Dodaj do ulubionych

ideał kobiety;D

17.06.10, 12:45
Jakie kobiety was stosunkowo czesciej pociagaja blondynki, brunetki
czy rude? o jasnej/ sredniej/ciemnej karnacji? wyskoie czy niskie? i
jak to ma sie do rzeczywistosci czy rzeczywiscie wasze parterki sa
niskimi brunetkami bo akurat takie lubicie czy trafiliscie na wysoka
ruda i wcale nie zmainilibyscie jej na inna:)? i czy te wasze idealy
jakos sie z biegiem czasu zmieniaja czy niezmiennie od lat lubicie
taki typ?to do facetow ale kobiety wy sie wypowiadajcie jak macie w
stosunku do mezczyzn
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 12:46
      Przede wszystkim nie glupie- nie masz na to szans- do widzenia
      Kosz
      • miau_weglowy Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 12:49
        ej no nie zamiataj tak dzis zawziecie, nie bedzie sie z czego posmiac ;D
      • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 12:51
        teletoobis napisał:

> Przede wszystkim nie glupie- nie masz na to szans- do widzenia
        > Kosz

Teletoobis kiedyś to nawet można cię było poczytać, ale odkąd siedzisz na forum
        24h/dobę stajesz się coraz bardziej żenujący.
        • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 12:56
          wrzuc mnie sobie do niewidocznych i masz z glowy
          • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:13
            teletoobis napisał:

> wrzuc mnie sobie do niewidocznych i masz z glowy

Jestem tolerancyjny i tak jak nigdy nie klikam w kosz choćby wątek zniżał się
            poziomem do drutów telefonicznych tak nie dodaję nicków do niewidocznych choćby
            wypowiadały się w taki sposób, że po otwarciu posta Windows przechodzi w tryb
            awaryjny.
            • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:17
              no to masz problem :)
              • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:18
                teletoobis napisał:

> no to masz problem :)

Ja mam problem? Gdzie? Jaki?
                • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:22
                  Jak mnie nie znikniesz musisz czytac moje wpisy i jak widac jest to dla ciebie
                  prawdziwym problemem egzystencjalnym :)
                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:28
                    teletoobis napisał:

> Jak mnie nie znikniesz musisz czytac moje wpisy

Muszę? A ty czytasz wszystkie posty na FK o ile ich sobie nie znikniesz?

jak widac jest to dla ciebie
                    > prawdziwym problemem egzystencjalnym :)

Jaka jest twoja definicja prawdziwego problemu egzystencjalnego? Rad bym ją
                    przeczytać jak również rad byłbym przeczytać jak ta definicja ma się do tego co
                    zaobserwowałeś w moim poście.
                    • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:31
                      Ja nie czytam, ale Ty zdaje skads wyprowadziles swoja teorie wyrazana w
                      pierwszym Twoim poscie?
                      Albo wziales ja z sufitu?
                      • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:34
                        teletoobis napisał:

> Ja nie czytam, ale Ty zdaje skads wyprowadziles swoja teorie wyrazana w
                        > pierwszym Twoim poscie?
                        > Albo wziales ja z sufitu?

Teorie wyprowadziłem stąd, że twoje posty również czytam. Natomiast nigdzie nie
                        napisałem i nie dałem do zrozumienia, że MUSZĘ czytać o ile nie zniknę twojego
                        nicka. Dlatego też zapytuję skąd wziąłeś tą teorię jakobym musiał. Podobnie jak
                        ponawiam moje drugie pytanie z poprzedniego posta.
                        • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:36
                          Cos jednak ciagnie cie do czytania moich postow i cos prowokuje do ich
                          komentowania.
                          A jakie bylo drugie pytanie?
                          • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:44
                            teletoobis napisał:

> Cos jednak ciagnie cie do czytania moich postow i cos prowokuje do ich
                            komentowania.

Gdyby mnie tak ciągnęło jak sugerujesz, to za każdym zalogowaniem na forum
                            wpisywałbym "teletoobis" w wyszukiwarkę autora postów. A tak - czytam je (lub
                            nie) o ile na nie trafię w wybranym przez siebie wątku.

> A jakie bylo drugie pytanie?

Kółeczko ci się w myszce zablokowało i nie możesz przesunąć dyskusji o dwa posty
                            w górę?
                            Powtórzę zatem:

Jaka jest twoja definicja prawdziwego problemu egzystencjalnego? Rad bym ją
                            przeczytać jak również rad byłbym przeczytać jak ta definicja ma się do tego co
                            zaobserwowałeś w moim poście.
                            • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:49
                              Moze n ie uzywasz wyszukiwarki, jednakze cos sklonilo Cie do oceny wyrazonej w
                              pierwszym poscie. Intryguje Cie, podniecam? :)
                              Prawdziwy problem egzystencjalny nie jest definiowalym ogolnie, zalezy od jednostki
                              • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:55
                                teletoobis napisał:

> Moze n ie uzywasz wyszukiwarki, jednakze cos sklonilo Cie do oceny wyrazonej w
                                pierwszym poscie. Intryguje Cie, podniecam? :)

A ty oceniasz tylko te rzeczy, które cię intrygują i podniecają? Jak mówisz
                                kelnerowi w restauracji, że mielony smakuje jak podeszwa to znaczy, że jesteś
                                nim zaintrygowany i podniecony?

> Prawdziwy problem egzystencjalny nie jest definiowalym ogolnie, zalezy od
                                jednostki

Słucham zatem jaka jest definicja problemu egzystencjalnego osoby podpisującej
                                się na forum jako potworski.
                                • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:58
                                  Oceniam rzeczy, ktore porusza chocby najmniejsza strune w moim systemie odczuwania.
                                  Te obojetne pomijam milczeniem. Zreszta, to nie o mnie rozmowa, a o tym, ze to
                                  ty pokusiles sie o ocene. Nie wierze, ze bezpodstawna, vulgo: musialas czytac to
                                  co pisze i ocenic. To zdradza pewne, no.... zainteresowanie.
                                  Sam wiesz najlepiej jaki mas problem egzystencjalny, nie? :)
                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:03
                                    teletoobis napisał:

> Oceniam rzeczy, ktore porusza chocby najmniejsza strune w moim systemie
                                    odczuwania. Te obojetne pomijam milczeniem. Zreszta, to nie o mnie rozmowa, a o
                                    tym, ze to ty pokusiles sie o ocene. Nie wierze, ze bezpodstawna, vulgo:
                                    musialas czytac to co pisze i ocenic. To zdradza pewne, no.... zainteresowanie.

Ale jak zainteresowanie (które również można stopniować) konkretnym postem ma
                                    się do twojej teorii jakobym MUSIAŁ je czytać?

> Sam wiesz najlepiej jaki mas problem egzystencjalny, nie? :)

Ale to ty stwierdziłeś, że mam problem egzystencjalny nie ja. Więc skoro
                                    dysponujesz taką wiedzą na temat osoby piszącej na forum jako potworski -
                                    podziel się nią.
                                    • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:15
                                      Musiales je czytac, skoro odwazyles sie na ich cenzure. Bo nie podejrzewam cie o
                                      zabranie glosu na podstawie wrozenia z fusow:)

Oczywiscie ze tak stwierdzilem. I masz. A moze chcesz nam wmowic, ze jednak nie?
                                      • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:20
                                        teletoobis napisał:

> Musiales je czytac, skoro odwazyles sie na ich cenzure. Bo nie podejrzewam cie
                                        o zabranie glosu na podstawie wrozenia z fusow:)

Po pierwsze to nie cenzurę=bo ja tu cenzorem nie jestem
                                        po drugie=nie odważyłem się, bo wyrażenie swojej opinii o poście to żaden akt odwagi
                                        Po trzecie=zabrałem głos na podstawie przeczytania iluśtam twoich postów
                                        ostatnio, ale (i tu werble) - to nadal nie jest nijak dowodem na to, że dopóki
                                        cię nie zniknę to MUSZĘ czytać twoje posty. Pytam więc ponownie - dlaczego
                                        uważasz, że muszę, skoro nie muszę?

> Oczywiscie ze tak stwierdzilem. I masz. A moze chcesz nam wmowic, ze jednak
                                        nie

Gdzie ja coś komuś wmawiam? To ty to robisz stwierdzając, że takowy problem mam,
                                        co w dodatku potwierdzasz w powyższym cytacie. Zatem ponownie zapytuję=co to za
                                        problem?
                                        • green-chmurka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:22
                                          Ja myslalam ze to domena bab tak sie klocic, ale faceci tez sa w tym dobrzy. Ale
                                          moje zdanie jest takie ze potworski nie mial dlugo seksu, dlatego jest strasznie
                                          marudny, a facet jak nie ma co bzyknac to tak gledzi jak stara baba.
                                          • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:31
                                            Co racja to racja, bo nie ruchałem już jakieś 14 godzin.
                                            A co do kłótni=to ty chyba kłótni nie widziałaś. Na razie bawię się tu doskonale
                                            patrząc jak teletoobis nie potrafi obronić argumentami swoich tez.

green-chmurka napisała:

> Ja myslalam ze to domena bab tak sie klocic, ale faceci tez sa w tym dobrzy. Al
                                            > e
                                            > moje zdanie jest takie ze potworski nie mial dlugo seksu, dlatego jest straszni
                                            > e
                                            > marudny, a facet jak nie ma co bzyknac to tak gledzi jak stara baba.
                                            • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:34
                                              Na razie to masz problem ze zrozumieniem, ale poczekam :)
                                              Tez sie niezle bawie :)
                                              • bijatyka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:35
                                                A nie moglibyście jakoś tak bardziej z humorem ? Bo siedzę w pierwszym rzędzie i
                                                nie mam kiedy klaskać...
                                                • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:36
                                                  Ale to nie jest pod publiczke, ot cwiczenia z retoryki :)
                                                  • bijatyka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:38
                                                    Ale mi się mysz zepsuła i nie mogę Was przewinąć...Może coś zaśpiewacie ?
                                                • green-chmurka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:19
                                                  Ja tez siadlam w pierwszym rzedzie, sciagnelam majtki bo mysle 2 facetow to moze
                                                  zerkna aby raz w moja strone.
                                              • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:36
                                                teletoobis napisał:

> Na razie to masz problem ze zrozumieniem, ale poczekam :)
                                                > Tez sie niezle bawie :)

Czego konkretnie nie zrozumiałem?
                                                • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:42
                                                  wlasnego przymusu, pewnego rodzaju imperwtywu, ktory sprawia, ze jednak czytasz
                                                  moje wpisy :)
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:49
                                                    teletoobis napisał:

> wlasnego przymusu, pewnego rodzaju imperwtywu, ktory sprawia, ze jednak czytasz
                                                    > moje wpisy :)

Poniżej wyjaśniłem ci, że takowego przymusu nie ma.
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:56
                                                    Nie ma , ale jest. Twoje wyjasnienie jest pokretne i tak naprawde to ucieczka od
                                                    merritum :)
                                            • green-chmurka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:17
                                              To ty erotoman jestes jak potrzebujesz seks co godzine zeby nie marudzic:))))
                                            • varia1 Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 18:16
                                              już 14 godzin?????????
                                              jak dajesz radę wytrzymać tak długo?
                                          • ka-non Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:32
                                            może panowie powinni wynająć pokój??
                                        • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:23
                                          Jak do Milemi- ,musisz czytac, skoro autorytatywnie wydajesz opinie, proste? :)
                                          Cenzura, wbrew pozorom to nie ciecia nozyczkami, ale takze wydawanie opinii.
                                          Sugeruje lekture slownika znaczeniowego.

Twoj problem jest twoim problemem, tylko zeby nie rzutowal zbytnio na Twa
                                          postawe na forum. Jaki on jest wiesz i Ty i ja :)
                                          • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:28
                                            Należy rozróżnić dwa sformułowania:

a) "musiałeś coś przeczytać, aby skomentować" - to jest prawda (choć być nie
                                            musi. I to stwierdzenie zostawmy w spokoju bo akurat z nim się zgadzam
                                            b) musisz czytać moje posty o ile mnie nie znikniesz z listy=to co sugerowałeś

Mnie interesuje uzasadnienie punktu b)

> Twoj problem jest twoim problemem, tylko zeby nie rzutowal zbytnio na Twa
                                            postawe na forum. Jaki on jest wiesz i Ty i ja :)

Kolejna ciekawostka=nie dość, że mam problem to w dodatku wiem jaki on jest. No
                                            to cię oświecę=nie wiem o jakim problemie mówisz, więc powtarzam po raz kolejny
                                            abyś napisał konkretnie co to za problem.
                                            • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:30
                                              Jest ono bardzo proste. Nadziewasz sie na nie i czytasz. Sam przyznales. To juz
                                              jest jakas forma przymusu :)

To masz wiecej tych problemow, skoro nie wiesz o ktorym mowa? :)
                                              • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:35
                                                teletoobis napisał:

> Jest ono bardzo proste. Nadziewasz sie na nie i czytasz. Sam przyznales. To
                                                juz jest jakas forma przymusu :)

To nie jest żadna forma przymusu, ponieważ mam taki chytry japoński wynalazek
                                                jak kółeczko w myszce i widząc nick autora "teletoobis" mogę spokojnie przesunąć
                                                dyskusję w dół nie czytawszy samego posta. Mogę również wyjść z wątku, mogę
                                                wyłączyć komputer, mogę go postawić na ziemi i użyć jako taboret.
                                                Jak sam widzisz - wiele mogę, a nic nie muszę.

> To masz wiecej tych problemow, skoro nie wiesz o ktorym mowa? :)

Ja nawet o jednym nie mam pojęcia dlatego czekam aż mi go opiszesz.
                                                • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:37
                                                  No ale tego nie robisz, egro poddajesz sie wewnetrznemu przymusowi :)

Wiesz alkoholik tez nie przyznaje sie ze ma problem :)
                                                  • kotka-kotka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:40
                                                    -Wiesz alkoholik tez nie przyznaje sie ze ma problem :)

BINGO! a ty nie przyznajesz sie ze masz problem z emocjami
                                                    wynikajacy ze spadku testosteronu, zona narzeka bo ja niezaspakajasz
                                                    a frustracje odbijasz na forum, wez sie w garsc!do lekarza marsz
                                                    bedzidzie lepiej
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:46
                                                    teletoobis napisał:

> No ale tego nie robisz, egro poddajesz sie wewnetrznemu przymusowi
                                                    :)

Skąd wiesz, że tego nie robię? A może trick z kółeczkiem robię w przypadku 3/4
                                                    twoich postów?

> Wiesz alkoholik tez nie przyznaje sie ze ma problem :)[/i]

Kolejny błąd=teletoobis leżysz coraz bardziej, więc się pilnuj. Ja nigdzie nie
                                                    napisałem, że się nie przyznaję. Ja napisałem, że NIC O TAKIM PROBLEMIE NIE
                                                    WIEM. Ty mnie pouczasz o brak zrozumienia a sam jak widać jesteś w tym kiepski.
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:47
                                                    w takim przypadku jestes nieobiektywny i Twoja opinia o moich postach jest
                                                    niemiarodajna, czy wrecz tendencyjna, skazona uprzedzeniami :)
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:51
                                                    teletoobis napisał:

> w takim przypadku jestes nieobiektywny i Twoja opinia o moich postach jest
                                                    > niemiarodajna, czy wrecz tendencyjna, skazona uprzedzeniami :)

Oczywiście, że jestem nieobiektywny. A czyja opinia jest obiektywna?
                                                    Nie muszę czytać 100% twoich postów, aby wystawić ci taką ocenę jak wystawiłem.
                                                    Ty czytasz dokładnie wszystkie posty danego nicka zanim napiszesz coś na jego temat?
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:54
                                                    Wiec nie nalezy sie Twoja opinia przejmowac. Nie jest miarodajna i nie poparta
                                                    argumentami.
                                                    I w przeciwienstwie do ciebie nie wystawiam opinii nickom, a osobom, czy
                                                    umyslowosci osob za nimi sie kryjacymi. Odnosze sie zawsze do danego postu,
                                                    watku itp. Ty bezpodstawnie odniosles sie do caloksztaltu
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:59
                                                    teletoobis napisał:

> Wiec nie nalezy sie Twoja opinia przejmowac. Nie jest miarodajna i nie poparta
                                                    > argumentami.

Nie jest miarodajna? Być może. Nie poparta argumentami?
                                                    Ależ bardzo proszę=argumentem poziomu twoich postów jest mnożąca się liczba
                                                    powtarzających się odniesień do trolli w stylu "kosz gimnazjalistko", albo
                                                    jakieś proste tekściki o głupocie piszącego. Nie widzę tu ani polotu, ani
                                                    fantazji ani jakiegoś najmniejszego choćby pomysłu=stąd moja opinia.

> I w przeciwienstwie do ciebie nie wystawiam opinii nickom, a osobom, czy
                                                    > umyslowosci osob za nimi sie kryjacymi. Odnosze sie zawsze do danego postu,
                                                    > watku itp. Ty bezpodstawnie odniosles sie do caloksztaltu

Hahaha! Nie rozśmieszaj mnie już bo wuwuzele zagłuszę w TV. Nigdzie w tym wątku
                                                    nie odniosłem się bezpośrednio do ciebie tylko do poziomu postów, które
                                                    piszesz=przeczytaj dokładnie. A to raczej ty brylujesz w nazywaniu ludzi głupimi.
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:04
                                                    Wybacz, ale nie mam zamiary inwestowac czasu i intelektu na watkach troli i
                                                    glupkowatych gimnazjalistek. Argument nietrafiony- wszak znasz przypowiesc o
                                                    perlach i wieprzach? :)

Odniosles swa opinie osobowo do mnie. Opierajac sie na tym, co ponoc
                                                    przeczytales. Nie wskazales dokladnie do czego sie odnosisz, a jesli odnosisz
                                                    sie do ogolu, a sam przyznajesz ze nie przeczytales wszystkich moich wpisow, to
                                                    jak mam traktowac Cie powaznie?
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:10
                                                    teletoobis napisał:

> Wybacz, ale nie mam zamiary inwestowac czasu i intelektu na watkach troli i
                                                    > glupkowatych gimnazjalistek.

No to najpierw piszesz, że nie odnosisz się personalnie do nickó a teraz
                                                    nazywasz ich gimnazjalistkami. Zdecyduj w końcu.

> Odniosles swa opinie osobowo do mnie. Opierajac sie na tym, co ponoc
                                                    > przeczytales. Nie wskazales dokladnie do czego sie odnosisz, a jesli odnosisz
                                                    > sie do ogolu, a sam przyznajesz ze nie przeczytales wszystkich moich wpisow, to
                                                    > jak mam traktowac Cie powaznie?

A czy ja powiedziałem, że masz mnie traktować poważnie? Zasugerowałem jakobyś
                                                    musiał się udać do Wyższej Szkoły Pisania Postów im. Ambrożego Kleksa w Zamościu
                                                    zdać licencjata? Pisz co chcesz=masz do tego prawo, tak samo jak ja mam prawo do
                                                    oceny.
                                                    I wskazałem DOKŁADNIE do czego się odnoszę=przeczytaj uważniej.

a jesli odnosisz
                                                    > sie do ogolu, a sam przyznajesz ze nie przeczytales wszystkich moich wpisow, to
                                                    > jak mam traktowac Cie powaznie?

Powtarzam po raz kolejny: Od kiedy to do oceny poziomu postów wymagana jest ich
                                                    znajomość w 100%?
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:15
                                                    Nie czynie tego uogolniajac jak ty to czynisz.

Jesli chcesz oceniac, to rob to w odniesieniu do konkretnego postu. Uogolnianie
                                                    jest po prostu glupie. I sam o tym wiesz. Przeczytaj swoj wlasny pierwszy wpis,
                                                    a przekonasz sie, ze palnales gafe z uogolnieniem a teraz nie potrafisz sie do
                                                    tego przyznac
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:29
                                                    teletoobis napisał:

> Nie czynie tego uogolniajac jak ty to czynisz.
                                                    >
                                                    > Jesli chcesz oceniac, to rob to w odniesieniu do konkretnego postu.

Bardzo proszę=twój post w niniejszym wątku był żenujący. Podobnie jak wiele
                                                    innych postów twoich o podobnej treści w podobnych wątkach. Biorąc pod uwagę ten
                                                    fakt oraz fakt, że kiedyś pisałeś ciekawiej stawiam tezę, że aktualny poziom
                                                    twojego pisania spadł i ściął właśnie rogi jeleniowi pasącemu się na polanie w
                                                    Puszczy Kampinoskiej pozbawiając go możliwości walki o terytorium z samcami
                                                    swojego gatunku.
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:39
                                                    W tym watku jest kilkanascie moich wpisow, wiec dalej bredzisz bez konkretow.

jesli jelen mialby jaja, nie dalby sobie w ogole poroza przyprawic.
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 16:02
                                                    teletoobis napisał:

> W tym watku jest kilkanascie moich wpisow, wiec dalej bredzisz bez konkretow.

Ja pie... - ty udajesz teraz głupiego czy ci porażka Korei tak na psychę
                                                    siadła? Przecież mój pierwszy post jest bezpośrednio pod twoim postem, który
                                                    opisuję, więc niby czego on ma dotyczy? Stanu licznika gazowego?
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:49
                                                    Czy lakoholik wie, ze ma problem? Dopiero kiedy sie do tego przyzna, ergo-
                                                    uswiadomi sobie swoj problem, jest mozliwosc by mu pomoc.
                                                    To samo dotyczy ciebie i Twojegom problemu egzystencjonalnego :)
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:53
                                                    teletoobis napisał:

> Czy lakoholik wie, ze ma problem? Dopiero kiedy sie do tego przyzna, ergo-
                                                    uswiadomi sobie swoj problem, jest mozliwosc by mu pomoc.
                                                    > To samo dotyczy ciebie i Twojegom problemu egzystencjonalnego :)

Ale alkoholikowi/właścicielowi problemu ktoś musi powiedzieć o tym problemie. W
                                                    tym przypadku tym kimś jesteś ty=ponieważ sam się przyznałeś do tej wiedzy.
                                                    Zatem słucham...
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:55
                                                    Nieprawda. Alkoholik odrzuca sugestie, izby mial problem. Sam musi do tego
                                                    dojsc. Dopiero tedy jest szansa sensownej z nim na ten temat rozmowy
                                                  • potworski Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:00
                                                    teletoobis napisał:

> Nieprawda. Alkoholik odrzuca sugestie, izby mial problem. Sam musi do tego
                                                    > dojsc. Dopiero tedy jest szansa sensownej z nim na ten temat rozmowy

Zatem oto teletoobis stwierdził "wiem, ale nie powiem" bez żadnej konkretnej
                                                    argumentacji. Tak to potrafi nawet sześcioletnie dziecko. Dziękuję za uwagę.
                                                  • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 15:05
                                                    To twoje stwierdzenie. Nie moje.
                                                    Tak samo jak Twoj problem, a nie moj :)
                        • pretensjaa Re: ideał kobiety;D 28.06.10, 00:08
                          > nicka. Dlatego też zapytuję skąd wziąłeś teorię jakobym musiał.

*TĘ
      • kotka-kotka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 12:53
        dlaczego od razu glupie? nie mam prawa zapytac z ciekawosci? sam
        jestes glupi oskarzajac kogos, ze jest glupi:) tak jak oskarzales
        milemi27, a ja ja bardzo lubie, jedna z pozytywniejszych osob na
        forum
        • teletoobis [...] 17.06.10, 12:55
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • teletoobis Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:13
          no... to stawia cie, ftu- kladzie na poziomie Milemi- i wszystko jasne
        • pretensjaa Re: ideał kobiety;D 28.06.10, 00:10
          jedna z pozytywniejszych osob na
          > forum

To milemi27 i Ty to nie to samo? W każdym razie ten sam poziom reprezentujecie.
    • nedzioza [...] 17.06.10, 12:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • adams_katowice Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 12:57
      a mój doktorek mawia, że nie ma w świecie nic gorszego niż ciepłe piwo i głupia
      kobieta... i ja się z nim zgadzam :D
      • nedzioza Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 12:58
        albo na odwrót
    • puszysta_gimnazjalistka Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:22
      > Jakie kobiety was stosunkowo czesciej pociagaja blondynki, brunetki

Jeżeli chodzi o stosunek to kolor włosów jest nieistotny.
      • dzikoozka "stosunkowo czesciej pociagaja " 17.06.10, 14:42
        niezłe, niezłe,
        nabrało zupełnie nowego znaczenia :DD
    • kitek_maly Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 13:31
      Różni.
      Różni.
      Różni.
      Różnie.
      Tak.
      Nie.
    • to.niemozliwe Jak kawa :) 17.06.10, 14:05
      Mała, czarna, mocna, słodka.
      Od samego aromatu stawia na baczność :D
      • autokrata.fetyszysta "Kawa - się nadawa (choć... 27.06.10, 19:31
        ...gorzała mocniej działa" ;-D
    • papapapa.poker.face Re: ideał kobiety;D 17.06.10, 14:50
      mi sie wydaje, ze toobis jest adminem, juz nie pierwszy
      raznieprzychylne mu posty sa wycinane :P i to by wyjasnialo tez,
      dlaczego tak sobie pozwala
    • haldeman79 Wkur.iające. 17.06.10, 17:18
      kotka-kotka napisała:

> Jakie kobiety was stosunkowo czesciej pociagaja blondynki, brunetki
      > czy rude? o jasnej/ sredniej/ciemnej karnacji? wyskoie czy niskie?

Nic mnie tak nie rusza jak kobieta, która potrafi dobrze wkur.wić.
      • haldeman79 I był zapomniał 17.06.10, 17:35
        haldeman79 napisał:

> kotka-kotka napisała:
        >
        > > Jakie kobiety was stosunkowo czesciej pociagaja blondynki, brunetki
        > > czy rude? o jasnej/ sredniej/ciemnej karnacji? wyskoie czy niskie?
        >
        > Nic mnie tak nie rusza jak kobieta, która potrafi dobrze wkur.wić.

Nic poniżej 75D.
    • lolcia-olcia Re: ideał kobiety;D 27.06.10, 19:39
      Trollu chyba fora pomyliłaś;p
      • pompeja Re: ideał kobiety;D 27.06.10, 20:02
        To samo pomyślałam. Wątek na FM. Tu - kosz.
        • lolcia-olcia Re: ideał kobiety;D 27.06.10, 20:03
          prawidłowo ;D
    • pretensjaa Re: ideał kobiety;D 28.06.10, 00:06
      Dopiero się chwaliłaś, że opuszczasz to forum na dobre. Nie uczyła Cię mama, że
      obietnic się dotrzymuje?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka