prncesa 23.07.08, 10:52 Witam. Czytałam że w Bułgarii jest sporo komarów. Czy to prawda? Jadę w pierwszej połowie sierpnia i zastanawiam się czy brać jakiś preparat przeciwko owadom :) Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: QkamCoSieDzieje Re: Pytanko dotyczące komarów. IP: *.elgrom.laz.digi.pl 23.07.08, 12:04 Nie wiem w jaki dokladnie rejon jedziesz. Nad morzem raczej komarow nie uswiadczysz. Bylem kilka razy i ani jednego ugryzienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
prncesa Re: Pytanko dotyczące komarów. 23.07.08, 13:31 Jadę do Złotego Brzegu :) Wielkie dzięki za pocieszająca odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wara Re: Pytanko dotyczące komarów. IP: *.olsztyn.mm.pl 23.07.08, 16:30 Byłam 7 dni w ZP i ani jednego nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: Pytanko dotyczące komarów. 24.07.08, 01:53 prncesa napisała: > Witam. Czytałam że w Bułgarii jest sporo komarów. Czy to prawda? > Jadę w pierwszej połowie sierpnia i zastanawiam się czy brać jakiś > preparat przeciwko owadom :) Spoko! Pojawiają się dopiero w połowie września, a nawet później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina208 Re: Pytanko dotyczące komarów. IP: *.250.udn.pl 25.07.08, 00:18 komarów brak, ani jednego:) Odpowiedz Link Zgłoś
karla554 Re: Pytanko dotyczące komarów. 25.07.08, 22:21 byłam rok temu w 2 połowie września, ani jednego a jestem podatna na ukąszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: Pytanko dotyczące komarów. 25.07.08, 23:44 karla554 napisała: > byłam rok temu w 2 połowie września, ani jednego a jestem podatna na > ukąszenia... Gdzie byłaś? Ja byłem w tym samym czasie w Słonecznym Brzegu. Wieczorami było ich od groma, także w pomieszczeniach gdy na dworze robiło sie chłodno. Raid właczony do kontaktu załatwiał sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
karla554 Re: Pytanko dotyczące komarów. 26.07.08, 08:57 sloneczny brzeg, hotel majestic... Odpowiedz Link Zgłoś