Dodaj do ulubionych

Handraaaaaa!!!!!!!!!

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.03.05, 16:17
Mam total handre i brak ochoty na cokolwiek. Oczywiście jak na złość dzieci
są hiperaktywne, nie chca spać i cały czas marudzą, może też mają zły
nastrój. JAk sobie pomóc???????????
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Handraaaaaa!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:20
      dzieci do dziadków
      w ramach łączenia rodzin
      • marhab13 Re: Handraaaaaa!!!!!!!!! 16.03.05, 16:29
        Chętnie, ale dziadkowie 200 km od nas. Najbliższy wyjazd planowany na święta,
        do tego czasu chyba mi minie(he he). Dzieci się jednak ulitowały: starszy usnął
        na podłodze w łazience po zrobieniu kupki, a maluszek przy piersi. Uff, troche
        spokoju
    • to_jaaa Re: Handraaaaaa!!!!!!!!! 16.03.05, 16:30
      bardzo proszę - chandra....
      • Gość: ona Re: CHandraaaaaa!!!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.03.05, 16:45
        Może być i "chandra", w necie specjalnie na to nie zwracam uwagi, szczególnie
        pisząc jedną ręką a dziecko podtrzymując drugą, ale rozumiem, ze może kuć w
        oczy....
    • Gość: zyletaaaaa Re: Handraaaaaa!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:48
      oooo moj temat...od wczoraj mam potworna chandre nic mnie nie cieszy itd.juz zaczelam cos szukac o depresji...bo zaczynam sobie z tym nie radzic
      • Gość: ona do zyletaaaaa IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.03.05, 14:52
        I co znalazłas coś o depresji? Chętnie bym poczytała w wolnej chwili. Chociaż
        dzisiaj to jestem raczej chodzaącą bombą zegarowo: obniżony nastrój + złość.
        • Gość: zyletaaaaa Re: do zyletaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:03
          wpisz na googlach depresja.jest o niej duzo
          • Gość: rene Re: do zyletaaaaa IP: *.chello.pl 17.03.05, 16:18
            obniżony nastrój to jeszcze nie depresja lepiej nie czytać bo można się jeszcze
            bardziej zdołować i dopatrzec niepotrzebnie objawów-wiem coś o tym ale mam to
            już za sobą.Na handrę polecam forum-Kafeteria-temat-"wpadki w polskich
            serialach"to najlepsze lekarstwo i ubaw po pachy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka