Dodaj do ulubionych

do adminow/cenzorow

29.04.06, 13:07
uprzejmie prosze zaznaczac ingerencje cenzorskie -tradycyjnie kwadratowym
nawiasem - trzeba kultywowac dobra tradycje ( ta Głownego Urzedu Kontroli
Publikacji i Widowisk z Mysiej i Okopowej) - a nie tak prostacko wycinac
teksty i posty bez sladu...
Obserwuj wątek
    • empi Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 13:12
      niestety, niektóre należy usuwać. Jeżeli uważasz, że to miejsce nie stwarza Ci
      możliwości swobodnej wypowiedzi określ swoje zastrzeżenia i powiadom o tym GW.
      pzdr.
      • blood_free Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 13:15
        Albo zmien sobie forum i daj odpoczac od siebie.
    • kwintesencja Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 15:18
      Jezeli o mnie chodzi - ratatatam mozecie wycinac zawsze i bez szkody dla forum.
      Kwadratowych nawiasow mozecie oszczedzac, bo nawet nie warto zostawiac sladow
      jego (ratatatam) wypowiedzi...
      • ratatatam Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 15:21
        i to byla kwintesencja pogladow przedmowcy na to, co stanowi istote dyskusji ;]
        nie dziwi mnie to zbytnio, jak mowil pewien agent: " miala byc demokracja i
        pluralizm, a tu kazdy mowi co chce"
        • Gość: rada parafialna Re: do adminow/cenzorow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 16:34
          Słusznie.ratatama trzeba plenić jak chwast.Jeśli ratatamowi się nie podoba,może się przenieść na forum radia M.Tam na pewno nikt go nie wytnie.Może też swobodnie wypowiedzieć się w rozmowach niedokończonych.
          Życzę ratatamowi wiele satysfakcji z dyskusji na łamach RM.
          • ratatatam Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 16:44
            tow. barska jestem pelen uznania dla pomyslowosci tow. w wymyslaniu coraz to
            nowych nickow !
            • Gość: rada parafialna Re: do adminow/cenzorow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 17:55
              Jesteś aż nazbyt podejrzliwy.Ja nie mam nic wspólnego z barską.Ja chodzę w spodniach i jestem członkiem rady parafialnej.A u barskiej podobają mi się wypowiedzi
              • Gość: p Re: do adminow/cenzorow IP: *.resetnet.pl 29.04.06, 17:59
                Panie ratamtamtam niech się pan zastanowi nad swoimi postami zanim je napisze.
                Być może wtedy nie będą wycinane.
                • ratatatam Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 18:09
                  alez szanowny panie p, pan nie zrozumial mojej prosby do funcjonariszy -nie
                  prosilem, by nie wycinali moich postow ( przeciez na tym polega ich praca w GW ,
                  nie moge oczekiwac by z mojego powodu szli na zasilek ) prosilem jedynie zeby
                  ingerencje cenzorskie oznaczali - tak jak to sie robilo u schylku PRL -
                  kwadratowym nawiasikiem
                  • empi Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 19:43
                    funkcja opiekuna jest społeczna, za młody jesteś na tym forum by o tym
                    wiedzieć?. W tej i w wielu innych sprawach nie zadałeś sobie trudu by zapoznać
                    się z regulaminem forum.
                    pzdr.
                    • Gość: ratatatam Re: do adminow/cenzorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:31
                      a w czym konkretnie naruszylem regulamin forum? uzywajac slowa "szabesgoj" ???
                      czy piszac - zgodnie z prawda - ze pan Pietrasiewicz wysluguje sie Zydom , i ze
                      ma potezne wsparcie ze strony zydowskich srodowisk i organizacji co, byc moze,
                      pozwala mu czuc sie bezkarnym?
                      a co do funkcji "opiekuna" : spoleczna czy nie - polega mniej wiecej na tym
                      samym na czym polegala praca funkcjonariuszy "cenzury" z Okopowej
              • ratatatam Re: do adminow/cenzorow 29.04.06, 18:10
                czy cos jeszcze oprocz wypowiedzi podoba ci sie u barskiej? to bardzo
                interesujace, chetnie poczytam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka