Dodaj do ulubionych

Dała się zamknąć za wolną Białoruś

07.04.06, 09:12
Etacik jest, że tez wcześniej nie poznali sie na Jej talencie.Gwiazdo świeć!
Obserwuj wątek
    • Gość: idzi Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.it-net.pl 07.04.06, 11:05
      zazdrościsz, prawda? czy tylko etatu, czy może jeszcze ładnej buzi?
      • Gość: kiki30 Re: ja też tak chce IP: *.szwajcarska.pl 07.04.06, 11:46
        Za etat w Wyborczej chętnie spędziłabym w białoruskich kazamatach nawet rok.
        Jestem po dziennikarstwie. Czekam na propozycje.
        • Gość: mare Re: ja też tak chce IP: *.lublin.mm.pl 07.04.06, 11:56
          Chyba przesadzasz: rok za etat w "GW" - tak tu wszędzie krytykowanej?
          • bracia_zbrojek Bicie piany 07.04.06, 13:56
            Bicie piany, bo ile mozna? Posiedziała, musiala sie z tym liczyc, bo znała
            przeciez przedtem postępowania Lukaszenki. Zmieni sie moze kiedys wladza w tym
            kraju i Samolińska bedzie wtedy kandydatką na ambasadora RP. Inwstycja obecna
            moze sie jej wtedy opłaci. Na razie zaisniała w telewizjach, a tu juz cos. W
            Polsce mogłaby na to czekac i wiek. A wiec koszt nie tak wielki.No i będą
            tematy do pisania. Moze powstanie książka?
    • Gość: wiosenny Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.06, 16:59
      salony gazetki w Lublinie otwarte są dla syneczków i córeczek tzw.etosu.
      Najlepsi,ale z ulicy nadal wysyłają cv.
      • Gość: kiki Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.szwajcarska.pl 07.04.06, 18:12
        no właśnie ......
      • fakara Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś 07.04.06, 23:59
        a masz jakies inforamcje na ten temat? bo wydaje mi sie, ze gdyby weroniki
        rodzice rzeczywiscie mieli jakies znajomosci, to zlatwiliby jej jakas lepsza
        prace niz stazystki bez ubezpieczenia, ktora pracuje od 10 do 21 za naprawde
        psie pieniadze. nie oskarzaj ludzi, kiedy nie masz zadnych dowodow.
      • Gość: Agnieszka Matecka Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: 212.182.73.* 08.04.06, 18:06
        Znam Weronikę i jej rodziców, uważam, że insynuacje dotyczące "salony gazetki w
        Lublinie otwarte są dla syneczków i córeczek tzw.etosu" są bezpodstawne.
        Może jakaś walka na pióra?
    • Gość: antyplatfuß Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 07.04.06, 22:03
      aj waj, za wolną Białoruś czy MIchniko-Euro-Brukselsko-Amerykański Protektorat
      Białorusi? ;)

niech żyje rząd republiki Białoruś i prezydent Łukaszenka!
      • Gość: joaśka Opiekunowie forum: masochizm? IP: *.lublin.mm.pl 07.04.06, 23:52
        Po co ten antysemicki post tutaj? Pada nazwisko szefa dziennika, ktory ma ten
        portal. To swoisty masochizm.
      • kroolik3 Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś 08.04.06, 16:35
        czytelnikom "naszego dziennika" mówimy "nie"!..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka