lola292 07.04.06, 09:12 Etacik jest, że tez wcześniej nie poznali sie na Jej talencie.Gwiazdo świeć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idzi Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.it-net.pl 07.04.06, 11:05 zazdrościsz, prawda? czy tylko etatu, czy może jeszcze ładnej buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki30 Re: ja też tak chce IP: *.szwajcarska.pl 07.04.06, 11:46 Za etat w Wyborczej chętnie spędziłabym w białoruskich kazamatach nawet rok. Jestem po dziennikarstwie. Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare Re: ja też tak chce IP: *.lublin.mm.pl 07.04.06, 11:56 Chyba przesadzasz: rok za etat w "GW" - tak tu wszędzie krytykowanej? Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Bicie piany 07.04.06, 13:56 Bicie piany, bo ile mozna? Posiedziała, musiala sie z tym liczyc, bo znała przeciez przedtem postępowania Lukaszenki. Zmieni sie moze kiedys wladza w tym kraju i Samolińska bedzie wtedy kandydatką na ambasadora RP. Inwstycja obecna moze sie jej wtedy opłaci. Na razie zaisniała w telewizjach, a tu juz cos. W Polsce mogłaby na to czekac i wiek. A wiec koszt nie tak wielki.No i będą tematy do pisania. Moze powstanie książka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenny Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.06, 16:59 salony gazetki w Lublinie otwarte są dla syneczków i córeczek tzw.etosu. Najlepsi,ale z ulicy nadal wysyłają cv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.szwajcarska.pl 07.04.06, 18:12 no właśnie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
fakara Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś 07.04.06, 23:59 a masz jakies inforamcje na ten temat? bo wydaje mi sie, ze gdyby weroniki rodzice rzeczywiscie mieli jakies znajomosci, to zlatwiliby jej jakas lepsza prace niz stazystki bez ubezpieczenia, ktora pracuje od 10 do 21 za naprawde psie pieniadze. nie oskarzaj ludzi, kiedy nie masz zadnych dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Matecka Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: 212.182.73.* 08.04.06, 18:06 Znam Weronikę i jej rodziców, uważam, że insynuacje dotyczące "salony gazetki w Lublinie otwarte są dla syneczków i córeczek tzw.etosu" są bezpodstawne. Może jakaś walka na pióra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyplatfuß Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 07.04.06, 22:03 aj waj, za wolną Białoruś czy MIchniko-Euro-Brukselsko-Amerykański Protektorat Białorusi? ;) niech żyje rząd republiki Białoruś i prezydent Łukaszenka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Opiekunowie forum: masochizm? IP: *.lublin.mm.pl 07.04.06, 23:52 Po co ten antysemicki post tutaj? Pada nazwisko szefa dziennika, ktory ma ten portal. To swoisty masochizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kroolik3 Re: Dała się zamknąć za wolną Białoruś 08.04.06, 16:35 czytelnikom "naszego dziennika" mówimy "nie"!.. Odpowiedz Link Zgłoś