jak na tych zdjęciach, gdyby jeszcze dbano o jej rzeczy, w które się
              > ubiera (żeby nie były wymięte, żeby nie powtarzały się zbyt często, zwłaszcza n
              > a
              > przemian na obu pogodynkach...), siedziałbym cicho i z zachwytem wpatrywałbym
              > się w ekran...

A co na to małżonka, Kaziu?
              :-))))))
              Pozdr.
              • Gość: Janek Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:09
                Pewnie nie wie, bo zaraz skończyłoby się oglądanie pogody, a zaczęło wynoszenie
                śmieci :-)

• rilian Re: Marta Hałas - foty 31.01.06, 09:05
                  skąd, żona ma w komentarzach swych jest jeszcze bardziej bezwzględna. razem
                  oglądamy...
                  • Gość: Joszka Re: Marta Hałas - foty IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 31.01.06, 10:08
                    Oprócz tego,że M.Hałas jest zarozumiała i w TVL zamiast pogody prezentuje siebie
                    to nic przeciwko nie mam.
                    • Gość: Bajtek Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:37
                      A skąd taka opinia ? Czy znasz ją może osobiście ? Znam wiele naprawdę pięknych
                      kobiet, o których inni mają taką samą opinię: jak piękna to zarozumiała, głupia,
                      pewnie sama nie wie czego chce i czeka na księcia z bajki, dlatego też większość
                      znanych mi ładnych dziewczyn jest po prostu samotna. Są moimi najlepszymi
                      przjaciółkami (tylko bez erot. podtekstów) , którym ufam, chociaż czasami
                      niemiłosierne z nich plotkary :-). Nie osądzam więc osób na podstawie urody czy
                      opinii innych osób. Osobiście uważam, że lepiej 10 razy się sparzyć (chć to
                      czasami boli), niż ufając opinii innych, przejść obok, tracąc możliwość poznania
                      "tej jedynej" wartościowej kobiety lub przyjaciólki.

Pozdrawiam
                      • Gość: ruskie_pierogi85 Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:34
                        ależ na Boga Jedynego, Pani Mrta nie jest bardzo piękną kobietą. no ładna jest,
                        ale bez przesady :)
                        • rilian Re: Marta Hałas - foty 31.01.06, 14:49
                          średnio ładna. pani dorota na drabinie piękna stoi wyżej nieco... ale de
                          gustibus...
                        • Gość: Bajtek Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:03
                          No dobra :-) ładna jest :-) Moja poprzednia wypowiedź nie dotyczyła tego, jaka
                          piękna i nieziemska ona jest, bo są dziewczyny ładniejsze od niej, lecz tego, że
                          generalnie ładne dziewczyny mają u nas przechlapane. Wiadomo, że końcowy efekt
                          na wizji jest często efektem godzin pracy kosmetyczek i wizarzystek (chyba tak
                          to się pisze), ale osądzanie kogoś od razu, że jest osobą zarozumiałą, bez
                          poznania tej osoby to trochę przegięcie. Jeżeli kolega/koleżanka Joszka poznał/a
                          Martę z tej strony, to ma pełne prawo tak się wypowiadać i zwracam honor. Innym
                          przykładem jest np. Kasia Cichopek - ile osób tak "NAPRAWDĘ" ją zna z życia i
                          jej charakter, a nie z brukowców i opini innych. Wystarczy przejrzeć forum na
                          onecie by się przekonać, że są setki postów pozytywnych i tyle samo negatywnych
                          na jej temat, pisane przez osoby, które nigdy jej nie widziały i pewnie nie
                          zobaczą. Mnie się akurat Marta podoba, chociaż od dawna wyłącznie gustuję w
                          brunetkach, ale na temat jej charakteru się nie wypowiadam, bo jej osobiście po
                          prostu nie znam. W kazdym razie nie odnoszę wrażenia, zeby wyglądała na osobę
                          zarozumiałą, oglądając pogodę. Jak kiedyś mówili de gustibus non est disputandum
                          • Gość: K@zio Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 08:28
                            Mówcie co chcecie, ale w porównaniu do innych pogodynek, to mamy bardzo ładne
                            dziewczyny i nie powinniśmy mieć kompleksów.
                            • rilian Re: Marta Hałas - foty 08.02.06, 11:20
                              to jest trochę tak, jak z cebularzami - są pyszne i ładne, ale z opakowaniem już
                              gorzej.
                              • Gość: Bajtek Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:02
                                Oj bez przesady Rilian :-) Te dziewczyny maja taką pracę, by ładnie wyglądac. Co
                                do zarzutów natomiast dotyczących ich strojów czy ogólnie wyglądu, to nie
                                wydaje mi się by miały jakiś duży wpływ na to. Nie są "gwiazdami" TVP1 z
                                zarobkami 50K miesięcznie i raczej w tym temacie nie porządzą :-( Są
                                najemniczkami na etacie jak większość nas. Wystarczy spojrzeć na reklamy po
                                panoramie, że prezenterki ubiera firma xxx lub yyy a czasem i zzz. Sądze
                                osobiście, ze to jest powód dla którego noszą takie czy inne ubrania, bo po
                                prostu mają to narzucone z góry.

Jest takie powiedzenie: "szanuj pogodynki swe, bo możesz miec gorsze" czy jakoś
                                tak :-).

Pozdrawiam
                                Bajtek

PS.1 Mimo bronienia naszych lubelskich pogodynek, oświadczam że nie jestem w
                                żaden sposób powiązany z TVP 3 Lublin, TV Trwam&RM, żadnej z pogodynek nie znam
                                osobiscie, rzadko ostatnio jestem w Lublinie i w ogóle nie jestem political
                                correctness :-)
                                PS.2 Rilian zajrzyj na stronkę. Są nowe fotki.
                                • rilian Re: Marta Hałas - foty 08.02.06, 12:20
                                  no no!...
                                  • Gość: Bajtek Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:24
                                    Wiedziałem, że się ucieszysz :-) Ale przydałoby się więcej fotek. Marty da się
                                    jeszcze znaleźć w necie ale z Dorotą to baaardzo ciężko.
                                • Gość: K@zio Re: Marta Hałas - foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:17
                                  Popieram. Sam pracuję w urzędzie, a każdy wie jaka jest opinia o urzędnikach :-(
                                  ile byś się nie starał, to szefostwo jeździ po nas młodych ile wlezie, bo akurat
                                  ma zły humor lub gryzą się o stołki. Nadgodziny bez wynagrodzenia to norma, a
                                  traktowanie na równi jak w supermarketach. Na zewnątrz opinia jak z naszymi
                                  pogodynkami, wszystko ładne uśmiechnięte, kawka, herbatka i nic nie robienie.
                                  Nie można wypowiadac się na temat i warunków pracy innych, kiedy sami nie
                                  byliśmy w ich skórze.

• acryl Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 31.01.06, 17:08
      no dobra ,a teraz poproszę foty pani doroty /to jest super laska
      • Gość: Bajtek Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:56
        www.miastoplusa.pl/m/konkursy/spa/foto_maxi/spa_5.jpg
        www.wsi.edu.pl/miss/polfinal99/gardias.htm
        Potem dorzuce inne
        • rilian Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 31.01.06, 19:03
          no no...
        • sonnenkinder Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 31.01.06, 19:13
          Na tych "mlodszych" zdjeciach wyglada doslownie jak z Rodziny Adamsow:)
          • Gość: Bajtek Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:18
            I wszystko razem xthost.info/mhalas/dorota.html
            Mam coś jeszcze na zakurzonych płytkach, to jak znajdę to wrzucę

• rilian Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 31.01.06, 19:34
              nooooooooooo...
              • Gość: Bajtek Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:00
                nooooooooooo... tooooooooooooooo...
                wrzuciłem na xthosta fotki z gali Złoty Wieszak 2004.

Ponawiam prośbę. Jak macie jakies fotki naszych pogodynek to podeślijcie na
                adres znajdujący się na xthost.info/mhalas
            • acryl Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 01.02.06, 11:41
              urocza, achjoo.....
              dzięki Bajtek za foty
    • ot_taksobie Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! 01.02.06, 01:38
      tylko martunie do logopedy należałoby wysłać !
      • Gość: Bajtek Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 06:58
        Wszystko ma swoje zalety :-) Na studiach znałem dziewczynę, która miała wadę
        wymowy i nie mogła wymówić "R", a jej akcent bardzo przypominał francuski. Może
        nie była za ładna, ale wariowaliśmy na punkcie tego głosu.

Pozdrawiam
    • Gość: wielbiciel Re: Prezenterki pogody w TVL są super ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:07
      czy Marta Hałas to córka Panie Profesor EWy Hałas, obecnie UW, a wczesniej UMCS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka