Dodaj do ulubionych

TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA

19.02.06, 15:49
Chcialam Was wszystkich zaprosic na Wystawe Tiszert dla Wolnosci w hallu
glownym Chatki Zaka!!!!
Musicie sie jednak spieszyc, gdyz po kilku wypowiedziach abp Zycinskiego i
audycji radiowej w Radiu Lublin, wystawa potrwa najdluzej do jutra, gdyz
rektor UMCS zdecydowal sie ja zdjac. Jutro bedzie jego oficjalna decyzja, ale
juz dzis wiemy, ze bedzie musiala byc zdjeta!
Ja uwazam to za oburzajace, iz panstwowy uniwersytet ugina sie pod protestami
Kosciola...
ale decyzja to decyzja... Jak ktos chce zobaczyc, to niech biegnie do
Chatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.it-net.pl 19.02.06, 16:00
      zrob pare fotek i wrzuc , bo do chatki daleko
      • Gość: aron Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.02.06, 16:11
        ja proponuję następujące hasła na tiszerty

"Jestem hetero"

"Nie lubię od tyłu"

"Moja orientacja seksualna jest moją prywatną sprawą"
        • Gość: efad Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.it-net.pl 19.02.06, 16:27
          a ja "jeżdze tylko z mpk" :D
          • bajtek-fm Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA 20.02.06, 12:47
            Nie odważysz się chyba umieszczać takich ostrych hardcorowych tekstów :-) Dla
            odważnych dziennikarzy może być np.: "Kaczka dziennikarska" w sam raz na czasie.
    • pkt4a wysyłajmy e-maile do żurnalistów ! 19.02.06, 17:35
      do gazet ,radia ,agencji informacyjnych , telewizji -regionalnych i
      centralnych. do reutersa ,ap , itp
      piszmy też do rektora , do życinskiego
      rano zadzwońmy do kilku redakcji.
      niech kazdy z nas cos w tej sprawie zrobi.

--
      www.youtube.com/w/Moherowe-berety?v=WyxEdbyswKA&search=eurowizja%202006%20polska%20polish%20poland%20funny
      • Gość: aron Re: wysyłajmy e-maile do żurnalistów ! IP: *.pl / 83.142.112.* 19.02.06, 18:06
        ja jeszcze proponuję parę haseł na tiszerty

"Nie głosowałem na Tuska"

"Nie wierzę w sondaże"

"Nie miałem dziadka w Wehrmachcie"
      • Gość: xxx Re: wysyłajmy e-maile do żurnalistów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:54
        media już wiedzą- szukajcie jutro....
      • Gość: żałosna ciota Ja już coś zrrobiłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:10
        poszłem do chatki i walnąłem w kibelku / damskim / kupkę, następnie na ścianie
        szaletu z nareżeniem życia wysmarowałem piękny brązowy napis Gej Łokej i
        serducho, lećcie zobaczcie jaki ze mnie heroj i jaki piekny orzechowy odcień. Pa
        • Gość: ewa Re: Ja już coś zrrobiłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:19
          bez komentarza....
          • Gość: żałosna ciota Re: Ja już coś zrrobiłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:28
            a co nie ładne ? może literki zbyt koślawe albo brązik za jasny ? Nie ważna
            forma, ważny cel !
          • ratatatam Re: Ja już coś zrrobiłem... 20.02.06, 12:06
            ale dlaczego bez kometarza??? przeciez podobna akcja pt "koszulki dla wolnosci"
            wywolala tyle komentarzy ...
    • Gość: xxx Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:18
      szkoda tylko, że wystawa została zdemontowana bez wcześniejszego powiadomienia
      organizatorów... żenada...panie rektorze....
      • horseradish Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA 19.02.06, 20:41
        no wlasnie, zostala zdemontowana dzis jednak... szybkie dzialanie!
        • Gość: xxx Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:48
          ciekawe tylko czy ktoś się nad tym wszystkim zastanowił(?)
          szczerze mówiąc wątpię!!!!
        • Gość: wolność_słowa Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:51
          to przykre jak przez bezmyślność pewnych osób zostanie przedstawiony Lublin w
          oczach całego kraju ....
          • Gość: efad4d Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.it-net.pl 19.02.06, 20:59
            to zaslug min tego oszołoma pospieszalskiego , bo u niego w programie pojechali
            po tych koszulkach
            • Gość: wolność_słowa Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:02
              www.tiszert.com/tiszertdlawolnosci/
              gdyby ktoś nie widział a chciał zobaczyć....
              • isab Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA 20.02.06, 20:05
                o własnie szukałam gdzie można je kupić :)
                • Gość: ratatatam nosisz spiralke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:27
                  ??
            • horseradish Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA 19.02.06, 21:02
              W Radiu Lublin byla audycja w sobote od 15 do 17 i tam sobie niezle pouzywali...
              Prowadzil to ks. Puzewicz, materialy zbieral Szopinski.
              Smutne...
              • Gość: xxx Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:05
                bo to Szopiński rozkręcił całą akcję....
                • horseradish Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA 19.02.06, 21:05
                  wiem, bo ze mna najpierw wywiad przeprowadzal:)
                  • Gość: xxx Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:09
                    a wcześniej był u nas i oglądal te koszulki...
                    jeden mały człowiek a tyle zamieszania potrafi wywołać...
                    nieprawdopodobne
                    • Gość: gosciu Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:24
                      no ale wiadomo ze szopinski sobie zamawia koszulki na tiszert dla wolnosci tylko
                      boi sie w nich chodzic by go koledzy nie napastowali:) przykre. taki male g jak
                      on... tyle zamieszania wykonal. pewnie to jego zyciowa rola. moherowe pokolenie jp 2
                      • Gość: ewa Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:27
                        amen siostro!!!
                      • Gość: lbn Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:41
                        nosi po domu koszulkę : "nie płakałem po papieżu"
    • Gość: żałosna ciota ANAL DLA PRZYJEMNOŚCI -CHATKA ZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:19
      wszystkich miłośników sodomii i brązowych ekscytacji zapraszam do kibla w chatce
      w każdą środę i piątek w godz. 17 - 19. Do zo !
      ps. mam 54 lata, 173 cm wzrostu, 87 kg wagi, kalber 100mm i zasadniczo jestem pasiv
    • ratatatam a czy sa tam koszulki z napisem: HOLOKAUST BYL OK 20.02.06, 09:12
      ???
      bardzo mnie to interesuje
      • Gość: ktokolwiek Re: a czy sa tam koszulki z napisem: HOLOKAUST BY IP: 1.5.* / *.pl 20.02.06, 11:41
        Tiszert za wolność - tak powinno brzmieć hasło. Nie "dla wolności". Można powiedzieć: kość dla psa, kwiaty dla mamy, ale nie makaron dla zupy (tylko do zupy).
        Po drugie: pomyślcie nad tą wolnością.
        • Gość: kotek trochę humoru IP: 1.5.* / *.pl 20.02.06, 11:45
          Na czym polega wyższość Chucka Norrisa nad Tomaszem Lisem? Chuckowi wolno kopać każdego, Lisowi tylko prawicowców.

Chuck Norris wie, dlaczego Platforma Obywatelska nie weszła do koalicji.

Chuck Norris potrafi kopać silniej niż Stefan Niesiołowski. Prawie zawsze.

Dlaczego Donald Tusk przegrał wybory prezydenckie? Nie zadzwonił po Chucka.

Co Chuck Norris ogląda w polskiej telewizji? Programy Moniki Olejnik i Tomasza Lisa. To jego tematy.

Dlaczego Wojciech Olejniczak zaprasza do Polski Chucka Norrisa? Bo nie chce takiej stabilizacji.

Dlaczego Chuck Norris nie odwiedza Polski? Bo poczytał "Gazetę Wyborczą" i przestraszył się bliźniaków.

Do jakiej partii należy Chuck Norris? Do Platformy Obywatelskiej. Oni najlepiej kopią.

Stefan Niesiołowski boi się tylko jednej rzeczy: że Tomasz Lis - zamiast niego - zaprosi kiedyś Chucka Norrisa.

Dlaczego Chuck Norris nie ceni rządu Marcinkiewicza? Bo ten nie umiał zbudować 3 milionów mieszkań w 100 dni. Chuck by to zrobił.

Dlaczego Chuck Norris boi się Jana Marii Rokity? Bo nie umie walczyć z cieniem.

Dlaczego Chuck Norris nie czyta "Gazety Wyborczej"? Bo nie potrafi się śmiać.

Dlaczego Chuck Norris nie może z półobrotu trafić Donalda Tuska? Bo on się ciągle unosi. Dumą.

• Gość: ratatatam koszulki dla lewicowosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:32
      trzeba bylo nazwac te wystawe jak w temacie - byloby jasno i uczciwie, kazdy by
      wiedzial, ze nie chodzi o wolnosc tylko o lansowanie okreslonej ideologii.
      oburzajace jest to, ze panstwowy uniwersytet zgodzil sie udostepnic swoj teren
      ekstremistom politycznym i to wszystko
      • mali_bu Re: koszulki dla lewicowosci 20.02.06, 12:56
        Co za kaczy bełkot!
        • ratatatam Re: koszulki dla lewicowosci 20.02.06, 13:29
          co za inteligentna wypowiedz !!!
          • mali_bu Re: koszulki dla lewicowosci 20.02.06, 13:30
            Dostosowana do adresata!
            • ratatatam Re: koszulki dla lewicowosci 20.02.06, 13:33
              raczej do poziomu IQ autora
              • Gość: sratatam! sratatam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:22
                sratatam!
                • Gość: ratatatam jestes efektem nieudanej aborcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:27
                  to styl z "koszulek wolnosci "
        • Gość: Gosc. Re: CO za ''beczacy osiel''-mali-bu. IP: *.242.232.144.Dial1.Seattle1.Level3.net 21.02.06, 03:50
      • Gość: Gość22 Re: koszulki dla lewicowosci IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.06, 13:48
        Raczej "Koszulki dla gejowizmu/lesboizmu"* - od producenta tychże.

----------
        * - jak wszystkie "-izmy" to też ideologie. W odróżnieniu od orientacji
        seksualnej.
        • Gość: GośćII Re: koszulki dla lewicowosci IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.02.06, 10:37
          A ktoś mi powiedzial,że żyjemy w wolnym kraju...
          • Gość: ratatatam Re: koszulki dla lewicowosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:44
            chcesz sprawdzic ? to wyjdz na ulice w koszulce z napisem: " nie zal mi ofiar
            holokaustu"
            • Gość: ja Re: koszulki dla lewicowosci IP: *.it-net.pl 21.02.06, 10:53
              Ratatatam, masz fantazję, chłopie, nawet tym wyklętym od koszulek takie hasła
              nie przyszły do głowy.Zanim wdasz się w dyskusję, poczytaj uzasadnienia , jakie
              napisali autorzy haseł , moze coś zrozumiesz . Wygląda na to, ze czasu masz
              wiele, bo plączesz się po różnych forach i piszesz ciągle te same teksty.
              Robisz coś poza biciem piany?
              • Gość: r. Re: koszulki dla lewicowosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:05
                robie
    • homovaticanus Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA 21.02.06, 13:41
      Dobrze że żurnaliści zajęli się sprawą. A swoja drogą ten Lublin to kruchciana
      wiocha , o !

--
      www.youtube.com/w/Moherowe-berety?v=WyxEdbyswKA&search=eurowizja%202006%20polska%20polish%20poland%20funny
    • studenci.umcs Re: TISZERT DLA WOLNOSC -CHATKA ZAKA 22.02.06, 11:22
      i po wystawie:(
    • moherowy_ratatatam Lansowaniu pedalskości mówię NIE!!! 22.02.06, 13:40
      Koniec już tego narzucania pedalskich ideologii nam, normalnym, wierzącym katolikom, dla których sodomia jest niewyobrażalna. Dość!!! Mam nadzieję, że już niedługo wespół z Radiem Maryja przyniesiemy odnowę tej ziemi, z której wyrósł najznamienitszy, najdoskonalszy nie tylko Polak, ale i człowiek na tej ziemi. Wytępimy tych pedałów i aborcjonistów, tak nam dopomóż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka