rene26 07.01.05, 16:02 Kochane, dzisiaj rano zrobiłam test i mam II !!!!!! hurraaa!!!! mam tylko nadzieję, że to nie jest fałszywy wynik powodzenia i dla Was Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: mam II :-) 07.01.05, 16:13 Jeżeli nie fałszywy wynik czego życzę z całego serca to: Moje olbrzymiaste gratulacje Zrób bete na potwierdzenie! Pozdrawiam, Ola 31 cykl starań rozpoczęty (w tym pierwszy "odpoczynkowy" Odpowiedz Link
samanta25 Re: mam II :-) 07.01.05, 16:19 Gratuluję serdecznie i życzę spokojnej ciąży ) ******** czekam na cud 36 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: WIELKIE NIE OLBRZYMIE GRATULCJE............... 07.01.05, 16:35 Raz jeszcze, ale się ucieszyłam, tak strasznie, że aż nie mogę uwierzyć Uważaj na siebie i fasoleczke, ubierajcie się cieplutko bo może w końcu strasznie zimna zima przyjść!!! Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie cmok. Pozdrawiam, Ola 31 cykl rozpoczęty (w tym pierwszy "odpoczynkowy" Odpowiedz Link
zuzia36 Re: mam II :-) 07.01.05, 16:45 moje ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!! To juz jakaś zaraza !!!!!!! Dużo Dużo zdrówka WAM zyczę !!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: mam II :-) 07.01.05, 16:49 Ależ fajna wiadomość przed wyjściem z pracy ))) Szacunek, podziw i szczere gratulacje i jeszcze pilnujcie się teraz oboje. Uważaj Rene na siebie i Bejbika. Cmok. Jagoda. Odpowiedz Link
rene26 Re: mam II :-) 07.01.05, 17:03 Dziękuję Wam bardzo za te wspaniałe słowa i mam nadzieję, ze wkrótce do mnie dołączycie. No i jak tylko upewnię się na badaniach na 100% to dam Wam znać. Buziaczki Odpowiedz Link
danik1 Re: mam II :-) 07.01.05, 20:45 Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tak dalej pojdzie, to to forum niedlugo opustoszeje!!!!!!!!!!!!!! Fajnie!!! Odpowiedz Link