Dodaj do ulubionych

zdrada w zwiazkach?

29.06.06, 18:52
rozmawialam dzisiaj ze znajomym na temet zdrad w związkach małżeńskich . Ja
twierdze że większa jest liczba takich związków w których przynajmniej jedna
ze stron chociaż raz zdradziła , a on że więce jest związków wiernych.jako że
z natury ciekawska ze mnie bestia więc mam prośbę do forumowiczów wpiszcie
się tutaj :tak - jeśli zdradzieliście partnera , nie: jeśli nie. Nie jest to
post po to zeby ocenic kogokolwiek...nie interesuje mnie to. Ciekawi mnie
tylko jakich związków jest więcej. Proszę - jesli was nie interesuje ten post
to po prostu nic nie piszcie
dziękuje
luna37
Obserwuj wątek
    • Gość: miłośnik ech! luno 37..... IP: *.lublin.mm.pl 29.06.06, 19:57
      jest tyle kobiet pieknych, cudownych, kochliwych, namiętnych, ..... dopisz
      sobie resztę powodów dla których można zdradzić.
      Jest tyle bab upierdliwych, nudnych, zrzędliwych, oziębłych, wyrachowanych,
      złośliwych , ...........dopisz sobie resztę powodów dla których można zdradzić.
      Ad rem: zdradzałem zdradzam i będę zdradzał. Lubię zmiany aczkolwiek na dłuższy
      okres czasu..
      • Gość: miłośnik? Re: pieski też gonią suczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:29
        aczkolwiek to sobie na pralkę przyklej
        • Gość: miłośnik Re: pieski też gonią suczki IP: 62.29.170.* 30.06.06, 12:15
          i cóż w tym złego? Natura panie, natura.
          -----------------------------
          "aczkolwiek....." świetna reklama :-)))
      • Gość: miłośnik? Re: kompleksiarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:54
        myślę, że nie chodzi ci o zdradę - poprostu jesteś erotomanem i musisz się
        sprawdzać - masz jakieś problemy z osobowością? zwykle wiąże się to z niską
        samooceną...
        • Gość: miłośnik bredzisz koleś..... IP: *.lublin.mm.pl 02.07.06, 21:07
          po prostu lubię kobitki i lubię jak jest i mnie i im dobrze. I nie narzekam. A
          mniemanie o sobie też mam niezłe...
    • Gość: ja Re: zdrada w zwiazkach? IP: *.snd.pl 30.06.06, 05:42
      Widzę, że ktoś ma tutaj rogi i nerwy bez kontroli, ale czy jest to powód do
      takich komentarzy. Wiele jest przypowieści o powstaniu kobiet ale nie zejdę do
      poziomu <0
      POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE
      • leniak Re: zdrada w zwiazkach? 30.06.06, 12:20
        hi hi zdrada a cóz to jest ta zdrada?
        • blood_free Re: zdrada w zwiazkach? 02.07.06, 12:18
          Kobiety sa po to,aby je kochac, ja tez nie widze w tym nic dziwnego.A to,ze
          pieknych kobiet jest wiele....
          • Gość: och! Re: zdrada w zwiazkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:37
            piszesz o spółkowaniu - nie o kochaniu...
            • blood_free Re: zdrada w zwiazkach? 02.07.06, 20:19
              Po co az taki brutalizm...milosc wiaze sie z w jakis tam sposob z funkcja ktora
              tak prostacko okresliles,ale nie ma w tym nic zlego.
              • Gość: och! Re: zdrada w zwiazkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:25
                no pewnie, że nie ma - ale że to nie to samo, to dlatego są różne określenia
                stosowane - czyż nie? gołębie ponoć są parą na całe życie, a pies zawsze goni za
                każda suczką, która ma cieczkę... masz problem ze zrozumieniem, czy trudno ci
                się usprawiedliwić i zaakceptować różnicę?...
                • nabucco4 och, och, och..... 03.07.06, 08:04
                  ale gołębie żyją 5 -6 lat (o ile się nie mylę)psy 15, 16 a ludzie jeszcze
                  dłużej.
                  • Gość: bleee Re: och, och, och..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:08
                    w zasadzie ludzie żyją dłużej, ale niektórzy zatrzymują się w rozwoju
                    emocjonalnym i rozwoju tego, co nazywamy uczuciami wyższymi - dla jednych to
                    wiek starczy gołębia, dla innych takiż wiek piesków, a dla jeszcze innych -
                    muszki... bleee...
            • leniak Re: zdrada w zwiazkach? 04.07.06, 15:39
              a po co się bawić w kochanie to strata czasu jest
              miłość to tylko złudzenie optyczne
              • Gość: bleee Re: zdrada w zwiazkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:35
                no i dlatego tęcza taka piękna... bleee...
              • leniak Re: zdrada w zwiazkach? 05.07.06, 23:07
                tęcza to był taki klub sportowy w filmie Miś... o własnie Miś jest o miłości he
                he
                • Gość: bleee Re: zdrada w zwiazkach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:59
                  były też pralnie o tej nazwie, chociaż nie w filmie Miś - no i wszystko jasne...
                  • leniak Re: zdrada w zwiazkach? 07.07.06, 00:38
                    a faktycznie chemiczne pralnie - miłość to chemia wszak ale to mija... Desmond
                    Morris coś pisał na ten temat...
                    • Gość: bleee Re: zdrada w zwiazkach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:39
                      ostatnio dobitnie dało się odczuć, że chemia - to także polityka; w wyniku
                      nieprawidłowości reakcji chemicznych (a może właśnie jak największej ich
                      prawidłowości) - doszło w naszej ojczyźnie do wielkiej dyskusji politycznej:
                      jaki wpływ ma niestrawność na politykę zagraniczną Polski (casus Dyka to
                      szczenię) - chociaż jak na razie dyskusja toczy się nie w kategoriach zdrady...
                      bleee...
    • painkiler Re: zdrada w zwiazkach? 03.07.06, 12:32
      Luno37,
      czy poznałaś swojego dotychczasowego partnera na tyle, że możesz powiedzić, że
      niczym już cię nie zaskoczy? zdrada jest drogą na skróty. być może okaże się, że
      twój dotychczasowy partner posiada cechy jakich szukasz u innych, ale po prostu
      ich nie odkryłaś. tu tkwi paradoks - ty szukasz u innych cech, które posiada
      twój partner, a inni/inne znajdują własnie te cechy u twojego partnera. zmiana
      jest naturalnym stanem człowieka. można zmieniać rzeczy zewnętrzne, co jest
      stosunkowo łatwe, natomiast zmiana wewnętrzna (siebie) jest o wiele trudniejsza,
      ale w/g mnie przynosi dużo lepsze efekty.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka