paw8 03.02.03, 19:35 Jak wam się podobają nowe oszczędne autobusy w mieście dziś na 19 jeździ taki Troszkę większy od żółtka ciekawe czy to zda egzamin gdy trochę ludzi an przystanku się zbierze? Kto to wymyslił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw8 Re: Nowe autobusiki w Lubinie 03.02.03, 19:37 Ten watek się sam powielił do wykasowania proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Nowe autobusiki w Lubinie 03.02.03, 19:38 Ale 19 prawie szawsze jeździła pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: Nowe autobusiki w Lubinie 03.02.03, 19:48 No racja pusta, moze to i dobry pomysł,a widziałeś je już. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Nowe autobusiki w Lubinie 03.02.03, 20:53 Widziałem. Podobne jeżdżą np w Kielcach. I rzeczywiści, miałem kiedyś przyjemność jechać tam w szczycie takim busikiem. Nie był przepełniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: Nowe autobusiki w Lubinie IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 03.02.03, 22:46 Widziałem dziś tę dziewiętnastkę. Uważam że to dobry pomysł żeby na liniach rzadziej uczęszczanych jeździły mniejsze autobusy. Dzieki temu te wieksze można przeznaczyć na linije, których wykorzystanie jest bardziej intensywne. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinthemagician Re: Nowe autobusiki w Lubinie 04.02.03, 16:04 Chodzi o takie busy?widzialem taka 10...a czy to cos zmienilo w rozkladzie?moze czesciej by takie kursowaly..mniejsze ale czeciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: Nowe autobusiki w Lubinie 04.02.03, 18:39 Dobry pomysł mniejsze częściej by jeździły i na pewno szybciej by się docierało do celu, ciekawe co z cenami biletów co znów wymyslą ,podniosą ale to chyba jeszcze nie przesądzone. Odpowiedz Link Zgłoś