Gość: Grzes IP: *.wieniawa.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 00:22 A gdzie lezy Lublin? Co to za miasto albo wies? Bo wiem,ze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Gdzie lezy Lublin 17.01.03, 08:05 Gość portalu: Grzes napisał(a): > A gdzie lezy Lublin? Co to za miasto albo wies? Bo wiem,ze w Polsce. wg Dziennika Wschodniego, Artur Jurkowski,26. Stycznia 2003: Z naszego województwa wyprowadziła się już Ambra, Bank Depozytowo- Kredytowy, Cersanit. Nad przeprowadzką zastanawiają się następni. Bliskość władzy, rzadsze kontrole skarbowe i większy prestiż – to najczęstsze powody przeprowadzek central lubelskich firm do stolicy. Podatki trafiają do Warszawy, wyjeżdżają specjaliści, a my obchodzimy się smakiem. – Region jest na szarym końcu w kraju pod względem potencjału gospodarczego. Niewiele wskazuje, aby to miało się zmienić – mówi Marek Wagner, prezes Regionalnej Izby Gospodarczej. Efekt? – O Lublinie mówi się, że nie ma dobrej atmosfery. Nie należy się spieszyć z wchodzeniem do regionu – mówi biznesmen z branży finansowej. – Prestiż województwa jest bardzo niski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Gdzie lezy Lublin IP: 62.233.194.* 06.02.03, 19:23 Gość portalu: Grzes napisał(a): > A gdzie lezy Lublin? Co to za miasto albo wies? Bo wiem,ze w Polsce. Grzesiu, do której klasy chodzisz? Umiesz posługiwać się netem, a mapę jakąś widziałeś? A może ty nie mieszkasz w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś