Dodaj do ulubionych

Pytanie do Gazety

07.06.06, 23:23
Adminie - czy Gazeta nie zaproponowała by władzom Lublina czatu na forum
Lublin z mieszkańcami Lublina? Może by do nich wreszcie dotarło co sądzimy o
ich poczynaniach. A sądzę, że padło by wiele ważnych pytań. Może i odpowiedzi?
Forumowicze, co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: logos Z byka spadłeś ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:26
      Co sądzimy o "ich poczynaniach" już wkrótce wyrazimy kartami do głosowania!
      Na czat z tą ekipą szkoda czasu i energii!Trzeba było czatować siedem lat temu!
      • folkatka Re: Z byka spadłeś ?! 07.06.06, 23:35
        Ja jestem za. Tylko czy oni tez by byli...
      • nabucco4 wybory wyborami logosie 08.06.06, 07:59
        mnie chodzi o to by powiedzieć im wszystko prosto w oczy i usłyszeć(przeczytać)
        co mają do powiedzenia. Oczywiście spodziewam się "okrągłego trucia", czegoś w
        rodzaju wypowiadzi Pana Prezydenta na łamach Kuriera czy Gazety.
        • Gość: ja Re: wybory wyborami logosie IP: *.it-net.pl 08.06.06, 12:10
          E tam, taki czat przyciągnie tylko pieniaczy i oszołomów.Gdyby władza chciala,
          zawsze może poczytać forum. Niewykluczone, ze czyta, tylko nie ma ochoty zniżać
          się do udzielania wyjaśnień.
        • Gość: 6yu Re: wybory wyborami logosie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:25
          bądźmy poważni...na łamach gazety...ktoś tu wymienil kurier...
    • bu2m Re: Pytanie do Gazety 08.06.06, 12:46
      Pan Pruszkowski ma ważniejsze sprawy niż zabawy z plebsem.
    • 4gwiazdki Re: Pytanie do Gazety 08.06.06, 17:54
      Czat z prezydentem (już niedługo) by się przydał.Ale na tym koniec.
      Na stronie www magistratu jest możliwość napisania do prezydenta,do radnych.Ale jak znam życie-przeważnieprezydent NIE odpowiada na maile.Również znaczna większość radnych.Ponadto gdyby był czat z prezydentem,to najprawdopodobniej nie zadał byś mu pytania,gdyż admin by Cię nie dopuścił do "głosu"
      Znam to z autopsji.
      Byłem kiedyś na spotkaniach z prezydentem.On sobie zażyczył,aby spotkać się z każdym osobno.W takiej sytuacji przyjmie dwie wybrane przez siebie osoby i na tym się sprawa kończy.KIedyś,podczas spotkania z mieszkańcami jednego z osiedli (wiem o tym),organizujący spotkanie radny miejski postawił prezydentaprzed faktem dokonanym,a mianowicie zorganizował grupowe spotkanie.Nieindywidualnie.Awantura wisiała na "włosku"
      Ale żeby nie przedłużać.Taki czat na pewno by się przydał,ale jest to nie do spełnienia.Prezydent nie ma czasu (dla motłochu).Nawet nie ma czasu wykorzystać zaległych urlopów,ma bardzo napięty kalendarz spotkań,dużo wyjazdów zagranicznych.Bywa i tak,że z powodu bardzo ważnnych wyjazdów zagranicznych,prezydent nie uczestniczy w posiedzeniach rady miasta.A bywało i tak,że prezydent uciekał z sesji (słynna sesja sylwestrowa,gdzie wzywano unkcjonariuszy dla zbadania trzeźwości niektórych osób uczestnicżących w posiedzeniu rady miasta).A swoją drogą ja też wolał bym ekwiwalent za niewykorzystany urlop,pomimo iż nieoficjalnie bywałem na urlopie.
      Myślę,że PT Internauci i ich Rodziny oraz znajomi,serdecznie "podziękują" prezydentowi za to wszystko co dla nas mmieszkańców i dla naszegop miasta zrobił.
      • Gość: fanka Pytanie do zaczaconych . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:57
        Kto to jest Pruszkowski, i o czym chcecie z nim rozmawiać na tym czacie?
        • Gość: magistratowa Re: Pytanie do zaczaconych . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:09
          Wyskoczyłaś jak Filip z konopii.Przeczytaj wszystkie posty i dopiero zabieraj głos.Tam jest wszystko napisane.
        • bu2m Re: Pytanie do zaczaconych . 08.06.06, 18:33
          Jak to kto? Szwagier Miłosza.
        • andrzej.sawa Re: Pytanie do zaczaconych . 08.06.06, 18:41
          A kto powiedział,że chce rozmawiać?Zwykłe lewackie marudzenie.Ten typ tak ma!
          • Gość: fanka Re: Pytanie do zaczaconych . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:53
            Kto to jest Lewacki? Czy to jakiś krewny tego Pruszkowskiego na którego
            chcecie czatować? Czy to wogóle wypada tak czatować na kogoś?
            Czy wy przypadkiem nie z tych mniejszości co urządzają te parady?
            • Gość: bleee Re: Pytanie do zaczaconych . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:49
              czy ty przypadkiem nie zatylnik pruszona, czy też może z inteligentnych inaczej?
              bleee...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka