kecawy 04.08.06, 22:01 Mieszkam w Olsztynie i mi wstyd- flagi wiszą zawsze ale tylko gdzie nie gdzie Jaka jest tego przyczyna ? Kuzyn mówi iż w Poznaniu jest OK zasmucony a wywieszający zawsze flagę kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilian Re: Jak w Lublinie z flagami narodowymi 15 sierpn 04.08.06, 22:06 "gdzie nie gdzie" - prawie jak zapis w zeszycie mojego 8-letniego kuzyna: "odoloszmadolosz" ;) jak się ma "zawsze" do "gdzie nie gdzie"? i czego przyczyny szukamy? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Jak w Lublinie z flagami narodowymi 15 sierpn 04.08.06, 22:10 powiem to tak u nas wieszamy na ogół białym do góry w odróżnieniu od ... a żle nie jest na moim osiedlu na 3 maja było sporo spodziewam sie że 15 będzie podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Jak w Lublinie z flagami narodowymi 15 sierpn 04.08.06, 22:24 Na moim jest fatalnie-choć po mnie wywiesza mój sąsiad i jego ale to są zmiany na przestrzeni czterech lat kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Jak w Lublinie z flagami narodowymi 15 sierpn IP: *.lublin.mm.pl 05.08.06, 00:39 Do 12 pazdziernika, Dnia Wojska Polskiego - rocznicy bitwy pod Lenino - ,zdążę kupic flagę. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Jak w Lublinie z flagami narodowymi 15 sierpn 05.08.06, 02:34 a będziesz świętował zwycięstwo czy opłakiwał porażkę? Odpowiedz Link Zgłoś
technikdentysta Re: Jak w Lublinie z flagami narodowymi 15 sierpn 07.08.06, 15:57 słabiutko !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Jak w Lublinie z flagami narodowymi 15 sierpn 09.08.06, 11:25 U mnie w Olsztynie tragicznie ale jest z roku na rok choć troszkę lepiej. Trzy klata temu ,,na mojej " dzielnicy wisiały trzy dzisiaj 6 czyli wzrost o sto procent pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota z "S" Każdy który nie wywiesi - ma przechlapane ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:21 No więc uważajcie bo nikt nie będzie z bydlakmi żartował. Precz z komuno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Sam sie powieś! IP: *.lublin.mm.pl 09.08.06, 12:54 Mozesz mnie, tzw. patrioto z "s"...itd. A z jakiej racji mam wieszac flagi 15 sierpnia? 11 listopada to rozumiem. Dzien WP, ale święto koscielne, wiec moze i flagi watykańskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Sam sie powieś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:23 Dzien WP, ale święto koscielne, wiec moze > i flagi watykańskie? ============================= Przede wszystkiom dzień WP - ważne święto państwowe.Jest to główny powód dla którego powinienieś to uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Sam sie powieś! IP: *.lublin.mm.pl 09.08.06, 16:04 12 pazdziernika - dzien LWP! Odpowiedz Link Zgłoś