Dodaj do ulubionych

kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ?

24.02.06, 23:34
oprócz mnie
Obserwuj wątek
    • Gość: chart Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? IP: *.resetnet.pl 25.02.06, 01:37
      Gazeta żenująco słaba - tabloid udający, że nie jest brukowcem, darmówka
      udająca, że jest płatna, brzydactwo imitujące styl. Beznadzieja, niech spoczywa
      w pokoju, drugi grób proszę zachować dla OZONU z rynku tygodników.
      • gorby2 Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? 25.02.06, 08:38
        ja oczywiście

prezu
    • Gość: kloo Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? IP: *.stegny.2a.pl 25.02.06, 08:59
      ale o co chodzi??
      Co to jest "Nowym Dniu"?
      • lechtizdajen Re: kto w Lublinie płakał po "Nowym Dniu" ? 25.02.06, 13:14
        to taki wynalazek "ich trojga" (Rapaczynska+Michnik+Łuczywo)
      • joannabarska Znó sie jakis bałwan(ka) podszywa! 25.02.06, 13:14
        Kolejny raz podszywka. Ja jestem - dla ludzi, którzy słabiej widzą -
        joannabarska a nie joannaabarska. Jąka sie ten facet (ka)czy co? Myśłałam,ze
        skonczyły sie durnoty, ale nie: są niesmiertelne. "Nasz Dzień" kupiłam 3 razy,
        podobał mi sie program telewizyjny, a reszta...Mam takie czy inne popołudniowki
        w internecie. Wolę powazniejszą prasę. A pytanie o płakaniu po zawieszeniu
        dziennika swiadczy o "mądrosci" pytki...Podobnie jak podszywanie sie pode mnie.
        • lechtizdajen Re: Znó sie jakis bałwan(ka) podszywa! 25.02.06, 13:26
          joannabarska napisała:

>Jąka sie ten facet (ka)czy co?

wow !
          moze to sam... (aż z nadmiaru szacunku nie napiszę kto) się podszywa...
          powinnaś być dumna!
        • Gość: bosman spoko P.Joanno IP: *.lublin.mm.pl 25.02.06, 20:57
          Porąbańców nie brakuje. Kupa śmiecia najpierw wertuje wyborczą a potem opluwa
          sie naskakując na nią. Ot taki schiz.
          • Gość: joaśka Re: spoko P.Joanno IP: *.lublin.mm.pl 25.02.06, 23:45
            Bosmanie- bałwan bałwanowi nierówny. Na forum lubelskim za dużo tych III
            gatunku!
            • Gość: lechtizdajen samokrytyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 23:50
              przyznam, że przyjmuje ją z uznaniem, ponieważ jest w pełni uzasadniona
              • Gość: normalny Szkoda, że nie padł nasz dziennik IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 26.02.06, 16:58
                Co do baranów na tym forum to się zgadzam. Szczególnie słuchaczy Radia Maryja.
                • Gość: alkoholkaust Re: Szkoda, że nie padł nasz dziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:45
                  proste! barany- nie chciały czytac "Nowego Dnia" Agora wywalila w błoto grubo
                  ponad 40 milionow dolarow ! ( to jest dopiero liczba! a nie jakieś tam 6 000 000)
              • Gość: bosman plują ci w ślepka lachticośtam .... IP: *.lublin.mm.pl 26.02.06, 17:02
                a ty warczysz że deszcz pada. Chyba śnieg, bałwanie.
                • ewcia_80 Re: plują ci w ślepka lachticośtam .... 26.02.06, 19:00
                  mi podobał sie ich program tv - dosc czytelny
                  • Gość: Marakuja Re: plują ci w ślepka lachticośtam .... IP: *.lub.net.pl 26.02.06, 20:24
                    w innych też nie są najgorsze.
                • Gość: alkoholokaust wow ! niektórym puszczaja nerwy - jak widać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 08:43
                  uważaj żeby ci zwieracze nie puściły
                  • pep-per Re: wow ! niektórym puszczaja nerwy - jak widać 28.02.06, 09:08
                    Poważnie? Nowy Dzień już nie ukazuje się? O ja biedny i nieszczęśliwy, nie
                    zdążyłem przejrzeć nawet jednego numeru. Co za pech... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka