cherrylee79 31.07.06, 23:28 Organizuję wieczór panieński. Chciałbyśmy z dziewczynami pójść na męski striptease. Czy wiecie czy któryś lubelski klub zapewnia taką rozrywkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monet Re: Męski striptease IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 01.08.06, 23:40 Z tego co wiem od koleżanki organizującej panieński to trzeba z Wawy zamówić gościa,ale liczy sobie drogo :)) (hotel+żarcie+występ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Męski striptease IP: *.chello.pl 19.09.06, 10:42 Co do panieńskich to Czekolada organizuje tego typu imprezy, można zamówić wszystko łącznie z szefem lokalu wkładającym głowe pod bluzki imprezowiczek:/ Odpowiedz Link Zgłoś
justa_lublin81 Re: Męski striptease 21.10.06, 09:48 czy mogę prosić kontakt do Czekolady?? Będę wdzieczna za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Męski striptease IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:55 [quote]wkładającym głowe pod bluzki imprezowiczek[/quote] Ale materializm... ;-) Ja podobne rzeczy robię za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś