Dodaj do ulubionych

o "Ukraińców"

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 09:31
1.Czy w Bielsku Podlaskim naprawde mieszkaja Ukraińcy..?
2.Ilu z nich poprzednio bylo Bialorusinami a ilu Polakami?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: o IP: *.sympatico.ca 30.05.02, 22:26
      W Bielsku napewno mieszkaja bielszczanie.
    • owsiejka Re: o 04.07.02, 16:15
      w Bielsku nie ma Ukraińców, no może kilku, wszyscy pozostali wymyślili sobie,
      że fajniej być Ukraińcem niż Białorusinem
      • Gość: rusel Doroteusz Fionk IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 18:18
        Taaa, np. Doroteusz (kiedyś Dariusz) Fionik z dziada pradziada jest Polakiem.
        Ale ubzdurał sobie, że jest Białorusinem i mu tak zostało. Nawet w ankiecie
        Spisu powszechnego podał, że jest Biełarus... Schiz totalny...
        • owsiejka Re: Doroteusz Fionk 05.07.02, 08:34
          a skąd Ty wiesz, że Darek jest Polakiem i co powiedział w spisie, czyżbyś był
          rachmistrzem?
          • Gość: rusel Re: Doroteusz Fionk IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 22:07
            Żeby wypić piwo nie trzeba kupować browaru...
      • Gość: ojti Re: o IP: *.datastar.pl 05.07.02, 12:17
        A może Ty wymyśliłaś sobie, że oni sobie wymyślili? Dlaczego uzurpurujesz sobie
        prawo do tak kategorycznych twierdzeń? Poczytaj sobie inne wątki na ten temat.
        To jest trudniejsze niż sobie wyobrażasz.
        • Gość: rusel Re: o IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 22:13
          Jak nie będę miał czego czytać, to se prędzej wezmę Harlequina...
          • Gość: step Re: o IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 13:45
            Jeśli chodzi o Darka Fionika zachęcam do zapoznania się z jego osobą w Gazecie
            LAwa z LO z BJN - rok chyba 1995/96 - tam Darek powiedział o sobie prawie
            wszystko
            • Gość: rusel Re: o IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 20:59
              sorry, wole harlequina...
          • Gość: SS Re: o IP: router:* / 192.168.3.* 15.12.02, 04:39
            Se to sobie mozesz!!!!!!!!!
            Jestes twrdzielem, zesrasz sie a gaci nie zdejmiesz!!!!!

P.S. sorki, ale jestem nie wstanie opanowac sie, to co wygadujecie jest po
            prostu bbbbbbbbbbbb... smieszne

"""""""""""""""""
            3 promile zglos sie
    • Gość: Red Chcecie coś wiedzieć o Ukraińcach to poczytajcie! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 18:20
      Oczywiście poczytajcie Ukraińskie pismo Podlasia "Nad Buhom i Narwoju",
      wydawane w Bielsku od 1991 r.
      free.ngo.pl/nadbuhom
    • Gość: lejtnant KGB Re: o IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 23:05
      Gość portalu: tutejszy napisał(a):

> 1.Czy w Bielsku Podlaskim naprawde mieszkaja Ukraińcy..?
      > 2.Ilu z nich poprzednio bylo Bialorusinami a ilu Polakami?
      >
      > pozdrawiam
      Odp. 1. Tak, wg naszych danych jest' niemnożka ukraincow. Ja sam widział. Ale
      nam kazali mówić, szto eta białorusini. No ale ja już nie robiu w KGB i mogu
      wam powiedziec' prawdę. oni tam są
      Odp. 2. Na 28 tys. mieszkańców Bielska 15.892 to ukraińcy. Wcześniej w
      SpiecBielAddieleinniu pracowało 194 z nich po cziem my ich pieriekinuli na
      front ukrainskij. tolka 194 bo nie było więcej dienieżnych sriedstw dlia nich.
      No z czasom będzie więcej oddelegowanych, no ja nie pracuju już w firmie i nie
      wiem ilu.

Czekam na dalszy oczień intiligintne waprosy
    • Gość: Redaktor Re: o 'Ukraińców' IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 10:18
      Ja sebe zapisaty...
      • Gość: Witek Re: o 'Ukraińców' IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 19:29
        Bielsk Podlaski to etniczne białoruskie tereny, mit o ukraincach jest wzniecany
        przez niedouczonych i zagubionych polaków
        • Gość: lejtnant KGB Re: o 'Ukraińców' IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 12:08
          Gość portalu: Witek napisał(a):

> Bielsk Podlaski to etniczne białoruskie tereny, mit o ukraincach jest
          wzniecany
          >
          > przez niedouczonych i zagubionych polaków
          nikakich tam paliakow. eta MY WYDUMALI ŻEBY RAZJOBAT bielaruskij piemont bo on
          zagrażał jedności russkoj strany. Prosta dali trochę dolarów kanadskich dla
          paru białorusow i oni robią rozbijacką robotę w samym centrum światowej i
          integalaktycznej białoruskości

pzdr etnicznych białorusinów z Bielska, Hajnówki, Siemiatycz, Białej
          Podlaskiej, Chełma i drugich etniczno biełaruskich horadou.
          • Gość: Gniewomir Re: o 'Ukraińców' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 18:22
            Ale ty durny, gdzie ci lejtnanta.
        • Gość: hak Re: o 'Ukraińców' IP: router:* / 192.168.3.* 15.12.02, 04:50
          aaaaaaaaaaaaaaaaaa chlopie jak sie pisze Polak bo mi sie wydaje ze z wielkiej
          litery!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka