Dodaj do ulubionych

Ale ruch....

29.11.02, 14:21
wróciłam i widzę, że nic się nie zmieniło.... dlaczego jak wracam, to się nic
nie zmienia?
to niesprawiedliwe!
co poniektórzy wracają, czymś się zachwycają, albo są oburzeni, albo
zdegustowani, a tu nic... żadnych zmian!
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Re: Ale ruch.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 15:07
      usmiechnietakaska napisała:

> wróciłam i widzę, że nic się nie zmieniło.... dlaczego jak wracam, to się nic
      > nie zmienia?
      > to niesprawiedliwe!
      > co poniektórzy wracają, czymś się zachwycają, albo są oburzeni, albo
      > zdegustowani, a tu nic... żadnych zmian!
      Zmian jakich konkretnie, droga Kasiu? Powiedz czegon pragniesz, a spelnie
      kazde, nawet najskrytrze Twoje marzenie......no moze oprucz tego zebym sie na
      forum wiecej nie pojawial;-} Uszanowanie,
      Paul
      • usmiechnietakaska Re: Ale ruch.... 29.11.02, 15:22
        Gość portalu: Paul napisał(a):

> Zmian jakich konkretnie, droga Kasiu? Powiedz czegon pragniesz, a spelnie
        > kazde, nawet najskrytrze Twoje marzenie......no moze oprucz tego zebym sie na
        > forum wiecej nie pojawial;-} Uszanowanie,
        > Paul

nie wiesz Paul, jakie mogą być zmiany? no więc zmiany mogą być:
        pozytywne
        negatywne
        poprzeczne
        podłużne
        charakterystyczne
        niewidoczne
        organoleptyczne
        fizyczne
        chemiczne
        biologiczne
        pogodowe 9to bardziej biologiczna zmiana, czy fizyczna - mam dylemat....)
        i tak dalej
        i tym podobne

ps. Paul, wszystkie zachcianki, zupełnie wszystkie?

• Gość: hm` Re: Ale ruch.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 21:29
          Hm Kasienko ja tyz sie moge spelnic wszystkie Twe zachcianki po co Ci ten
          Paul??
          Ja wystarcze. ;]
          pozdr. hm`
          • Gość: Casey Re: Ale ruch.... IP: *.proxy.aol.com 30.11.02, 02:47
            Gość portalu: hm` napisał(a):

> Hm Kasienko ja tyz sie moge spelnic wszystkie Twe zachcianki po co Ci ten
            > Paul??
            > Ja wystarcze. ;]
            > pozdr. hm`

Hm', czyzbysbyl "SUPER MAN" ;)))))
            • Gość: hm` Jak nie jak tak. IP: 80.50.64.* 30.11.02, 13:05
              Przeciez sam moj nick na to wskazuje. hm`, a moze raczej
              hmmmmmmmmmmmmmmmmmm` ;]
              pozdr. hm`
              • hm` Re: Jak nie jak tak. 02.12.02, 00:40
                Hm no i Kasia sie mnie wystraszyla.....
          • usmiechnietakaska Re: Ale ruch.... 02.12.02, 12:45
            Hm, czy Ty wiesz wogóle, co Ty mówisz?
            ;o)))
            • Gość: hm` No ba! (nt) IP: 80.50.64.* 02.12.02, 13:39
              • usmiechnietakaska Re: No ba! (nt) 02.12.02, 13:55
                to tak, jakbyś głowę pod topór podkładał, hi, hi.....
                • hm` Re: No ba! 04.12.02, 00:54
                  Hm, o glowe swa sie nie boje z pod niejednego topora ucieklem. Niemniej jednak
                  jakiez to dary/uslugi/zyczenia spelnic bym mogl Tobie. Oczywiscie spelnie w
                  miare dobrze by przed katowska reka glowe ocalic.
                  Co tez nimniejszym czynie piszac tego posta...
                  pozdr. hm`
                  • Gość: Casey Re: No ba! IP: *.proxy.aol.com 04.12.02, 02:23
                    hm` napisał:

> Hm, o glowe swa sie nie boje z pod niejednego topora ucieklem. Niemniej
                    jednak
                    >
                    > jakiez to dary/uslugi/zyczenia spelnic bym mogl Tobie. Oczywiscie spelnie w
                    > miare dobrze by przed katowska reka glowe ocalic.
                    > Co tez nimniejszym czynie piszac tego posta...
                    > pozdr. hm`

Nawet jesli tym katem bylaby Kaska? ;)))
                    • Gość: Paul Kasiu! To perwerci....;} IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 08:27
                      Gość portalu: Casey napisał(a):

> hm` napisał:
                      >
                      > > Hm, o glowe swa sie nie boje z pod niejednego topora ucieklem. Niemniej
                      > jednak
                      > >
                      > > jakiez to dary/uslugi/zyczenia spelnic bym mogl Tobie. Oczywiscie spelnie
                      > w
                      > > miare dobrze by przed katowska reka glowe ocalic.
                      > > Co tez nimniejszym czynie piszac tego posta...
                      > > pozdr. hm`
                      >
                      > Nawet jesli tym katem bylaby Kaska? ;)))
                      Co do tych "wszystkich" zyczen to zostaje jak w moim poprzednim poscie. Na
                      kochanym forum musze sie pojawiac, to uzaleznienie. Jesli chodzi o "inne"
                      zyczenia, to ztcze Tobie wesolych Swiat i w miare swych ograniczonych
                      mozliwosci zrobie dla Ciebie wszystko, wszystko, wszyyyysstkooooo...;-}. Pa,
                      pa, uszanowanko,
                      Pawelek-Diabelek;-> vel Paul
                    • Gość: hm` Jak nie jak tak. (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 14:09
                      • usmiechnietakaska Re: Jak nie jak tak. (nt) 04.12.02, 14:12
                        to ja mam dla was propozycję;o)))
                        22.12. jest spotkanie forumowe w Lublinie;o))
                        zapraszam
                        • Gość: Paul Spotkanie...... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 14:57

> to ja mam dla was propozycję;o)))
                          > 22.12. jest spotkanie forumowe w Lublinie;o))
                          > zapraszam
                          K....... znowu sie nie zalapie;-). Prosze o mnie nie rozmawiac i nie domyslac
                          sie co by bylo gdybym byl, jaki bym sie okazal, kogo bym sklal, albo czy bym
                          byl mily i uroczy jak jakis facet z Warszawy;-}. Pozdrowienia dla wszystkich,
                          bez wyjatku, bawcie sie "ladnie", nie przesadzajcie z ta pizza, pa, pa....
                          Paul
                          • usmiechnietakaska Re: Spotkanie...... 04.12.02, 15:25
                            Paul, termin jest chwiejny, może coś zaproponujesz?
                            • Gość: hm` Re: Spotkanie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 22:14
                              Kasienko nie bede z przyczyn raczej oczywistych. Jam jest biedna studencina,
                              nie mam nic procz pseudowiedzy i innych takich.
                              ;]

pozdr. hm`
                              • usmiechnietakaska Re: Spotkanie...... 05.12.02, 08:27
                                pseudowiedza, a szczególnie inne takie wielce przez nas są poszukiwane....
                                • Gość: Paul Re: Spotkanie...... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 09:10

> pseudowiedza, a szczególnie inne takie wielce przez nas są poszukiwane....
                                  Was? To Was jest kilka;-)? Bede w "L" miedzy "Swintami" a weekendem po.
                                  Chetnie Cie poznam. Nic nie wiem, na niczym (i Kancie) sie nie znam, mam
                                  garba, jestem znerwicowanym, jakajacym sie flustratem, o obrzydliwej twarzy,
                                  skazonej ochydnym grymasem i tikiem lewego oka. Prawa noge mam krotsza o 5 cm,
                                  wiec chodzac stanowie bardzo pocieszny obraz.......z reszta siedzac, czy stojac
                                  rowniez. Cierpie na chalucynacje maniakalne, zaczepiam ludzi na ulicy i slinie
                                  sie przy jedzeniu. Nienawidze swiata i ludzi. Czasami bywam niebezpieczny, o
                                  czym ziedrzec sie mial okazje przekonac. Lestem belkoczacym, nudnym gadula
                                  nieznoszacym sprzeciwu. Lubie gotowac, ale bardzo nieudolnie. Namietnie
                                  dlubie w nosie i zjadam swoje kozy, delektujac sie wyziewami z od tygodni nie
                                  mytego ciala. Wlos mi rzednie, twarz mi blednie, psuja mi sie zeby przednie.
                                  Wali mi z japy jak koniowi z dupy, a jesli o dupie mowa, to "wali" mi z niej
                                  gorzej niz koniowi. Jesli zaproponujesz spotkanie miedzy 27-29, to chetnie sie
                                  na nie stawie. Uszanowanie, zawsze Twoj
                                  Paul
                                  PS Prosze zauwazyc ze wszystko to napisalem ze smiertelna powaga, bez uzywania
                                  jakis tam smile'i. Dziekuje.
                                  • usmiechnietakaska Paul... 05.12.02, 11:29
                                    po takiej autoreklamie dołążę wszelkich starań, aby spotkanie albo przenieść na
                                    27.12, albo zrobić dodatkowe;o))))))
                                    • hm` Re: Paul... 05.12.02, 14:38
                                      27, jade na sylwestra. Poza tym to wielkie swieto czlowieka o nicku: hm` ;]

pozdr. hm`
                                      • Gość: Paul Czlowieku o nicku "hm`".....;-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 14:54
                                        hm` napisał:

> 27, jade na sylwestra. Poza tym to wielkie swieto czlowieka o nicku: hm` ;]
                                        >
                                        > pozdr. hm`
                                        Milego swietowania i sylwestra, uwazaj na siebie. Uszanowanie,
                                        Paul
                                      • ziedrzec Re: Paul... 06.12.02, 08:08
                                        hm` napisał:

> 27, jade na sylwestra. Poza tym to wielkie swieto czlowieka o nicku: hm` ;]
                                        >
                                        > pozdr. hm`

Wszystkiego bobrego, drogi Kolego hm'

Niech Ci kateznjammer lekkim będzie.

:-)
                                    • Gość: Paul Kasiu...... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 14:50

> po takiej autoreklamie dołążę wszelkich starań, aby spotkanie albo przenieść
                                      na
                                      >
                                      > 27.12, albo zrobić dodatkowe;o))))))
                                      Ooooops....i dopiero wpakowalem sie w tarapaty;-}. Rozwoj wypadkow bede
                                      sledzil z niepokojem, jak by "co", to badz taka laskawa i zwyczajnie walnij
                                      jeden duzy watek na forum, bo jeszcze zapomnialem dodac ze nie jestem.....hmmm,
                                      ten tego.......malostkowy i nie chce czegos takiego przeoczyc. Mimo
                                      mojego "wizerunku" forumowego nie wypada mi rowniez na owo spotkanie sie nie
                                      stawic, jesli "dolozysz wszelkich staran", etc. "Dodatkowe" spotkanie mozemy
                                      rowniez sobie urzadzic we dwoje......;-). Uszanowanie,
                                      Paul
                                      • usmiechnietakaska Paul.... 05.12.02, 15:07
                                        no to ja organizuję coś na 27.12;o)))
                                        • Gość: Paul Kasiu... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 16:28

> no to ja organizuję coś na 27.12;o)))
                                          Dla "nas", czy dla "mas";-)? Keep me informed. Uszanowanie,
                                          Paul
                                          • usmiechnietakaska Paul.... 06.12.02, 09:24
                                            a miejsce postojowe dla gołębi jakieś masz?
                                            • Gość: Paul Kasiu....... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 10:44

> a miejsce postojowe dla gołębi jakieś masz?
                                              Nie zadawal bym tego pytania bez znajomosci tzw. "bazy logistycznej", wszystko
                                              zalezy od tego gdzie, jak i na jaki czas golebie maja sobie "spoczac";-).
                                              Uszanowanie,
                                              Paul
                                              • usmiechnietakaska Re: Kasiu....... 10.12.02, 11:27

> usmiechnietakaska napisała:
                                                >
                                                > > a miejsce postojowe dla gołębi jakieś masz?
                                                > Nie zadawal bym tego pytania bez znajomosci tzw. "bazy logistycznej",
                                                wszystko
                                                > zalezy od tego gdzie, jak i na jaki czas golebie maja sobie "spoczac";-).
                                                > Uszanowanie,
                                                > Paul

hej, hej, Paul;o))) chyba się zapędziłeś;o)
                                                myślałam o gołębniku dla gołębi pocztowych, co by Ci wiadomość tekstową
                                                przyniosły;o)))
                                                • Gość: Paul Re: Kasiu....... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 14:30

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                                                  >
                                                  > > usmiechnietakaska napisała:
                                                  > >
                                                  > > > a miejsce postojowe dla gołębi jakieś masz?
                                                  > > Nie zadawal bym tego pytania bez znajomosci tzw. "bazy logistycznej",
                                                  > wszystko
                                                  > > zalezy od tego gdzie, jak i na jaki czas golebie maja sobie "spoczac";-).
                                                  >
                                                  > > Uszanowanie,
                                                  > > Paul
                                                  >
                                                  > hej, hej, Paul;o))) chyba się zapędziłeś;o)
                                                  > myślałam o gołębniku dla gołębi pocztowych, co by Ci wiadomość tekstową
                                                  > przyniosły;o)))
                                                  Nie wydaje mi sie ze sie zapedzilem, zwyczajnie chce sie z Toba spotkac, zycie
                                                  wyznaczylo takie a nie inne daty, a reszta zalezy od Ciebie. Widzisz, taki
                                                  jestem prostolinijny ("Spokojny...") hamerykanin;-}. Uszanowanie,
                                                  Paul
                                                  ------------
                                                  And the rest is prologue.
                                  • vanilja Re: Spotkanie...... 10.12.02, 12:16

Nic nie wiem, na niczym (i Kancie) sie nie znam, mam
                                    > garba, jestem znerwicowanym, jakajacym sie flustratem, o obrzydliwej twarzy,
                                    > skazonej ochydnym grymasem i tikiem lewego oka. Prawa noge mam krotsza o 5
                                    cm,
                                    >
                                    > wiec chodzac stanowie bardzo pocieszny obraz.......z reszta siedzac, czy
                                    stojac
                                    >
                                    > rowniez. Cierpie na chalucynacje maniakalne, zaczepiam ludzi na ulicy i
                                    slinie
                                    >
                                    > sie przy jedzeniu. Nienawidze swiata i ludzi. Czasami bywam niebezpieczny,
                                    o
                                    > czym ziedrzec sie mial okazje przekonac. Lestem belkoczacym, nudnym gadula
                                    > nieznoszacym sprzeciwu. Lubie gotowac, ale bardzo nieudolnie. Namietnie
                                    > dlubie w nosie i zjadam swoje kozy, delektujac sie wyziewami z od tygodni nie
                                    > mytego ciala. Wlos mi rzednie, twarz mi blednie, psuja mi sie zeby
                                    przednie.
                                    > Wali mi z japy jak koniowi z dupy, a jesli o dupie mowa, to "wali" mi z niej
                                    > gorzej niz koniowi. Jesli zaproponujesz spotkanie miedzy 27-29, to chetnie
                                    sie
                                    >
                                    > na nie stawie. Uszanowanie, zawsze Twoj
                                    > Paul
                                    > PS Prosze zauwazyc ze wszystko to napisalem ze smiertelna powaga, bez
                                    uzywania
                                    > jakis tam smile'i. Dziekuje.

Oż w mordę!!!!!
                                    Zaraz padnę!!!
                                    Pawełek jak żywy!!!!!!!!
                                    • pawelek_diabelek Re: Spotkanie...... 10.12.02, 14:56
                                      vanilja napisała:

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                                      >
                                      > Nic nie wiem, na niczym (i Kancie) sie nie znam, mam
                                      > > garba, jestem znerwicowanym, jakajacym sie flustratem, o obrzydliwej twarz
                                      > y,
                                      > > skazonej ochydnym grymasem i tikiem lewego oka. Prawa noge mam krotsza o
                                      > 5
                                      > cm,
                                      > >
                                      > > wiec chodzac stanowie bardzo pocieszny obraz.......z reszta siedzac, czy
                                      > stojac
                                      > >
                                      > > rowniez. Cierpie na chalucynacje maniakalne, zaczepiam ludzi na ulicy i
                                      > slinie
                                      > >
                                      > > sie przy jedzeniu. Nienawidze swiata i ludzi. Czasami bywam niebezpieczn
                                      > y,
                                      > o
                                      > > czym ziedrzec sie mial okazje przekonac. Lestem belkoczacym, nudnym gadul
                                      > a
                                      > > nieznoszacym sprzeciwu. Lubie gotowac, ale bardzo nieudolnie. Namietnie
                                      > > dlubie w nosie i zjadam swoje kozy, delektujac sie wyziewami z od tygodni
                                      > nie
                                      > > mytego ciala. Wlos mi rzednie, twarz mi blednie, psuja mi sie zeby
                                      > przednie.
                                      > > Wali mi z japy jak koniowi z dupy, a jesli o dupie mowa, to "wali" mi z ni
                                      > ej
                                      > > gorzej niz koniowi. Jesli zaproponujesz spotkanie miedzy 27-29, to chetni
                                      > e
                                      > sie
                                      > >
                                      > > na nie stawie. Uszanowanie, zawsze Twoj
                                      > > Paul
                                      > > PS Prosze zauwazyc ze wszystko to napisalem ze smiertelna powaga, bez
                                      > uzywania
                                      > > jakis tam smile'i. Dziekuje.
                                      >
                                      >
                                      > Oż w mordę!!!!!
                                      > Zaraz padnę!!!
                                      > Pawełek jak żywy!!!!!!!!
                                      >
                                      Vanilia wie co mowi, ostatnim razem spalam u niej na wycieraczce, alenad ranem
                                      poszczula mnie swoim kotem obronnym, jakze szalonym;-). Uszanowanie,
                                      Paul
                                      • usmiechnietakaska O PaulNOSPAM 10.12.02, 15:01
                                        Paul, a skąd my mamy wiedzieć, że ten pawelek_diabelek to Ty?
                                        musisz jakowoś udowodnić;o)))0
                                        • pawelek_diabelek Re: O PaulNOSPAM 10.12.02, 15:16

> Paul, a skąd my mamy wiedzieć, że ten pawelek_diabelek to Ty?
                                          > musisz jakowoś udowodnić;o)))0
                                          Naprawde chcesz tego Kasiu;-)? Mam zaczac bluzgac po angielsku czy po polsku;-
                                          }? Vanilia wia ze "ja" to "ja". Jej "kot obronny", szalona bestia rowniez;-).
                                          Uszanowanie,
                                          Paul
                                          ----------------------------
                                          Pain is your friend, it keeps you alert and ready for action. But do you know
                                          the best thing 'bout pain? It lets you know you aren't dead yet.
                                          • hm` Re: O PaulNOSPAM 10.12.02, 16:04
                                            Wspanialy nick..
                                            pozdr. hm`
                                          • vanilja Re: O PaulNOSPAM 10.12.02, 16:15
                                            Oooo, Paul-nie-gośc, Paul-stały-bywalec!
                                            Czy to wiąże się z Twoją przemianą duchową z Mr Hyde'a w dr Jekylla?....A może
                                            odwrotnie?.....
                                            Witamy, witamy nowego Pawełka.....;-))
    • lodbrok Re: Ale ruch.... 05.12.02, 15:15
      Szanowna Kasiu, jak widzę próby ustalenia jakiegoś terminu (i miejsca)spotkania
      forumowiczów ciągle palą na panewce. Ale ja się nie martwię zostało
      potencjalnie jeszcze kilkanaście dni i consensus na pewno się znajdzie:-)))))
      Pozdrawiam
      • usmiechnietakaska Re: Ale ruch.... 05.12.02, 15:24
        Lodbrok, jak chcesz przyjść, to przydź;o)) zapraszamy Cię bardzo serdecznie;o)))
        tylko już przestań prorokować, że się nie uda;o)))))))
        • lodbrok Re: Ale ruch.... 06.12.02, 08:57
          Ależ jestem pewny że się uda!! Nie sieję defetyzmu i nie rażę pesymizmem:-))).
          I obiecuję nie wybrzydzać na czas i miejsce:-)))
          • usmiechnietakaska Re: Ale ruch.... 06.12.02, 09:26
            znaczy wpisać Cię na listę ?
            ;o)))
            • lodbrok Re: Ale ruch.... 06.12.02, 10:23
              Bardzo proszę:-))))) Z wszystkich wysyłanych przez was postów wynika, że
              jesteście bardzo malowniczą grupą. To będzie ciekawe doświadczenie:-))
              • usmiechnietakaska Re: Ale ruch.... 07.12.02, 14:08
                ciekawe i jedyne w swoim rodzaju;o)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka