magdalenca 14.03.06, 21:36 Wiadomo juz moze jakie beda sklepy w nowobudowanej częsci Leclerca? I kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lotnik 78 Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.pronet.lublin.pl 14.03.06, 21:40 RESERVER NA 100% I NA 99% IKEA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a co to za różnica jakie będą ? IP: *.lublin.mm.pl 14.03.06, 22:35 ale macie problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.pronet.lublin.pl 14.03.06, 22:48 Napewno sklep z ekologiczną żywnością. A otwarcie lada dzień podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doświadczony Podniecasz się jak mała idiotka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 23:04 I co, swędzi cię żeby leźć do tego dziadowskiego blaszaka, Magdalenco? Czy tragedia z Chorzowa czegoś jeszcze cię nie nauczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Podniecasz się jak mała idiotka! IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 23:25 ja mam nadzieje, ze budowlańcow czegos nauczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastanów się zanim Również klienci powinni się zastanowić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:02 Bo przecież do budynku grożącego zawaleniem bądź którego konstrukcja wygląda tak, jakby miała się za chwilę zawalić - po prostu się nie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Również klienci powinni się zastanowić 15.03.06, 21:01 hehehehehe ale idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:46 A ta -szmaty z Reserved i niedoróbki z IKEA to marzenie wielu Lubelaków!Hihihi! tandeciarze! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? 15.03.06, 10:06 Jestescie porąbani, zapytac nie wolno? Wiedzialam na 100 %, ze ktos sie tu wyrwie z reserved bo to przeciez ulubiony temat, ale sądzilam, ze znajdzie sie ktos normalny, kto PO PROSTU odpowie na moje pytanie. Chyba zbyt wiele wymagam, ale w sumie nei powinno mnie to dziwic, to norma na tej grupie... Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
barbares Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? 15.03.06, 10:27 magdalenca napisała: > Jestescie porąbani, zapytac nie wolno? Wiedzialam na 100 %, ze ktos sie tu > wyrwie z reserved bo to przeciez ulubiony temat, ale sądzilam, ze znajdzie sie > ktos normalny, kto PO PROSTU odpowie na moje pytanie. Chyba zbyt wiele wymagam, > > ale w sumie nei powinno mnie to dziwic, to norma na tej grupie... Zalosne. Wymagania to Ty masz małe, tu są ludzie którzy oczekują od tego forum poziomu. Niestety tacy forumowicze jak Ty zaśmiecaja je usiłując zrobic z niego informacje usługową bądź magiel z plotami. Ty zaś oprócz takich próśb o informacje niczym nie zasłynełaś na forum.Czy brak Ci innych zainteresowań? Żałosna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubię Magdalencę Dziewczyna jest bezpretensjonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:40 Nie to co ty, co zasłynąłeś paroma ksywami: bruner4 czy też barbares. Oraz tymi kretynowatymi cytatami, które nijak się mają do tematu. No bo przecież Gazeta Wyborcza to "gazeta dla inteligencji". Ciekawe tylko dlaczego zawsze rozbija się o próg wyborczy???? Odpowiedz Link Zgłoś
barbares Re: Dziewczyna jest bezpretensjonalna 15.03.06, 11:58 Nie stać Cię nawet na ksywkę, sam ze sobą piszesz i sobie odpowiadasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie stać mnie! Przejdź się czasem, wyjdź z tego bagna, bruneciku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:15 A ty siedzisz całymi dniami przed komputerem, nudziarzu jeden, nawet nie chce ci się czasem na spacer wyjść, inteligenciku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:42 Jak nieoczekiwałaś takiej odpowiedzi, jaką chciałabyś usłyszeć, to po co zadajesz pytanie na forum?? A swoja drogą , to co to -informacja usługowa? Ciągle pojawiaja się pytania, gdzie najlepszy ginekolog, kosmetyczka, fryzjer, butik itd. A może stworzyć oddzielne forum pod tytułem: co, gdzie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomik Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.lublin.mm.pl 15.03.06, 19:18 A co w tym złego, zeby powymieniac sie informacjami? Chyba m.in. do tego służą fora regionalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Szwedzkie niedoróbi w szwedzkiej IKEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:11 Ale za to szwedzkie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Szwedzkie niedoróby w szwedzkiej IKEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:15 Ale za to szwedzkie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szwedzkie niedoróby w szwedzkiej IKEI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:29 będzie coś w rodzaju empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszka Następne badziewia IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.03.06, 16:33 będą sprzedawane w tych butikach.I następne panienki będą się w nich nudziły.Tak jak w Realu czy w Tesco to same badziewiarskie i drogie butiki z byle jakimi szmatami.Pies z kulawą łapą tam nie zagląda.Panienki,żeby nie dostać choroby sierocej wychodzą na zewnątrz i stoją w grupkach plotkując. Szkoda powierzchni sklepowych na badziewie jakie tam oferują.A ceny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij Re: Następne badziewia IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 15.03.06, 19:05 Wszyscy jesteście chamscy i grubiańscy.Przyczepiliscie się dziewczyny nie wiadomo dlaczego.Ciekawe, kto snuje sirę całymi dniami po L.C.Nie wy czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Badziewiasty EMPIK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:10 Jezu, tylko nie to! Empik to dopiero GIE! To co kosztuje w Mediamarket 180zł - w EMPIKu - 250! Ciekawe że takie badziewie jak empik jeszcze istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazki Do Polaka IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 15.03.06, 19:36 Polak z Kołomyi?Czy Kolak z Polokokty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Badziewiasty EMPIK! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:37 cos w rodzaju "empiku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen H & M ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:09 w środę otwarcie wiec sie wszystko okaze na miejscu oby byl H&M!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: H & M ? IP: *.pl / *.enterpol.pl 02.04.06, 13:48 na pewno bedzie ; espace culturel, diverse, cotton club. tyle mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? 02.04.06, 19:23 A ja wiem, ze beda ruchome schody i winda. No i moze wucet przeniosa:) A ten empik to kulturo maniak. Prawda, ze ladnie. A na otwarciu bedzie mozna pomacac Dode. Za free! Prawda, ze zapowiada sie pysznie:))))))))))))))))))))) A jak juz dopadniecie wymarzony podkoszulek za dwie stowki to wroccie do domu i nabierajcie sil, bo w czerwcu otwarcie kolejnej galerii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 10:25 Widze, ze dzialasz na skyscrapercity.com , zarejestrowalem sie, ale jak sie loguje, to pojawia mi sie info: you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: 1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? 2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. Mozesz mi pomoc w tym? Z gory dzieki, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
reader.a Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? 03.04.06, 10:35 1. Po lewej stronie, pod napisaem "Forum Polskich Wieżowców" masz "Register" - klikasz 2. Otwiera ci się strona rejstracji nowego konta 3. Wpisujesz swoją nazwę użytkownika, hasło i adres mailowy i zatwierdzasz 4. Cała tajemnica kryje się w tym "You will receive an email in your inbox. You MUST follow the link in that email before you can post on these forums. Until you do that, you will be told that you do not have permission to post." 5. Musisz odebrać automatycznego maila (z podanego wcześniej adresu) od skyscraper w którym znajduje się link aktywujący twoje konto. 6. Klikasz na link i otwiera ci się strona informująca że twoje konto zostało aktywowane i wtedy możesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:10 No wlasnie sęk w tym, ze nie dostalem zadnego maila od nich, mimo, ze rejestrowalem sie juz dwa razy na 2 inne loginy i maile. Poczekam, moze pozniej przyjdzie. Dzieki mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggss Re: Sklepy w nowej częsci Leclerca??? IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.04.06, 21:25 był ktoś? jakie sklepy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski no własnie.. IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.06, 09:14 i na czym stanęło? jakie znalazły się wewnątrz sklepy? jest ta "badziewiasta ikea"?( w której i tak,znajdzie się po kryjomu cały lublin)Bo zamierzam się wybrać. kto był-niech da znać nam idiotom. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: no własnie.. IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:40 Nic tam nie ma, jakieś szmaty wiszą dla głupich panienek tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika IKEA? IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 06.04.06, 11:59 Ikea musi miec ogromną powierzchnię.Komu przyszło do móżdżku, że mogłaby być w LC? Ludzie(to domarty), dlaczego w was tyle złości i agresji?Co to znaczy:szmaty dla głupich panienek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: IKEA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:17 Marta jest już emerytką i jedyne co ją interesuje to tanie gacie, tak, tak GACIE a nie bielizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: IKEA? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:26 Terefefer głupolku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: IP: *.lublin.mm.pl 06.04.06, 15:02 Jest Cotton Club, Taranko, De Facto - tyle ze sklepów z odziezą damską. Ceny ubran identyczne, jak w Olimpie (Taranko i DF). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio o Marcie IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 06.04.06, 18:59 Martusia ubiera sie na targu( jako dama of course). Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Do macka 06.04.06, 22:19 Witam! Ja tez tak mialem. Musisz napisac do Jan'a oczywiscie po angielsku podac swoj login oraz to, ze nie dostales email confirmation. Wygeneruje Ci haslo i odesle. W razie jakis problemow pisz do mnie na mail, pomoge. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Do macka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:29 Jak ja sie tam rerjestrowałem, to nie było żadnego problemu - widocznie miałem więcej szczęścia:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś