IP: *.chelmno.mm.pl 21.11.13, 08:35
szukam pracy w Chełmnie dla męzczyzny. Nie ims,nie adriana, nie budowlanka.Potencjalnym rozsądnym wpisom dzieki za pomoc ich autorom..
Obserwuj wątek
    • Gość: set Re: PRACA !!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.13, 14:54
      praca do Ciebie sama nie przyjdzie, jak napiszesz sensownie o swoim wykształceniu,umiejętnościach i doświadczeniu zawodowym,to wtedy może ktoś da Ci szansę,a tak to nie wiadomo nawet czy na żigolaka się nadajesz..
      • Gość: waldek Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 23.11.13, 17:46
        to nie jest CV. Ja sie pytam czy ktos ma propozycje pracy inna niz ta , które wymieniłem. Ty nie masz to tobie juz dziekuje.
        • Gość: set Re: PRACA !!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.13, 18:36
          Walduś,co z tego że się wysilę i zaproponuję Ci pracę,jak Ty nie będziesz w stanie jej podjąć z powodu choćby braku kwalifikacji,czy umiejętności. Delikatnie mówiąc jesteś dziwny,choć na usta ciśnie się bardziej dosadne słowo...
          nie chcesz pracować w Chełmnie,to szukaj za Wisłą, ostatnio były 2 ogłoszenia do Mondi...
          W Polsce niestety jest bezrobocie i to na takim poziomie,że to pracownik musi szukać pracy,a nie praca pracownika.. dotarło?czy może tłumacz jest potrzebny?
          • Gość: waldek Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 25.11.13, 11:10
            nawet się nie wysilaj bo u takiego idioty pracy bym nie przyjął. Tym się różnie od innych , że uważam iż pracobiorca też ma prawa bez względu na koniunkturę. Wykształcenie wyższe . 2 języki i nie będę jeździł ciężarówką bo ku... nie umiem.
            • Gość: Pracodawca Re: PRACA !!! IP: 83.16.203.* 25.11.13, 13:06
              Walduś alez nikt nie śmiałby ci tych praw odbierać ale dobrze że choć trochę dowiedzieliśmy się o tobie jak jeszcze byś to uściślił co studiowałeś i jakie języki znasz oczywiście jeżeli można zapytać a jeszcze zauważ że ogłoszeń typu poszukuje pracownika z wykształceniem wyszszym jest brak więdz niestety musisz być bardzo kreatywny bo obrażnie nic ci tu nie da
              • Gość: pracodawca Re: PRACA !!! IP: 89.231.148.* 25.11.13, 15:01
                Widać ,że Walduś naoglądał się Kiepskich i wyraźnie pajacuje. A tak przy okazji to dostajemy odpowiedź dlaczego tak wielu takich "indywiduów" szuka roboty.
                • Gość: set Re: PRACA !!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.13, 15:54
                  moim zdaniem,jeśli oczywiście szanowny Pan Waldemar pisze prawdę o swoim wykształceniu ,w co wątpię,bo osoba z prawdziwie wyższym wykształceniem potrafi zachować choćby odrobinę kultury i nic nie wiedząc o adwersarzu,nie nazywa go idiotą .. (swoją drogą ze 3 razy czytałem swoje wpisy i nic idiotycznego w nich nie widzę) ..Tak więc szanowny Panie Waldemarze,skoro skończyłeś Pan te studia i znasz te języki, to znaczy że jesteś Pan bardzo mądrym i światłym człowiekiem, a jako takowy nie powinieneś mieć problemu ani ze znalezieniem pracy,ani z ewentualnym wynalezieniem biznesu,który osobiście będziesz Pan mógł poprowadzić, czego życzę z całego serca.
                  P S , nazwanie kogokolwiek idiotą bez racjonalnych podstaw ku temu samo w sobie jest idiotyzmem, do tego biedaczyna w swej desperacji poszukiwania pracy nie wziął pod uwagę,że mógł tak nazwać ewentualnego pracodawcę,ale cóż...
                  • Gość: barak Re: PRACA !!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.13, 18:59
                    daj sobie na wstrzymanie koleś. to samo "pracodawca". Waldek wyraznie robi sobie jaja, a wy narażacie się swoimi wpisami i na siłę górnolotnym stylem na śmieszność, wrzućcie na luz/
                • Gość: pracodawca Re: PRACA !!! IP: 83.16.203.* 25.11.13, 16:25
                  Kolejna ofiara naszego systemu szkolnictwa bo głupi to on nie jest tylko naiwny nam poczebni są wysoko kwalfikowani robotnicy którzy są dobrzy w tym co robią i taki na pewno nie musi szukać pracy .Na ale kto dziś kształci murarza ,tokarza. ślusarza w zawodówce zamiast uczyć obsługi nowoczesnych obrabiarek to uczy się ich robić fikołki no ale jak dyrektor był od fikołków to jaki pan taki kram no i mamy tego skutek.A ty Wiesław pamiętaj że pokorne ciele dwie matki śsie i nie masz na co się obrażać po prostu czytaj i wyciągaj wnioski
                  • Gość: waldek Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 26.11.13, 13:36
                    jaki "wiesław'? Pijani jestescie jak wpisujecie tu bzdury czy co ?. Pomijajać, tacy z Was "Pracodawcy", jak z koziej dupy trąba !!! Oj uśmiałem sie madrale . Choc coś z tego wyciagnałem. Tak na powaznie ja pracuje wpis to moje nudy , no cóz , Polacy to wielki i w 99 procentach jebniety naród. Nadzieja jednak jest. Czesław Miłosz miał racje, ech szkoda...
                    • Gość: pracodawca Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 26.11.13, 13:59
                      "Walduś" czym prędzej udaj się do Świecia, póki jeszcze przyjmują nagłe, beznadziejne przypadki, bo na leczenie domowe już chyba za późno. A poza tym ten twój rynsztokowy język świadczy , ze jesteś prymitywem podszywającym się pod człowieka wykształconego . Pewnie wylazłeś gdzieś z bramy na Grudziądzkiej , zobaczyłeś że świat jest szybciej zmieniający się jak twój kolorowy nos i stąd cała ta żółć z ciebie wypływająca.
                      • Gość: set Re: PRACA !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.13, 14:51
                        z takim zasobem słownym,to ja tego człowieka nie mógłbym zatrudnić nawet,gdyby miał 4 fakultety skończone..
                        • Gość: zasób słowny Re: PRACA !!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.13, 19:01
                          a cóż to za dziwadło? zasób słowny? do szkoły analfabeto (piszę to z przekory w świetle powyższych postów ;) )
                          • Gość: :) Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 26.11.13, 20:09
                            Proste.............zasób słowny - to inaczej - zakres słownictwa (bogactwo lub ubóstwo), którym się człowiek posługuje w mowie i piśmie, oczywiście uzależniony od wielu czynników....
                            Teraz do Waldusia - gdzie się zaszeregowałeś ... w 99 % grupie jeb.... , czy 1% ajeb.........
                            he he
                            • Gość: Waldiniep Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 26.11.13, 21:39
                              Waldi nie przejmuj się. Jest praca. Umowa zlecenie, na Nowych Plantach niedaleko Bramy Grudziądzkiej. Coś bliżej?
                              • Gość: Wax Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.13, 19:08
                                Żal mi was CHEłmno podupadło strasznie,tu już same hieny zostały i mądrują.
                                • Gość: :) Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.13, 23:06
                                  Świetne spostrzeżenie - co tu jeszcze robisz? Zasób słownictwa za słaby ??? he he he
                                  • Gość: waldek Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 28.11.13, 19:51
                                    Hmm. No napisze jeszcze ., że zaszczyt jebnął mnie niewątpliwy móc dyskutować z tak świetnymi "pracodawcami". Łajzy jesteście . A ten "zasób słów", rozwala mnie na dechy!!! narka.
                                    • Gość: :) Re: PRACA !!! IP: 89.231.148.* 28.11.13, 22:48
                                      niewątpliwie poszerzył Ci się zasób słownictwa, czyli jakieś korzyści z Twojej prowokacji wynikły....... tylko to słowo - jeb.... zaburza odbiór komunikatu kierowanego do szeroko rozumianego grona odbiorców.......... ha ha ha
                    • Gość: do Waldka :-) Re: PRACA !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.13, 21:12
                      Ja też się uśmiałam z tych wpisów...:-)
                      • Gość: waldek Re: PRACA !!! IP: *.chelmno.mm.pl 02.12.13, 17:31
                        przesyłam ukłony . Dzięki Tobie mam jednak nadzieję. Pozdrawiam.
    • Gość: 22 Re: PRACA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 10:09
      22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka