Dodaj do ulubionych

restauracje- Kazimierz Dolny

IP: 212.106.0.* 14.01.03, 10:16
poleccie jakies knajpy...
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: restauracje- Kazimierz Dolny IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 14.01.03, 10:51
      Do jedzenia- zdecydowanie najlepsza jest " U Fryzjera" -ciekawe dania,
      świetne, szybko i dużo. Niedrogo, wystórj bardzo miły i ciepły. Podają tam też
      śniadania dla skacowanych.
      Gorąca czekolada był kiedyś świetna w Galerii na Rynku, bita śmietana jest
      chyba obok kiosku ruchu ( nie pamietam jak nazywa sie ta kanjpka), Herbaciarnia
      u Dziwisza ( na Krakowskiej chyba)była słodka jak miała dwa pokoiki i śliczny
      ogródek- teraz Dziwisz kupił wieeelki dom i wygląda to dość snobistycznie >
      Drogo ale herbaty pyyyszne.
      Słyszałam tez dobre słowa o Zielonej Tawernie - nie sprawdzałam empirycznie.
      Na piwo najlepiej wybrac sie do Radka ( Na Rynku) i popodziwiac freski
      wymalowane na ścianach przez kazimierskich i nie tylko artystów.
      Miłego pobytu:-)

A w Galerii przy bar4ze spotkac można pana Wołka rozwiązującego w dość osobliwy
      sposób krzyżówkę ( " Ogół życia... trzy litery w środku 'y'....Wiem! Syf!" (
      chodziło byt)
      • pepperoni78 Re: restauracje- Kazimierz Dolny 14.01.03, 12:29
        Naleśniki francuskie - tylko na Krakowskiej (ale podobno tylko w lecie); z
        kolei pizza tylko w Staropolskiej (Staromiejskiej??)- tylko jak nazywa się ta
        ulica?? obok postoju "bryczek".
        • Gość: ryża małpa Re: restauracje- Kazimierz Dolny IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 14.01.03, 16:14
          tam jest postój bryczek???????????????????? Koniec świata:-((((
    • oszolom_dociek Wina Pruszkowskiego i zasciankowego zadupia! 14.01.03, 22:04
      Wina Pruszkowskiego i zasciankowego zadupia!
    • ziedrzec Re: restauracje- Kazimierz Dolny 17.01.03, 12:16
      Pierogi ruskie i kompot z truskawek ,ale latem - obiady domowe na rogu uliczki
      prowadzacej nad Wisłę,
      Golonka U fryzjera
      • Gość: IZAAK Re: restauracje- Kazimierz Dolny IP: proxy / 143.26.81.* 19.01.03, 12:44
        to nie Kazimiwrz ale calkiem blisko najlepsza chyba restauracja w tej
        okolicy .CIENISTA w Pulawach przy drodze wylotowej w strone Kazimierza
        wlasnie.super jedzenie ,zwlaszcza jablecznik z lodami,bardzo mila
        obsluga,eleganckie wnetrza.......poprostu No1
    • Gość: gosc Re: restauracje- Kazimierz Dolny IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.06.16, 20:05
      "Na Bulwarze", Bulwar 7, Kazimierz Dolny
      "Restauracja" jeżeli tak można nazwać to miejsce :istna tragedia jak dla mnie !! Zamawiając filet z piersi z surówkami i frytkami ,dostałam pieknie podany lecz w środku kąpletnie surowy kotlet , po czym zwróciłam kobiecie obsługującej tam cały talerz informując ją ze jest on surowy.Kobieta odpowiedziała mi "dobrze" i zabrała talerz . Po czym po chwili przyniosła mi to samo z wymieniomym mięsem za to na sałatce znajdowały sie czarne kręcone włosy (wyglądały jak włosy łonowe ) . Gdy straciłam cierpliwość i oznajmiłam ze żądam zwrotu pieniedzy ,oczywiście informując panią z jakiego powodu , usłyszałam po raz kolejny"dobrze" po czym pani przyszła zwracając pieniadze i odeszła gdy zapytałam czy nie należy sie jakiekolwiek "przepraszam " za zaistnałą sytuacje Pani nawet sie nie obruciła i odeszła. Jestem oburzona ta sytuacja jak i obsługą bez grama kultury . Nikomu nie polecam tego miejsca !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka