Dodaj do ulubionych

E leclerc Turystyczna

18.05.06, 16:52
Uwaga tam sama ochrona wymierza sprawiedliwość bez podstaw.
Robi z klienta złodzieja mimo to że nie było przestepstwa.
W niedługim czasie ukaze sie całe zajście w Telewizji Polskiej.
Jeśli ktoś miał przykre doswiadczenia z tą firmą prosze o wpisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: jabidabi Re: E leclerc Turystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:07
      Tak. Wyszli tam z zalożenia że okolica jest nieciekawa to każdy klient jest
      podeejrzany.
      • gabriel Re: E leclerc Turystyczna 20.05.06, 02:32
        Niestety klienci nie są czasami nawet świadomi swoich praw. Dlatego nie ma się
        co prztykac tylko od razu telefon i wzywac policję, jak im się parę razy
        przejadą to rura zmieknę.
        Druga sprawa, że tak zwana ochroniarska podłoga to niedoszkolone chamskie
        smarkacze, które nie mają pojęcia o tym co moga a co nie. A że boją sie góry to
        później takie są tego efekty.
        • aron2004 Re: E leclerc Turystyczna 20.05.06, 07:41
          zwykle działa tekst "jestem prawnikiem".
    • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 20.05.06, 14:00
      czytałem o nich w gazecie i z tego co sie orientuję bęą mieli sprawę za
      bezpodstawne udostępnianie filmów z kamery (rozpowszechnianie danych i wizytówki)
      a dobrze im ciekawe co ich dyrektor na to ale on olewa narazie dopuki nie bedzie
      reporterzu w tv
      • Gość: czystopraktyczna Re: E leclerc Turystyczna IP: *.pronet.lublin.pl 20.05.06, 20:10
        a gdzie można przeczytać o tym? w jakiej gazecie i z kiedy?
    • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 20.05.06, 21:55
      w kwietniowym dzienniku wszchodnim 2 artykuły
    • Gość: PIOTREK Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 24.05.06, 19:46
      I CO DALEJ !
    • Gość: Eryk Re: E leclerc Turystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=41424819&v=2&s=0
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3328952.html
    • Gość: PIOTR Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 27.05.06, 17:05
      I CO DALEJ LUDZIE CO JEST Z WAMI ?
      • joannabarska Re: E leclerc Turystyczna 27.05.06, 19:47
        Byłam kilka razy. Spokojnie. Moze co do innych są podejrzenia, co jednak nie
        usprawiedliwia ochrony.
        • Gość: Sąsiadka leclerca Re: E leclerc Turystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:09
          Ja za każdym razem jak byłam to miałam zastrzeżenia co do zachowania ochrony.
          Jakby sobie wybierali ludzi, by ich udupić. W stosunku do mnie( zaznaczam,że
          niezawionionie) też byli niegrzeczni! Do tego chyba oni tam walą gaz, bo jacyś
          tacy jakby podpici są.
          • robertrobert2 Re: E leclerc Turystyczna 28.05.06, 11:42
            brakuje nam do krajów cywilizowanych lat świetlnych, najlepsza taka ochrona
            której nie widać a wiadomo że jest i w sytuacji kiedy jest potrzebna to się
            znajduje i to natychmiast jak to widziałem w innych kraiach a u nas stoją jak
            klawisze we więźniu dla mnie to jest krępujące jak się każdego traktuje jako
            potencjalnego złodzieja ale leklarki to maja do siebie we francji też anw ejściu
            stoją czarni w garniturach widać to taki poziom sklepu
            • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 28.05.06, 15:09
              Ciekawe z kąd pan Dyrektor z Turystycznej bierze takich ludzi na takie stanowiska.
              i będzie sprawa o odszkodowanie tak tak Panie Dyrektorze i w telewizji będzie
              też reportarz co wyczyniaja Pana pracownicy ochrony
              • alfa46 Re: E leclerc Turystyczna 28.05.06, 16:07
                z okolicznych wsi
                • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 28.05.06, 17:02
                  Dyrektor chyba wypisał ich z katalogu tylko nie wiedział chyba że popełnili
                  przestepstwo pod jego dachem za które on odpowie
                  • Gość: al Re: E leclerc Turystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:33
                    mam znajomego,który pracuje jako przedstawiciel handlowy jednej z firm
                    spożywczych i mówi,że o ile w innych hipermarketach da się jakoś z z ludźmi coś
                    załatwić o tyle w leclercach(obydwu) nie ma z kim rozmawiać-chamstwo straszne i
                    niekompetencja.pracownicy (oczywiście ci od kierowników stoisk w górę)to
                    buractwo jakich mało-tacy Dyzmowie-cham który dostał trochę władzy.ale tak są
                    szkoleni przez francuskie kierownictwo.przykład idzie z góry.zresztą pamiętacie
                    chyba wszyscy jak to Chirac "ustawiał"Polskę!taki naród.dlatego moja noga nie
                    staje i nie postanie w leclercach i jak tylko mogę unikam francuskich
                    produktów-Wam radzę tak samo.a w szczególności bojkotuję Gillette który
                    dodatkowo testuje swoje wyroby na zwierzętach,czego żaden szanujący się koncern
                    już nie robi.
                    • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 28.05.06, 20:06
                      ja też nie robię zakupów w marketach (śmietnikach)i nie radzę nikomu tam
                      oglądając towar mozna się wymazać tak czysto tam mają niedługo będę widział
                      kolegę tego co przez udostępnienie jakiegoś bzdurnego nagrania z przed 2 lat
                      zwolnili go z pracy a ochrona która popełniła przestępstwo wykradając film z
                      Eleclerca i rozpowszechniajac pracuje nadal to świadczy o firmie i szefostwie ów
                      marketu
                      • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 29.05.06, 21:05
                        Pięknie robiąz klientów złodziei a sami kradna haha ochrona to swiadczy o Markecie
                        i jego dyrekcji
                      • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 29.05.06, 21:08
                        Pięknie Panie Dyrektorze to świadczy o standardzie nigdy nie zrobie w waszych
                        marketach zakupów
                  • Gość: xyz Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 25.08.06, 17:44
                    oj bedzie sie dzialo i dobra kilku z nas sie doloczy czekamy pa pa pa pa
                • Gość: john Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 24.06.06, 10:39
                  panie w tratwa z kapitanem p tonie to jeden przekrent pan bierze w tym udzial
                  cz nie,mamy dosc ponizania dobierzemy sie wam do d. przy wyborach samorzadowych
                  albo pan zrobi z nim porzadek albo my.
    • qqbek Re: E leclerc Turystyczna 29.05.06, 18:47
      Może trochę poza tematem >placówka na Turystycznej<... ale też ciekawe...

z dzisiejszego >Kuriera<:
      www.kurier.lublin.pl/index.php?name=News&file=article&sid=26362
      • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 30.05.06, 19:55
        Ale pięknie gazety piszą o tych Marketach
        resztę do myslenia pozostawię robiącym tam zakupy
        (AHA TYLKO UWAGA NA OCHRONE )
        • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 02.06.06, 16:54
          no i jak tam robić zakupy ??
          skoro ochrona kradnie a złodzieji szykajawsród klientów.
          nigdy nie robiezakupów w tych Marketach
    • Gość: PIOTREK Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 07.06.06, 17:45
      DLACZEGO CISZA CO JUZ KONIEC DO PRACY PANIE I PANOWIE CZEKAM.
      • Gość: swój Re: E leclerc Turystyczna IP: 83.238.121.* 08.06.06, 18:42
        Każdy wie jak jest w tych Marketach syf brud i dziwne ceny tak też jest w OBI
        przy ogladaniu towaru klient ma wymazane dłonie
        • Gość: pietrek Re: E leclerc Turystyczna IP: 212.106.28.* 05.08.06, 21:43
          turystyczna to jeden obuz pracy w lublinie a pon dyrektor to kapo jak we
          wloszech nie trzeba wyjezdzac ale to sie dyrkowi skonczy jak go wyleja dopiero
          idiota zrozumie przeciez to jest uposledzony debil i
          kretyn pajac duren i jolop razem ze swoja zonka i dzieciakami plejboje.zacznij
          sprzatac ten syf jaki zrobiles na turystycznej bo to twoj koniec dyrektorku.
    • Gość: PIOTREK Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 22.06.06, 19:09
      a tam sie pije i dyr.p.b. sie znenca nad nami musimy tyrac jak niewolnicy ,
      lepiej traktuje swojego psa niz nas.
    • Gość: piotr Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 04.07.06, 17:49
      i co dalej zrobimy piekielko panie p. teraz my damy ci popalic poczujesz jak
      ci sie d.. pali.
    • Gość: dyzio Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 08.07.06, 09:23
      i co dalej dokopiecie panu p. jak sie zmieni to go zostawcie teraz jest
      beznadziejny .
    • Gość: hah Re: E leclerc Turystyczna IP: *.orange.pl 14.07.06, 22:33
      mirek przeciez fakt twojego zlodziejstwa jest nagrany a wy wszyscy jeszcze
      chronicie zlodzieja dla mnie to absurd. mirek jest zlodziejem a ochrona ujawnila
      nagranie i to ona jest taka fe i niedobra. ja uwazam ze dobrze zrobili -
      zlodziei tepic k..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: rabus Re: E leclerc Turystyczna IP: 212.106.28.* 05.08.06, 21:34
        jest dobrze pan p.b. wysyla swoich dupolizow aby stawali w jego obronie panie p
        dupa sie panu pali i to napewno we wrzesniu sobie pan kup gasnice bo dopiero
        bedzie sie dzialo pan j.w. tez poczuje swond swojej du.. ale aby sie ratowac to
        pan musi poplynac pracownicy beda dopiero mieli ubaw pana chora ambicja ulegnie
        jak lipcowe upaly.
    • Gość: nie pracownik Re: E leclerc Turystyczna IP: *.chello.pl 21.08.06, 22:24
      kurcze, już nie można sobie poczytać tego artykułu w archiwum DZIENNIKA
      WSCHODNIEGO" chyba został usuniety
      • Gość: NIE PRACOWNIK Re: E leclerc Turystyczna IP: *.chello.pl 21.08.06, 22:27
        NO I CO Z TYM DYREKTOREM P.B.? DOBRANO MU SIĘ JUŻ DO TYŁKA? BO JA TEZ MAM
        CIEKAWE INFORMACJE NA JEGO TEMAT.
        • Gość: TUR Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 01.12.06, 18:59
          KIEDY?
          • Gość: joAnna Re: E leclerc Turystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:44
            W sobotę robiłam zakupy w tym leclercu.Po powrocie okazało się,że zakupione tam flaki (na tacce,odgotowane) niesamowicie cuchną sodą w której były czyszczone.Nie pomogło nawet 10 minutowe "wietrzenie" -zgodnie z instrukcją na opakowaniu.Ponadto do dosyć długiego rachunku doliczono jakąś pozycję w kwocie 11,99 zł.
            Jeśli ktoś z Leclerka czyta takie potsy,proponuję niech sprawdzi rachunek (paragon) z dnia 27.01.2007 godz.13:55 poz.nr.4(00111#018 KASJER 46 nr.transakcji 4553)
            Przestrzegam przed leclerkiem.No i już taki temat był poruszany-nie wydają karty gwarancyjnej na sprzęt elektroniczny czy też gospodarstwa domowego.Twierdzą,że wystarczy paragon.A na paragonie zakupy spożywcze i inne.No i po kilku tygodniach paragonu już nie można odczytać
    • Gość: joAnna Re: E leclerc Turystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:45
      W sobotę robiłam zakupy w tym leclercu.Po powrocie okazało się,że zakupione tam flaki (na tacce,odgotowane) niesamowicie cuchną
      sodą w której były czyszczone.Nie pomogło nawet 10 minutowe "wietrzenie" -zgodnie z instrukcją na opakowaniu.Ponadto do dosyć
      długiego rachunku doliczono jakąś pozycję w kwocie 11,99 zł.
      Jeśli ktoś z Leclerka czyta takie potsy,proponuję niech sprawdzi rachunek (paragon) z dnia 27.01.2007 godz.13:55
      poz.nr.4(00111#018 KASJER 46 nr.transakcji 4553)
      Przestrzegam przed leclerkiem.No i już taki temat był poruszany-nie wydają karty gwarancyjnej na sprzęt elektroniczny czy też
      gospodarstwa domowego.Twierdzą,że wystarczy paragon.A na paragonie zakupy spożywcze i inne.No i po kilku tygodniach paragonu już
      nie można odczytać
      • Gość: bronia Re: E leclerc Turystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:08
        Ne chcę być pesymistką lub jakąś marudą,ale w tym leclercu tak faktycznie jest.Ceny często inne są na półkach a przy kasach nieco wyższe.W promocji produkty są droższe niż w "normalnej" sprzedaży.A towary (szczególnie spożywcze) są wątpliwej jakości.W hipermarketach przeważnie jest tak,że za produkt pośledniej jakości płaci się więcej niż za podobny produkt np.na targu.
        • Gość: pacjent Re: E leclerc Turystyczna IP: 217.97.141.* 02.02.07, 18:34
          idz sobie robic zakupy na targu zbieraj te ochłapy i marznij jak nie umiesz
          kożystac z luksusów takich jak hipermarket
        • Gość: olo Re: E leclerc Turystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:56
          jeśli można coś doradzić-nie dajcie się robić w konia-klienta obowiązuje cena
          która jest podana na półce!wynika to z ustawy konsumenckiej i jest nadrzędnym
          prawem nad gó..anymi przepisami marketów!egzekwujcie to prawo przy kasach-
          sklep musi!!!sprzedac wam towar po cenie z półki.
          • alex2222 Re: E leclerc Turystyczna 02.02.07, 23:08
            całkowita racja!miałem taki przypadek w Realu-wziąłem z półki czystą kasetę
            video.cena-3,99.przy kasie pani nabija 5,99.mówię-"miała kosztować inaczej"
            pani:"ale mi tak system liczy",ja:"nie zapłacę tyle" pani,z nadzieją w
            głosie:"to rezygnuje pan?" ja:"nie rezygnuję,chcę ją kupić,proszę mi policzyć
            3,99,znam swoje prawa"
            pani zdezorientowana dzwoni po kierowniczkę kas.kierowniczka najwyraźniej zna
            przepisy,bo wysłuchaniu mnie bez słowa kasuje nabitą cenę i wystukuje 3,99.
            można?-można!
            a te dwa złote różnicy wolę wrzucić do puszki dla potrzebujących niż nabijać
            kabzę koncernowi.
            • Gość: gosposia Re: E leclerc Turystyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 08:35
              A co zroboć w przypadku śmierdzących produktów?Np.zakupione przez Joannę flaki ,które kosztowały ok.5 zł.Wsiadać do autobusu lub do mpk i odwozić?Chyba się nie kalkuluje,Drożej kosztuje podróż niż zwrot artykułu.I na tym bazują właśnie markety.Mam również złe wspomnienia z leclerca przy Turystycznej.Zakupiona śmietana po otwarciu na drugi dzień "podchodziła" pleśnią.Do niedawna robiłam zakupy w marketach.Dzisiaj tylko sporadycznie.
              • Gość: gosposia Fałszywe promocje - oszustwa hipermarketów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 08:42
                Tak jest również w lecleru.Otrzymałam tam kartę,za zakupy dawano mi punkty.Gdy przyszedł termin realizacji uzyskanych za zakupy punktów,okazało się,że nie mogę wymienić punktw bo nie ma odpowiedniego towaru.
                "Gazeta Wyborcza": Towar w promocji kosztuje więcej niż przed nią, a za dołączony "darmowy" dodatek trzeba zapłacić. Takie i inne oszustwa stwierdza raport Inspekcji Handlowej.
                Inspektorzy w ostatnich trzech miesiącach skontrolowali 76 sklepów dużych sieci handlowych. Na ponad 4 tysiące zbadanych towarów w co czwartym była jakaś nieprawidłowość, podaje "Gazeta Wyborcza".
                Inspektorzy zwrócili zwłaszcza uwagę na fałszywe promocje. Okazało się, że ceny towarów często były identyczne jak przed promocją, a czasem nawet wyższe niż przed obniżką.
                Kolejne oszustwa to inna cena towaru na półce i w kasie, pisze "Gazeta Wyborcza". O rezultatach kontroli powiadomiono Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
    • Gość: wiejska baba gosposiu promocja religią ubogich wyobraznią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:23
      widziałam robale i srajace wróbelki w tej firmie-dlatego tam kupuje tylko wino
      • Gość: gosposia Re: gosposiu promocja religią ubogich wyobraznią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:28
        Wino tam też poślednie.Robione z robaczywych zgniłków.
        • Gość: wiejska baba ale z płynem borygo..ponoc zdrowsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:51
          jak sie zakąsi kaszanką na zimno to ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka