redakcja_lublin 13.02.03, 00:23 Ciekawy wątek zgłosiła aga. Badanie historii swojej dzielnicy może być pasjonującym zajęciem, nie tylko dla mieszkających w Lublinie, ale i tych, którzy stąd wyjechali. Może zrobimy jakiś przewodnik po dzielnicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` Re: Historie lubelskich dzielnic 13.02.03, 00:29 Hm, dobry pomysl, mozna by zrobic to zarowno w wersji papierowej, jakis dodatek do piatkowego wydania.....ale rowniez umiescic na stronie, ktora maja zamiar stworzyc o Lublinie. pozdr. hm` P.S. Jestem w szoku...... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` ..ktora maja stworzyc forumowicze......... 13.02.03, 00:32 ......cos zjadlo mi tekst.... ;]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ..ktora maja stworzyc forumowicze......... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 17:45 Ciszę się że redakcja podjęła ten temat a zaczęło się od tego że koleznaki syn miał napisac pracę na lekcje w szkole. Niestety w necie nic nie można na ten temat znaleźć jest tylko historia Dzielnicy Dziesiąta i coś o Majdanku. Może gazeta dołączyłaby do wydań taki przewodnik z historią tylko wcześnej poinformowała o tym, warto by było zapoznac się z tym nie tylko mieszkańcom racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Historie lubelskich dzielnic IP: *.ltk.com.pl 14.02.03, 09:24 Gra warta świeczki.Sam zacząłem tworzyć stronę internetową o jednej ze starszych dzielnic Lublina.Zebrałem sporo materiałów,częściowo opublikowałem w internecie,ale z różnych względów "zawiesiłem" dalsze opracowywanie.Być może warto będzie powrócić do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10 Re: Historie lubelskich dzielnic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.03, 16:10 Na temat której dzielnicy chciałeś napisać ? Może coś pomogę ,jeżeli mogę ? Odpowiedz Link Zgłoś