Gość: tutejszy IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 09:31 1.Czy w Bielsku Podlaskim naprawde mieszkaja Ukraińcy..? 2.Ilu z nich poprzednio bylo Bialorusinami a ilu Polakami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ........ Re: o IP: *.sympatico.ca 30.05.02, 22:26 W Bielsku napewno mieszkaja bielszczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
owsiejka Re: o 04.07.02, 16:15 w Bielsku nie ma Ukraińców, no może kilku, wszyscy pozostali wymyślili sobie, że fajniej być Ukraińcem niż Białorusinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusel Doroteusz Fionk IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 18:18 Taaa, np. Doroteusz (kiedyś Dariusz) Fionik z dziada pradziada jest Polakiem. Ale ubzdurał sobie, że jest Białorusinem i mu tak zostało. Nawet w ankiecie Spisu powszechnego podał, że jest Biełarus... Schiz totalny... Odpowiedz Link Zgłoś
owsiejka Re: Doroteusz Fionk 05.07.02, 08:34 a skąd Ty wiesz, że Darek jest Polakiem i co powiedział w spisie, czyżbyś był rachmistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusel Re: Doroteusz Fionk IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 22:07 Żeby wypić piwo nie trzeba kupować browaru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojti Re: o IP: *.datastar.pl 05.07.02, 12:17 A może Ty wymyśliłaś sobie, że oni sobie wymyślili? Dlaczego uzurpurujesz sobie prawo do tak kategorycznych twierdzeń? Poczytaj sobie inne wątki na ten temat. To jest trudniejsze niż sobie wyobrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusel Re: o IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 22:13 Jak nie będę miał czego czytać, to se prędzej wezmę Harlequina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: step Re: o IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 13:45 Jeśli chodzi o Darka Fionika zachęcam do zapoznania się z jego osobą w Gazecie LAwa z LO z BJN - rok chyba 1995/96 - tam Darek powiedział o sobie prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusel Re: o IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 20:59 sorry, wole harlequina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: o IP: router:* / 192.168.3.* 15.12.02, 04:39 Se to sobie mozesz!!!!!!!!! Jestes twrdzielem, zesrasz sie a gaci nie zdejmiesz!!!!! P.S. sorki, ale jestem nie wstanie opanowac sie, to co wygadujecie jest po prostu bbbbbbbbbbbb... smieszne """"""""""""""""" 3 promile zglos sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Chcecie coś wiedzieć o Ukraińcach to poczytajcie! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 18:20 Oczywiście poczytajcie Ukraińskie pismo Podlasia "Nad Buhom i Narwoju", wydawane w Bielsku od 1991 r. free.ngo.pl/nadbuhom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejtnant KGB Re: o IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 23:05 Gość portalu: tutejszy napisał(a): > 1.Czy w Bielsku Podlaskim naprawde mieszkaja Ukraińcy..? > 2.Ilu z nich poprzednio bylo Bialorusinami a ilu Polakami? > > pozdrawiam Odp. 1. Tak, wg naszych danych jest' niemnożka ukraincow. Ja sam widział. Ale nam kazali mówić, szto eta białorusini. No ale ja już nie robiu w KGB i mogu wam powiedziec' prawdę. oni tam są Odp. 2. Na 28 tys. mieszkańców Bielska 15.892 to ukraińcy. Wcześniej w SpiecBielAddieleinniu pracowało 194 z nich po cziem my ich pieriekinuli na front ukrainskij. tolka 194 bo nie było więcej dienieżnych sriedstw dlia nich. No z czasom będzie więcej oddelegowanych, no ja nie pracuju już w firmie i nie wiem ilu. Czekam na dalszy oczień intiligintne waprosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redaktor Re: o 'Ukraińców' IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 10:18 Ja sebe zapisaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: o 'Ukraińców' IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 19:29 Bielsk Podlaski to etniczne białoruskie tereny, mit o ukraincach jest wzniecany przez niedouczonych i zagubionych polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejtnant KGB Re: o 'Ukraińców' IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 12:08 Gość portalu: Witek napisał(a): > Bielsk Podlaski to etniczne białoruskie tereny, mit o ukraincach jest wzniecany > > przez niedouczonych i zagubionych polaków nikakich tam paliakow. eta MY WYDUMALI ŻEBY RAZJOBAT bielaruskij piemont bo on zagrażał jedności russkoj strany. Prosta dali trochę dolarów kanadskich dla paru białorusow i oni robią rozbijacką robotę w samym centrum światowej i integalaktycznej białoruskości pzdr etnicznych białorusinów z Bielska, Hajnówki, Siemiatycz, Białej Podlaskiej, Chełma i drugich etniczno biełaruskich horadou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gniewomir Re: o 'Ukraińców' IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 18:22 Ale ty durny, gdzie ci lejtnanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hak Re: o 'Ukraińców' IP: router:* / 192.168.3.* 15.12.02, 04:50 aaaaaaaaaaaaaaaaaa chlopie jak sie pisze Polak bo mi sie wydaje ze z wielkiej litery!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś