Dodaj do ulubionych

dentysta dziecięcy

18.05.06, 15:58
szukam dobrego dentysty dziecięcego w Lublinie dla 2 latka. Może ktos zna i mi
poleci?
Obserwuj wątek
    • karolaus Re: dentysta dziecięcy 19.05.06, 11:23
      Z moim 2 letnim synkiem chodziliśmy do gabinetu na przeciwko szpitala na
      Jaczewskiego w tych białych blokach, ma taki duży chyba żółty szyld. Nie
      pamiętam nazwy ani numeru. Jak znajdę to ci podeślę na priv. Bardzo miła Pani,
      zawsze daje jakiś prezancik. Polecam.
      • Gość: anka Re: dentysta dziecięcy IP: *.it / *.it-net.pl 19.05.06, 17:17
        Ja również jestem zainteresowana./..Mogłabys napisać ile kosztuje wizyta i czy
        można rejestrować się telefonicznie?

Z góry dzięki za odpowiedź :)
      • she7526 Re: dentysta dziecięcy 23.05.06, 10:05
        Jeśli chodzi o "Juniora" o ile dobrze pamiętam nazwę to słyszałam właśnie b.
        złą opinię od lekarki która leczy a raczej poprawia leczenie po tej klinice.
        Jeden ząb nawet trzeba było usunąć, a kilka następnych było w b.złym
        stanie.Jednym słowem ruina. Również finansowa dla rodziców bo wydali na to
        pseudo leczenie kupę pieniędzy. Takie zdarzenie wystąpiło, więc ostrzegam. Ja
        osobiście polecam dr Klekot-Jóźwiak. Przyjmuje na Czeremchowej. Wspaniała
        osoba. Moja trzyletnia córka biegnie do niej z ochotą i ma zaplombowane dwa
        zęby. Jeśli kogoś zaineresuje to podam namiary.
        • janeczka79 Re: dentysta dziecięcy 23.05.06, 10:40
          Bardzo proszę o namiary,przybliżone ceny...Chciałabym się wybrac z Synkiem na
          przegląd.

Pozdrawiam
          • she7526 Re: dentysta dziecięcy 23.05.06, 12:26
            Najlepiej uwómić sie telefonicznie, bo ma sporo pacjentów tel.(81)740-15-15 .
            Ceny ciężko mi określić bo zazwyczaj płacimy za 3 osoby, ale kolorowa plombka
            dla dziecka chyba 30 zł. Mam wrażenie że ceny nie są wygórowane, telefonicznie
            z pewnością pani dr wszystko wyjaśni. Życzę miłej wizyty. Dodam że mój mąż od
            kiedy prowadzony jest przez p. dr nie problemów z zębami a miał ogromne.
            • Gość: janeczka79 Re: dentysta dziecięcy IP: *.it / *.it-net.pl 23.05.06, 14:48
              Bardzo dziekuję...to moze ja też się przekonam...bo boję sie dentysty jak
              ognia, wolę dzieci rodzić ;) Generalnie mam zdrowe zęby...ale parę lat temu
              miłam maleńke dziurkę i poszłam do dentysty i to był horror...mój ostatni
              raz... Naszczęscie nic mi nie dolegoa w tej sferze ale warto przegląd zrobić.
              mam nadzieję, że moje dziecię przejdzie to bezstresowo ;)

Jeszcze raz dziękuję ;)
        • Gość: Agusia801 Re: dentysta dziecięcy IP: *.pronet.lublin.pl 23.05.06, 16:42
          A ja o pani dr Klekot-Jóźwiak nie mam najlepszej opinii. Kiedyś chodziłam do
          niej, i wydawało się,że wszystko jest OK. Ale w święta strasznie spuchłam po
          leczeniu kanałowym, więc pojechałam do najbliższej dyżurującej przychodni, i tam
          okazało się,że nie jest tak kolorowo...Kilka ząbków, ktore wg pani dr było
          zrobionych już super wymagało jednak poprawki.
          Więcej już do niej nie pójdę. Na szczęście koleżanka poleciła mi super panią dr,
          chodze do niej już kilka lat i nie mogę złego slowa powiedzieć. Teraz chodze tam
          nie tylko ja, ale moja rodzinka i znajomi również. I jesteśmy bardzo zadowoleni:)
          Na forum nie bedę podawać namiarow, ale jak ktoś jest zainteresowny mogę
          podeslac na maila.
          • Gość: rena Re: dentysta dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:05
            wyślij mi namiary na lewwr@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka