czarna33 08.01.03, 20:35 W niedziele znowu zagra Orkiestra.Czy w naszym miescie beda jakies imprezy zwiazane z ta akcja?Chodzi mi glownie o imprezy w TV bo bede miala przyjemnosc tam byc przez jakies 10 godzin.Moze wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Orkiestra 09.01.03, 08:40 Hehe. W Lublinie działaja chyba 4 sztaby orkiestry i prawdę mówiąc nikt nic nie wie. Ja wiem o tym, bo dzwoniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A ja się pochwalę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.03, 09:48 Zbierałam pieniądze w pierwszym finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, gdy wszystko było jeszcze wielka prowizorką! Ach, jaka dumą mnie to napełnia i jak miło się wspomina ten mroźny dzień, gdy byłam zwolniona z zajęć w liceum:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Orkiestra 11.01.03, 17:44 Totalny brak organizacji,jutri mam byc tam i dalej nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Orkiestra 11.01.03, 21:07 Podaję Ci stronkę TVL. Poczytaj, moze coś znajdziesz. Co roku TVL bierze czynny udział w Orkiestrze! www.lub.tvp.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Orkiestra 11.01.03, 21:21 www.wosp.org.pl/ Powiedziano kiedyś "Szukajcie a znajdziecie." szukałem. I nie znalazłem. Może Wam uda się. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Orkiestra 11.01.03, 21:29 Ale za to znalazłem na tej stronie parę fajnych mp3. Zresztą, podam dokładny link. www.wosp.org.pl/download/mp3/index.php Odpowiedz Link Zgłoś