ewelline 04.07.06, 11:58 Czy ktoś sięorientuje które busy jeżdżą na Okęcie i ile kosztuje bilet? Jechał ktoś? Nie moge znaleźć w sieci żadnej inforamcji a przecież tyle jest tych firm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bucniebuc Polski Ekspress jeździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:00 A jak ktoś jest masohistą i ma na samolot a na luksus Polskiego Ekspressu nie ma - no to cóż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Polski Ekspress jeździ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:17 A jak ktoś jest durniem, który nie zna zasad ortgrafii (masochista pisze się przez "ch" a nie "h" mądralo) i jest ograniczony umysłowo - no to coż! Mi akurat godziny polskiego expresu nie pasują bo bym z nimi pojechała. Na lotnisku muszę być o 9.30 a nie mam zamiaru sterczeć od 8 bo akurat wtedy polski expres jest na Okęciu ani też nie mam zamiaru się spóźnić i być o 10 następnym kursem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucniebuc To takie typowo polsko-postkomunistyczne czepianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:46 O jezu (tak, specjalnie z małej litery), znów nie starczyło miejsca na tytuł w tym plugawym szmatławcu wybiurczej (z pogardy przez u otwarte). To takie typowo polsko-postkomunistyczne czepianie się ortografii - a nie przeszkadza ci wtrącanie całych zdań po angolsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucniebuc Ż a RZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:48 Ciekawy jestem czy potrafisz wymówić "H" i "CH" oraz "Ż" i "RZ" (RZ jak Rzeszów, łał Rzeszów, może z tej pipidówki Rzeszowa będziesz mieć samolot?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veni Re: Ż a RZ IP: *.inversas.jazztel.es 04.07.06, 13:16 lepiej byc wczesniej, pozatym one sie czesto spozniaja, korki itd, wiec pewnie ten co jest o 5 bedzie na lotnisku przed 9...tak bylo przynajmniej ze 2 razy jak ja jechalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Ż a RZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:39 Spie..j oszołomie! Nie chce mi się z toba dyskutować. Ignor! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Busy na Okęcie 04.07.06, 13:17 jest forum Komunikacja forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=628 wrzuc tam w wyszukiwarkę Okęcie, jest mój watek jak sie dostac na Okęcie sa busy, ekspress... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Busy na Okęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:40 Dzięki za rady :) Odpowiedz Link Zgłoś