alex1608 17.12.08, 23:58 Czy korzystał z usług tej wróżki ktoś ?. A jeśli tak to czy sprawdza się to ?? Ponoć przyjmuje w Warszawie , ale wróży tez i w programach TV. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Wróżka Magdalena Rutkowska 18.12.08, 00:07 Daj spokój, jak ja widzę ludzi, którzy dzwonią do tej TV, to wszystko opada. "Kiedy skończą się moje problemy finansowe"... Ech, może wtedy, kiedy przestaną wydzwaniać do takich programów i zabiorą się do roboty. "Pomoc" wróżek w dużej mierze polega na samospełniających się przepowiedniach. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Wróżka Magdalena Rutkowska 18.12.08, 10:53 powiem tak zajmij sie sama kreowwaniem swojego zycia a nie słuchaniem jakichś farmazonów Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Wróżka Magdalena Rutkowska 18.12.08, 11:27 na czym te "usługi" polegają ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael też umiem wróżyć 18.12.08, 11:42 Szklana kula mi mówi, że to ty jesteś ta wróżka i sie bezpłatnie reklamujesz Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais Re: Wróżka Magdalena Rutkowska 18.12.08, 12:02 Sama jestes odpowiedzialna za swoje zycie. Od wrozki sie uzaleznisz, i bedziesz polegac na tym co ci powiedziala. To jest b. niebezpieczne. To ze chcesz isc do wrozki swiadczy ze sobie nie radzisz ze soba, nie ufasz sobie i swoim decyzja. To jest cos do zastanowienia sie. Odpowiedz Link Zgłoś