Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 25.07.02, 14:09 agnieszka już tutaj nie mieszka www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=538 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
davout_ Re: MAMY NIELUDZKIEGO KLOWNA 25.07.02, 14:15 Gość portalu: siedem napisał(a): > agnieszka już tutaj nie mieszka > <a href="http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=538"target="_blank">www.ni > e.com.pl/main.php?dzial=akt&id=538</a> > > 5040 Klownów ci u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Gdy kota nie ma myszy harcują... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:44 Gość portalu: siedem napisał(a): > agnieszka już tutaj nie mieszka > <a href="www.nie.com.pl/main.php? dzial=akt&id=538"target="_blank">www.ni > e.com.pl/main.php?dzial=akt&id=538</a> > > 5040 ============================ Odejście Nurniego z forum jak widać rozbestwiło NIEktórych. Taki link z klawiatury siódemki. Ho, ho. Klonowanie przy tym wyczynie to fraszka... Serdecznie pozdrawiam siódemkę (nawet z podpisem 5040 Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
_karp Re: MAMY NIELUDZKIEGO KLOWNA 25.07.02, 17:16 Niesmak czuję. Czytanie Wołk Łaniewskiej to jak obcowanie z transwestytą. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: MAMY NIELUDZKIEGO KLOWNA 25.07.02, 23:16 _karp napisał: > Niesmak czuję. > Czytanie Wołk Łaniewskiej to jak obcowanie z transwestytą. Nie mogę się wypowiedzieć, by porównać. Ani nie obcowałem ani nie czytałem. Odwrotnie zresztą też nie. Odpowiedz Link Zgłoś