Dodaj do ulubionych

A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu...

02.03.06, 21:06
Nic to, że zakazał wystawy koszulek, nic to, że dopuszcza do wykładów grup, określanych przez niektórych, jako sekty religijne... widać, prawica nadal w Lublinie przy władzy. Prószon, miej oczy szeroko otwarte, bo na jesień odchodzisz ze stanowiska. Palikot w końcu wam pokaże, co znaczy miasto prawa. I oby powiedział to i owo rektorowi...
Obserwuj wątek
    • ratatatam oj nie wiem czy Palikot cos ci pokaz 02.03.06, 21:10
      oj nie wiem czy Palikot cos ci pokaze - on chyba nie nalezy do seksualnej
      mniejszosci ekshibicjonistow ...
      • Gość: austriak2 sratatatam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:15
        Zamknij wreszcie tę hapę ty popaprańcu sratatatatam!
        • ratatatam ello barska wyluzuj troche stara 02.03.06, 21:20
          bo ci serce nie wytrzyma :DDD
          • piz.pl-ania Re: ello barska wyluzuj troche stara 02.03.06, 21:24
            wiemy wiemy, panie pawle...
      • piz.pl-ania Re: oj nie wiem czy Palikot cos ci pokaz 02.03.06, 21:15
        na twoim miejscu już bym telepała portkami, bo Palikot nie jest dewotem, który co niedziela nie idzie do kościoła, tylko słucha RM, wpłaca po 200 zł na miesiąc na radio i jeszcze sekciarstwo uprawia. A ty ratatatam nie boisz się, że zaczną się obławy na zboczencow? Powinienes sie dobrze zastanowic...
        • ratatatam Re: oj nie wiem czy Palikot cos ci pokaz 02.03.06, 21:21
          palikot ma narazie powazniejsze klopoty niz wybory samorzadowe - np proces z
          ex- malzonka ktora zatrzymala pare ciekawych papierkow z domowego archiwum
          (ex)malzonka podobno :DDD
          • piz.pl-ania Re: oj nie wiem czy Palikot cos ci pokaz 02.03.06, 21:25
            a co cie to bajdziarzu obchodzi? plotkarz.
            • ratatatam Re: oj nie wiem czy Palikot cos ci pokaz 02.03.06, 21:26
              no obchodzi mnie los posla na sejm RP
              • piz.pl-ania Re: oj nie wiem czy Palikot cos ci pokaz 02.03.06, 22:07
                to jego prywatna sprawa, nie twoja
    • katolikpolski Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu 03.03.06, 00:03
      Rektor wygląda mi na katolika.
      • stachenka Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu 03.03.06, 00:17
        I chyba chce się leczyć :D
    • Gość: aron Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.03.06, 06:54
      czy leczenie gejów jest zabronione przez jakiś przepis prawny? Z tego co wiem
      to nawet UE nie zabrania jeszcze leczenia gejów tak że gdzie rektor złamał
      prawo?
      • bruner4 Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu 03.03.06, 21:44
        Nie jest.A czy głupota jest zabroniona jakims przepisem w UE ?
    • gorby7 Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu 03.03.06, 11:51
      jeszcze nie wykopany?
    • Gość: maniek.27 Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu IP: *.lublin.mm.pl 03.03.06, 14:29
      Palikot to też chyba prawica więc nic się nie zmieni
    • Gość: AspireNN Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu IP: 12.11.149.* 03.03.06, 15:05
      A w Lublinie po staremu...

--------------
      Forum Luforum, czyli lubelskie folrum internetowe
      <a href="http://www.luforum.prv.pl">http://www.luforum.prv.pl/</a
    • Gość: WA Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:32
      Rektor siedzi spokojnie w swoim fotelu i siedział będzie. Nie ty go wybrałeś i
      nie ty go będziesz zwalniał
      • Gość: @ UMCS - koło zapasowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:49
        A co to jest kurva ten UMCS? Koło ratunkowe dla tych co się na UJ albo UW nie
        dostali!
        • stachenka Re: UMCS - koło zapasowe 03.03.06, 21:57
          Ktoś się tu próbuje dowartościować :)
        • Gość: WA Re: UMCS - koło zapasowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:08
          Co to jest UMCS? Wejdź na strone internetową to sie dowiesz, nawet przy twoich
          ograniczonych możliwościach intelektualnych, co widać z postu.. I nie gadaj tak
          straszliwie głupio, w dodatku z chamskim zaśpiewem.
          • Gość: @ Rektorze UMCS! Zdechnij jak śmieć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:10
            Z Warszawy - Polak prawy
            Z Krakowa - mądra z ciebie głowa
            A w Lublinie - zwykłe świnie!
    • Gość: a może? Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:31
      A może siedzi na krześle?
      • stachenka Re: A rektor UMCS nadal spokojnie siedzi w fotelu 03.03.06, 23:01
        Nie, na pieńku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka