faciu 27.12.02, 21:32 Wybór samolotu woelozadaniowego F-16 oraz możliwość inwestycji m. in. w zakłady w Świdniku - czy to aby nie wielka szansa rozwoju dla Świdnika..Jak na to patrzą sami świdniczanie?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Offset - szansa Świdnika?? 30.12.02, 14:27 Nie wiem, co obiecywali Amerykanie, ale Szwedzi i Francuzi obiecywali wiele. Teraz więcej dostanie Rzeszów i Mielec. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Offset - szansa Świdnika?? 30.12.02, 18:46 W związku z tą sprawą widziałem waszego Michaela w TV :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Offset - szansa Świdnika?? 31.12.02, 17:47 Układy polityczne weszły w grę. Wiadomo było z góry, że tak bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Offset - szansa Świdnika?? IP: *.proxy.aol.com 10.01.03, 03:54 lucy_z napisała: > Układy polityczne weszły w grę. Wiadomo było z góry, że tak bedzie!!! Z silniejszym bratem trzeba sie liczyc, tak jak to bylo w przeszlosci.;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Offset - szansa Świdnika?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 09:40 faciu napisał: > Wybór samolotu woelozadaniowego F-16 oraz możliwość inwestycji m. in. w > zakłady w Świdniku - czy to aby nie wielka szansa rozwoju dla Świdnika..Jak > na to patrzą sami świdniczanie?? > :)) Podczas Świąt pytałem szwagra, który pracuje w zaopatrzeniu WSK. Stwierdził, że w większości współpracownicy są niezadowoleni. Jeszcze nie wiadomo, co będzie, a już chodzą słuchy, że wycofa się ATR (francuski) i inne ko-operacyjne tematy. A w tym roku SOkołów nie będzie wcale. Tak więc WSK zostanie z palcem w......! Ale wybór był poprawny... politycznie. A że WSK może mioeć problem. Co to obchodzi właściciela (Min. Skarbu, przemysłu i MON). W końcu jak kiedyś powiedział "uszatek" Urban: RZĄD SIĘ WYŻYWI. :) Odpowiedz Link Zgłoś