Gość: ona IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.03.05, 16:17 Mam total handre i brak ochoty na cokolwiek. Oczywiście jak na złość dzieci są hiperaktywne, nie chca spać i cały czas marudzą, może też mają zły nastrój. JAk sobie pomóc??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Handraaaaaa!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:20 dzieci do dziadków w ramach łączenia rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
marhab13 Re: Handraaaaaa!!!!!!!!! 16.03.05, 16:29 Chętnie, ale dziadkowie 200 km od nas. Najbliższy wyjazd planowany na święta, do tego czasu chyba mi minie(he he). Dzieci się jednak ulitowały: starszy usnął na podłodze w łazience po zrobieniu kupki, a maluszek przy piersi. Uff, troche spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: CHandraaaaaa!!!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.03.05, 16:45 Może być i "chandra", w necie specjalnie na to nie zwracam uwagi, szczególnie pisząc jedną ręką a dziecko podtrzymując drugą, ale rozumiem, ze może kuć w oczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyletaaaaa Re: Handraaaaaa!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:48 oooo moj temat...od wczoraj mam potworna chandre nic mnie nie cieszy itd.juz zaczelam cos szukac o depresji...bo zaczynam sobie z tym nie radzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do zyletaaaaa IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.03.05, 14:52 I co znalazłas coś o depresji? Chętnie bym poczytała w wolnej chwili. Chociaż dzisiaj to jestem raczej chodzaącą bombą zegarowo: obniżony nastrój + złość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyletaaaaa Re: do zyletaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:03 wpisz na googlach depresja.jest o niej duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: do zyletaaaaa IP: *.chello.pl 17.03.05, 16:18 obniżony nastrój to jeszcze nie depresja lepiej nie czytać bo można się jeszcze bardziej zdołować i dopatrzec niepotrzebnie objawów-wiem coś o tym ale mam to już za sobą.Na handrę polecam forum-Kafeteria-temat-"wpadki w polskich serialach"to najlepsze lekarstwo i ubaw po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś