Dodaj do ulubionych

Ostatni gasi światło

20.05.06, 22:43
Obserwuj wątek
    • leniak Re: Ostatni gasi światło 24.05.06, 02:12
      pyk...
      • g.ziembinska Re: zawsze można zapalić:p 24.05.06, 03:31
        PYK
        • romangiertych4 Re: zawsze można zapalić:p 24.05.06, 08:47
          i to juz koniec
      • Gość: bleee Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:15
        a jak oko - pojawia ci się czasem błysk myśli?
    • Gość: bleee Re: Ostatni gasi światło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 09:27
      ... a pierwszy je zapala...
      • Gość: robroy Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:02
        i stało się ciemno
        • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 25.05.06, 23:09
          Ciemność widzę,ciemność.............:-D
          • g.ziembinska Re: Ostatni gasi światło 26.05.06, 03:43
            hmm u mnie ju jakoś słonko wschodzi:D i ptaki ćwierkają:P 3:42 ale popstrykać
            zawsze można:D:D:D na dobry początek dnia;)
    • Gość: ala Re: Ostatni gasi światło IP: *.resetnet.pl 30.05.06, 01:28
      zgasiłam:P
      • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 30.05.06, 14:45
        Wybaczcie,ale musiałam znów zapalić.....okna po deszczach w kropki i mało
        swiatła wpada,ciemno mi mrugać :-D
        • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 30.05.06, 15:14
          Dobrze, że zapaliłaś, może niektórych oświeci.
          • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 30.05.06, 18:42
            Jesli to samo mamy na mysli,to chyba już oswieciło,pozdrawiam :-)
            • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 30.05.06, 20:17
              To samo, trochę mi brakuje wiadomej obecności, bo to nieczęsto spotykany
              egzemplarz. Również pozdrawiam.
    • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 30.05.06, 18:48
      więcej światła!!!
      • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 30.05.06, 19:56
        Ojej ojej!skrzywił sie na zarowce moj klosz i mnie razi w oczy.Litosci podwojny
        roberto...;-D
        • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 30.05.06, 19:58
          zawsze można ściemniacz dołączyć:)
          • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 30.05.06, 20:18
            Roberto, my na forum nie ściemniamy!
            • Gość: robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:41
              wiem o tym;)
              • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 30.05.06, 23:47
                Wszyscy zainteresowani moga spokojnie udać sie w sobie tylko znanym kierunku.
                Jeszcze troszke sobie popracuje i dzisiaj ja zgaszę.
                Spijcie spokojnie,nie bedzie paliło sie do rana,prund drogi ;-D
    • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 31.05.06, 00:53
      No to juz gaszę....

Ciemno wszedzie,głucho wszedzie co to bedzie,co to bedzie?

Noc juz bedzie,ciiiiiiiiiiii
    • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 31.05.06, 07:14
      Zapalam i lecę do pracy. Dzisiaj duo śiwtła potrzeba, paskuda na dworze.Miłego
      dnia.
      • Gość: magda123 Re: Ostatni gasi światło IP: *.resetnet.pl 31.05.06, 12:01
        a ja zapalam druga żarówee bo cimno:(((
        • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 31.05.06, 12:04
          mozna by jeszcze ogrzewaniue włączyć bo wyjątkowo zimny ten maj
          • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 31.05.06, 12:07
            Ciemno ,zimno,mokro ...na szczescie do domu tylko 5km (na przełaj):-)
    • Gość: robert Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:06
      gaszę i idę spać dobrej nocy nocnym markom
      • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 31.05.06, 22:09
        Ojej to Ty jesteś kura kurczak czy przedszkolak?
        :-)))
        Aha .... Ty jesteś dzienny roberto.
        • leniak Re: Ostatni gasi światło 01.06.06, 01:49
          uhaaa aaaaaaa aaaa Dobranoc Państwu pyk!
          • leniak Re: Ostatni gasi światło 02.06.06, 00:50
            dobrych snów
            • Gość: Morela Złotowłosa Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 02.06.06, 02:15
              A-a-a, Kotki dwa, szarobure obydwa...
              Ach,śpij, Kochanie...
              Gaszę i idę spatuńki
              Dobranoc,pchły na noc,karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki...
              • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 02.06.06, 07:40
                Wstawać mi tam już i nie zapalać światła, bo słoneczko wystraszycie. Niech
                wreszcie ma szanse poświecić.
    • bajtek-fm Re: Ostatni gasi światło 02.06.06, 07:49
      Pstryk

Zapomniałem zabrać klucze i juz gaszę :-)

Pstryk
      • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 02.06.06, 22:35
        pstryk!
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 02.06.06, 22:44
      Przestańcie tak gasić i zapalać bo już mi czerwone placki latają przed oczami.
      JA GASZę I WYKRęCAM KORKI! DOBRANOC !
      • Gość: adranna Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:01
        ałłłaaaa, kto do cholery zgasił światło?!
        • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 02.06.06, 23:05
          No co za towarzystwo.......z kim ja sie zadaje? Zapomnieliście,że jutro mozna
          odespać ?
          Prosze nie gasić,ja jeszcze siedze !
          Posiedźcie jeszcze ze
          mną,co ???
          taż jutro sobota..:-)
      • Gość: leniak Re: Ostatni gasi światło IP: *.lublin.mm.pl 03.06.06, 00:05
        nic z tego...
        lepszego jutra
        niech się pali [*] - Górskiemu...
        • normalna_ja Re: Ostatni gasi światło 03.06.06, 01:15
          zapalam ponownie...
          gdzież już spać iść ;)
          szkoda czasu na sen
    • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 03.06.06, 22:29
      Nie zapomnijcie zgasić,ja odpadam na dziś.Dobranocka.
    • leniak Re: Ostatni gasi światło 04.06.06, 00:01
      pa pa forumkowicze oby do niedzieli...
      • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 04.06.06, 09:59
        za oknem ciemno szaro mokro a więc zapalam
    • Gość: kaka Re: Ostatni gasi światło IP: *.resetnet.pl 04.06.06, 20:12
      hie hie niech sie paaali:D a ja ide zapialis bucha:)
    • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 05.06.06, 00:28
      Nie chcem gasic,ale muszem...wszak jutro do work'a....:-(
      dobranoc
    • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 05.06.06, 07:18
      Włączcie słońce, bo u mnie coś nie działa, i do pracy nie trafię. Miłego
      tygodnia.
      • Gość: gośka Re: Ostatni gasi światło IP: *.resetnet.pl 05.06.06, 18:46
        ostatnia?
        • zo_h Re: Ostatni gasi światło 05.06.06, 21:12
          Chyba żartujesz ... wróc nad ranem ... będziesz ostatnia i pierwsza za razem :).

Pozdrawiam.
          • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.resetnet.pl 06.06.06, 23:56
            gasze oOO ciemność oOOO łuuUUU :D
            • Gość: ja:P Re: Ostatni gasi światło IP: *.resetnet.pl 07.06.06, 19:07
              to i sobie sama zapale:D
              • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 07.06.06, 19:22
                Nie wiedzialam ze juz Ci trzeba pomoc,u mnie jeszcze zupełnie jasno
                • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 07.06.06, 21:58
                  U mnie na osedlu zgasły wszystkie latarnie .Gaście światło, bo chyba
                  przeciążenie nastąpiło jakieś.Elektrownia nie wytrzymała. Pora spać.
                  • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 07.06.06, 22:04
                    Skoro wszyscy dostali polecenie >spać< ...to moze dla mnie wystarczy prądu?
                    bardzo proszeeeee...ja bym jeszcze troszeczke posiedziała,ogladam zdjecia z
                    Paryża.
                    Baardzo prosze JA pozwól mi jeszcze odrobinke popalic :)
                    • bajtek-fm Re: Ostatni gasi światło 07.06.06, 23:14
                      Pora spać. Rano znowu czeka praca. Jak obejrzysz wszystkie zdjęcia Dorotko to
                      zgaś światło. Dobranoc
                      • Gość: Morela Złotowłosa Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 08.06.06, 01:14
                        Dorotka już chyba wszystko obejrzała,ale ja muszę zostawić małą lampkę,bo piszę
                        ważne rzeczy,ok?Ale będę cichutko i Was nie obudzę.
                        • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 08.06.06, 09:59
                          Sami fajni ludzie w tym watku,az milo tu zagladać.
                          Zdjecia obejrzalam tylko do polowy ( mam ich ponad 2 tysiace- beze mnie w roli
                          gwiazdy ;-(
                          Światło duże zgasiłam jak zawsze,malutkie lampeczki nie przeszkadzaja
                          mi,odwracam sie do nich plecami.
                          pozdrawiam słonecznie i chyba ciepło (?)
                    • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 08.06.06, 12:00
                      Przepraszam, że wczoraj popędzałam do łóżek. Mialam nie najlepszy dzień i
                      warczałam wokoło siebie. Niestety, w Was również trafiło. Postaram się więcej
                      nie krzyczeć.Miłego dnia.
                      • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 08.06.06, 12:13
                        Miłego popołudnia:)
                        • Gość: pyszka Re: Ostatni gasi światło IP: *.resetnet.pl 08.06.06, 15:06
                          dzięki i wzajemnie:)
                          • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 08.06.06, 17:48
                            JA - chyba nie myslisz ,ze w tym popedzaniu wyczul ktos zły dzień...ja sobie
                            zartowałam oczywiscie.A teraz usmiecham sie dookola glowy i podwojnie.
                            • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 08.06.06, 17:52
                              bo w końcu i soneczko wyszło i grzeje jak dawniej:)
                              • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 08.06.06, 18:11
                                To już wiem, dlaczego Was lubię :).I cieszę się, że wreszcie sympatyczny, choć
                                malutki wątek bez ujadaczy. Przespałam dzień, więc dzisiaj długo będę paliła
                                światło (jak już słoneczko zaśnie, oczywiście).
                                • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 08.06.06, 20:05
                                  może Ci Księżyco pomoże:)
                                  • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 08.06.06, 23:46
                                    Nic z tego,nie pomoże.
                                    Ksiezyco juz dawno ukradziony.
                                    • leniak Re: Ostatni gasi światło 10.06.06, 00:10
                                      idę spać wam też radzę iść niech się wam przyśni że jesteście ekwadorczykami
                                      • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 10.06.06, 08:26
                                        Piękny letni dzień, możemy pooszczędzać światło. Szkoda, że piłkarzyki nam
                                        humory zepsuły, ale będzie lepiej.Miłego dnia i jak najmniej o mundialu.
                                        • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 10.06.06, 19:43
                                          Ja - a gdzie sprzedac meza,ktory po wczorajszym polskim,blamażu kibicuje
                                          wszystkim innym,nawet Trynidadowi&Tobago,ale uparcie oglada ?
                                          Zeby pasowało do tematu dodam,że oglada bez światła,wiec gaszenie to znów moj
                                          obowiazek :-)
                                          • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 10.06.06, 19:58
                                            Dorotko, nie sprzedawaj męża. Skończą się rozrywki to ci się jeszcze
                                            przyda :).W większości domow zapanowała mundialowa tyrania - faceci
                                            poprzywiązywani do pilotów. Mój też ogląda rozgrywki, co jakiś czas
                                            przeskakując na kanał, na ktorym akurat najbardziej podkreślają naszą
                                            wczorajszą klęskę. W porywach oglądam razem z nim, bo to buduje więzi :). Ja ,
                                            kibic niedzielny, na bezdechu oglądam tylko ważne mecze naszych.Pozdrawiam.
                                            • Gość: robin Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:09
                                              Schowaj pilota bęedziesz miala władzę:) A i światło na pilota bywa;)
                                              • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 10.06.06, 20:13
                                                nie chcę władzy. Władza do odpowiedzialność. Niech sobie mąż będzie ten
                                                odpowiedzialny, a ja - slaba kobieta :)
                                                • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 10.06.06, 20:34
                                                  a napisał(a): nie chcę władzy. Władza do odpowiedzialność. Niech sobie mąż
                                                  będzie ten
                                                  > odpowiedzialny, a ja - slaba kobieta :)To bądź mocną szyją:)
                                            • Gość: magda-lublin Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 10.06.06, 20:55
                                              Teraz przerwa w rozgrywkach,przeczytałam mu Twoja odpowiedz.
                                              Wiesz co odpowiedział? .."Kolejny dowod na to,że czyjes zony sa madrzejsze od
                                              jego osobistej"
                                              On marudzi,ze Polacy to patałachy (teraz i Szwedzi to patałachy)ale i tak
                                              wysiaduje najbardziej wysiedziany fotel w domu.
                                              Ja i tak wole żuzel i nic tego nie zmieni,ale obejrze mecze w naszej grupie aby
                                              zobaczyc jak Niemcy wpakuja nam 2x tyle co Portugalia na poprzednim Mundialu.
                                              Ściemnia sie u mnie.... :-) ale jeszcze nie gaszę .
                                              • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 10.06.06, 20:56
                                                Dla wyjasnienia - magada lublin to ja :-)
                                                • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 10.06.06, 22:15
                                                  Kolejny mecz się zaraz zakończy, pora kończyć dzień. Wy , młodzi, to jeszcze
                                                  sobie posiedźcie :), tylko u siebie zgaszę.
                                                  • g.ziembinska Re: hmm my młodzi lubimy po ciemku:P 10.06.06, 22:51
                                                    hihi
                                                  • Gość: robertrobert2 Re: hmm my młodzi lubimy po ciemku:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:27
                                                    miłej niedzieli:)
                                                  • Gość: ja Re: hmm my młodzi lubimy po ciemku:P IP: *.it-net.pl 11.06.06, 18:00
                                                    Niedziela dobiega końca. Ale dość miła była.:)Teraz życzmy sobie milego
                                                    tygodnia.
    • magdalena2lbn Re: Ostatni gasi światło 11.06.06, 23:22
      Kto ma dzisiaj dyżur ? Czyli kto gasi ?
    • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 12.06.06, 00:32
      Zgłaszam sie na ochotnika,ja zgaszę.Za 15 minut.
      • robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło 12.06.06, 11:11
        już 11:11 a nikt nie zapalił:)
        • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 12.06.06, 12:02
          A, bo już o 6 widno, więc oszczędzamy.Ale wieczorkim ktoś zapali.
          • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 12.06.06, 16:16
            Może ja za wczorajsze gaszenie (NIEDZIELA !) mogłabym sobie dzisiaj odebrac
            dzien wolny ?
            Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej sugestii.
            • Gość: robert Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:10
              proponuję kupić automa zmierzchowy będzie się samo działo:) a na razie dobrej
              nocki:)
              • leniak Re: Ostatni gasi światło 13.06.06, 00:23
                no u mnie automat już działa taki szyszynkowy... więc dobranoc Państwu.
                a nawet i brunerowi też... a niech mu sie sni co tam chce...
    • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 13.06.06, 08:18
      Robert, nie wprowadzaj nam tu żdanych automatów. Sami sobie włączymy i
      wyłączymy co trzeba.Dzionek śliczny się zapowiada, na razie zapomnijmy o
      sztucznym świetle. Do wieczora.
      • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 13.06.06, 14:07
        Oczywiscie ! Automat = automatyczna smierć watku ...chcemy tego ?
        • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 13.06.06, 14:09
          Ja nie chce,bo a nóż widelec błysnę czyms jeszcze? Jak nie intelektem,humorem
          to przynajmniej światłem .
      • bajtek-fm Re: Ostatni gasi światło 13.06.06, 23:38
        Dzisiaj ja gaszę światło. Kto chce siedzieć to niech włączy sobie małą lampkę.
        • Gość: gość... Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:20
          No i znów elektrownia wyłączyła światło...
    • Gość: ja światła! IP: *.it-net.pl 14.06.06, 07:15
      Dla mnie trudny dzień.. Trzymajcie kciuki.
      • Gość: dorota Do "JA" IP: 62.233.130.* 14.06.06, 19:16
        Trzymalam....jak poszło?
        • Gość: ja Re: Do "JA" IP: *.it-net.pl 14.06.06, 20:59
          Dziękuję. Skończyło się dobrze, ale po drodze było ciężko. Dobrze, że ten dzień
          się kończy.Zapaliłam światło, zgaście jak już emocje pomeczowe opadną. Idę
          wspierać męża w kibicowaniu.
    • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 15.06.06, 22:11
      Gasimy światło i meczarnie Szwedów ogladamy na leżaco.Pstryk !
      • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 15.06.06, 22:26
        Nie, nie gaście jeszcze. Ja pracuję, a nie mogę po ciemku bo druku na kartkach
        nie widać. Dzisiaj przede mną dłuuuugi wieczór, więc wyłączę.
    • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 16.06.06, 13:41
      Wczoraj ( a właściwie dzisiaj - 3.20) zgasiłam, dzisiaj też zgaszę. Niestety, w
      związku z tym niedawno wstalam i dnia mi chyba zabraknie.
      • Gość: robertrobert2 Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 14:00
        długi dzionek długi dla wszystkich wystarczy:)
        • Gość: dzuszon Re: Ostatni gasi światło IP: *.net.pl / *.net.pl 20.06.06, 16:27
          ciemności nad lubelszczyzną i nic już nie pomoże brak światełka brak perspektyw
          ale aferałów w bród:((((((((((((((
    • Gość: q Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:17
      ...i elektrownia prąd wyłączyła i nie wiadomo czy dziś włączą...
      • Gość: www Re: Ostatni gasi światło IP: *.net.pl / *.net.pl 22.06.06, 15:11
        ciemność na wschodzie bez zmian
        • leniak Re: Ostatni gasi światło 26.06.06, 00:52
          a dawno już nie pykałem ergo dobranoc już czas na sen...
    • Gość: q Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:10
      Co tu pykać i tak nie zgaśnie odcieli prąd za nie zapłacone rachunki, pewnie zlustrowali
    • Gość: dorota Re: Ostatni gasi światło IP: 62.233.130.* 26.06.06, 17:39
      A ja W 100 poscie proponuje na jutro ZGASIC SŁONCE,zaczyna mi byc cieplutko.
      • Gość: ja Re: Ostatni gasi światło IP: *.it-net.pl 26.06.06, 17:47
        Ponoć od czwartku zacznie samo przygasać nieco. Rzeczywiście te upały
        śródziemnomorskie nie dla nas, bo my nienawykli do takiej pogody. I zamiast się
        cieszyć, ze mamy jak na Lazurowym Wybrzeżu, to piszczymy, że gorąco.Pozdrawiam
        wakacyjnie.
        • leniak Re: Ostatni gasi światło 27.06.06, 00:46
          zgasiłbym ale skoro dzień jest dla bandziorów (tych urzędowych również) tylko
          noc zostaje... niech się więc pali
          • Gość: bleee Re: Ostatni gasi światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:20
            wczoraj samo zgasło - ma północnym wschodzie podobno... bleee...
          • Gość: bleee Re: ratacośtam na wakacjach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:42
            dzisiaj wyłączyli w strefie gazy... bleee...
            • Gość: ratatata Re: ratacośtam na wakacjach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:16
              i wyłączone do dziś
              • bajtek-fm Re: ratacośtam na wakacjach? 29.10.06, 00:26
                Gaszę wcześniej światło, bo rano czeka mnie dłuuuuga droga. Kto chce, to może
                zapalić małą lampkę. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Dobranoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka