Gość: chart Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? IP: *.resetnet.pl 25.02.06, 01:37 Gazeta żenująco słaba - tabloid udający, że nie jest brukowcem, darmówka udająca, że jest płatna, brzydactwo imitujące styl. Beznadzieja, niech spoczywa w pokoju, drugi grób proszę zachować dla OZONU z rynku tygodników. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby2 Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? 25.02.06, 08:38 ja oczywiście prezu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? IP: *.stegny.2a.pl 25.02.06, 08:59 ale o co chodzi?? Co to jest "Nowym Dniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
lechtizdajen Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? 25.02.06, 13:14 to taki wynalazek "ich trojga" (Rapaczynska+Michnik+Łuczywo) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Znó sie jakis bałwan(ka) podszywa! 25.02.06, 13:14 Kolejny raz podszywka. Ja jestem - dla ludzi, którzy słabiej widzą - joannabarska a nie joannaabarska. Jąka sie ten facet (ka)czy co? Myśłałam,ze skonczyły sie durnoty, ale nie: są niesmiertelne. "Nasz Dzień" kupiłam 3 razy, podobał mi sie program telewizyjny, a reszta...Mam takie czy inne popołudniowki w internecie. Wolę powazniejszą prasę. A pytanie o płakaniu po zawieszeniu dziennika swiadczy o "mądrosci" pytki...Podobnie jak podszywanie sie pode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechtizdajen Re: Znó sie jakis bałwan(ka) podszywa! 25.02.06, 13:26 joannabarska napisała: >Jąka sie ten facet (ka)czy co? wow ! moze to sam... (aż z nadmiaru szacunku nie napiszę kto) się podszywa... powinnaś być dumna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman spoko P.Joanno IP: *.lublin.mm.pl 25.02.06, 20:57 Porąbańców nie brakuje. Kupa śmiecia najpierw wertuje wyborczą a potem opluwa sie naskakując na nią. Ot taki schiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: spoko P.Joanno IP: *.lublin.mm.pl 25.02.06, 23:45 Bosmanie- bałwan bałwanowi nierówny. Na forum lubelskim za dużo tych III gatunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechtizdajen samokrytyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 23:50 przyznam, że przyjmuje ją z uznaniem, ponieważ jest w pełni uzasadniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Szkoda, że nie padł nasz dziennik IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 26.02.06, 16:58 Co do baranów na tym forum to się zgadzam. Szczególnie słuchaczy Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkoholkaust Re: Szkoda, że nie padł nasz dziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:45 proste! barany- nie chciały czytac "Nowego Dnia" Agora wywalila w błoto grubo ponad 40 milionow dolarow ! ( to jest dopiero liczba! a nie jakieś tam 6 000 000) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman plują ci w ślepka lachticośtam .... IP: *.lublin.mm.pl 26.02.06, 17:02 a ty warczysz że deszcz pada. Chyba śnieg, bałwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_80 Re: plują ci w ślepka lachticośtam .... 26.02.06, 19:00 mi podobał sie ich program tv - dosc czytelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja Re: plują ci w ślepka lachticośtam .... IP: *.lub.net.pl 26.02.06, 20:24 w innych też nie są najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkoholokaust wow ! niektórym puszczaja nerwy - jak widać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:43 uważaj żeby ci zwieracze nie puściły Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: wow ! niektórym puszczaja nerwy - jak widać 28.02.06, 09:08 Poważnie? Nowy Dzień już nie ukazuje się? O ja biedny i nieszczęśliwy, nie zdążyłem przejrzeć nawet jednego numeru. Co za pech... ;) Odpowiedz Link Zgłoś