czarna33 05.12.02, 19:57 Bylam ostatnio w roznych lubelskich instytucjach.Pomijam kompetencje ,ale pani ktora mnie obsluguje i zuje gume albo pije kawe to chyab przesada? A jeszcze rozmowa przez komorke.A moze sie czepiam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Obsluga klienta???????/ IP: 62.233.194.* 05.12.02, 20:15 Nie wiem, czy to moda, czy plaga - żucie gumy weszło niektórym w nawyk i bez wzlędu na okoliczności i miejsce - żuchwa pracuje. Ostatnio się nawet ubawiłam, gdy pewien młodzian usiłował wypowiedzieć " fosforan dinukleotydu nikotynoamidoadeninowego" żując beztrosko gumę. Rzekłam więc, wypluj pan tę gumę, bo o nieszczęście nie trudno, możesz się pan udławić, , zakrztusić, i nikt mi nie uwierzy, że powodem nieszczęścia była guma do żucia w buzi. Mam również mieszane uczucia, kiedy urzędnik państwowy załatwia mnie z gumą w ustach. Uważam , ze nie wypada to robić na służbie, podczas lekcji, zdawania zaliczeń , czy też egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Obsluga klienta???????/ 05.12.02, 21:24 Masz rację, to jakaś plaga!!! A w telewizji jak widzę wywiad np ze sportowcem, muzykiem, piosenkarzem, aktorem itd, który żuje gumę, od razu wyrabiam sobie o nim zdanie, że to nieokrzesany chamuś! Gdzie tu o kulturze może być mowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Obsluga klienta???????/ 05.12.02, 21:43 Ale ja jestem sobie w banku podchodze do okienka a pani owszem bardzo mila i ja bardzo lubie no ale te gume memla.Moze jej tak po starej znajomosci powiedziec o tej gumie? Juz nie powiem co to za bank. A w skarbowym tez do mojej milej pani mowie a ona sruuuu komore dobiera i konwersacja na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: Obsluga klienta???????/ 05.12.02, 23:42 No i czym wy się moi drodzy martwicie ? Przecież już jutro wszyscy oni zostaną rozliczeni... i Pani z banku, i chłopaczek z egzaminu (tak mniemam ;) ), i ludzie z TV... jutro dostaną rózgę :)))) (a może nawet rózgą ? - na pewno nie dostaną gumy, hihi) pozdrowienia Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś