miniskatop1 17.08.06, 11:09 proszę o radę, która waszym zdaniem jest najlepsza szkoła językowa, głównie chodzi mi o język angielski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waniaw1 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 17.08.06, 13:04 avalon na Krakowskim Przedmieściu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniskatop1 (to ja Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 17.08.06, 13:47 a chodziłaś może?nauczyli cię bo chodzi mi o to by dobrze przygotowali mnie do certyfikatów Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 17.08.06, 15:12 do certyfikatów dobrze przygotowuje szkoła państawa Janiszewskich na Węglinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoła językowa Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:26 Co to znaczy najlepsza szkoła językowa?Ten temat już był omawiany wielokrotnie. Chyba nie ma takiego słuchacza,który by korzystał z kilku szkół językowych i przez to miał by porównanie. Wpisz sobie do wyszukiwarki poszukiwaną frazę i na pewno znajdziesz potrzebne informacje. Należy na zakończenie dodać,że żadna nawet ta "najlepsza" szkoła językowa nie nauczy żadnego tępaka.Zastanów się więc,czego potrzebujesz.A może urządzenie ostatnio reklamowane (klapki na oczy) pomoże Ci w nauce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: a1 IP: *.dashnet.lublin.pl 15.10.06, 22:26 no i nadal nic jak tak dalej pójdzie to ja w grudniu nie zacznę echhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.06, 18:06 kiedyś dobra była A1 na Lipowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniskatop1 do olaboga---> A1 IP: *.dashnet.lublin.pl 18.08.06, 12:22 A1 była dobra? a teraz jest nadal dobra? bo myślałam właśnie o niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: do olaboga---> A1 IP: 212.106.28.* 13.09.06, 19:02 A1 jest na Narutowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treason Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:03 Global Village na placu litewskim jest fantastic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liska Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 18.08.06, 13:50 ja słyszałam od mojej koleżanki, że A1 jest nawet spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobos Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 19.08.06, 12:00 ja polecam avalon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:46 ci to mają ceny z kosmosu, słyszałem, że bez rewelacji, Odpowiedz Link Zgłoś
mamagapka metodyści są najlepsi 19.08.06, 19:35 naprawdę dużo się nauczyłam choć a może właśnie dlatego że cisną jak diabli. zdałam cae na b! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobi Własna systematyczna praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 06:43 Tak twierdzą ci którzy coś się nauczyli. Pozostałe szkoły to tylko pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Własna systematyczna praca IP: *.lublin.pl 29.08.06, 07:49 A skoro juz o tym mowa.... która szkoła nauczy dobrze konwersacji w języku włoskim i do tego za niewygórowaną kwotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka Re: Własna systematyczna praca IP: *.dashnet.lublin.pl 29.08.06, 14:38 a ja uważam, że szkoła językowa podtrzymuje systematyczność, nie oszukujmy się jezeli na studiach jest dużo zajęć, to nieraz ciężko się zmusić a tak to do szkoły i cię przycisną, taki rodzaj motywacji :) a jeśli coś ci polecić to może felberg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Własna systematyczna praca IP: *.lublin.pl 29.08.06, 15:13 Gdzie to jest, możesz podać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Własna systematyczna praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:34 a Universus na 3 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Własna systematyczna praca IP: *.lublin.pl 29.08.06, 15:40 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Własna systematyczna praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:39 chodziłam , nie polecam, strata czasu i kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka Re: Własna systematyczna praca IP: *.dashnet.lublin.pl 29.08.06, 15:55 na narutowicza :) tak samo jak A1 obie szkoły są dobre, tyle że w A1 chyba jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Własna systematyczna praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:41 spoko uczą włoskiego w Multilingua przy Narutowicza, kumpela chodziła i jest zachwycona, a i ceny ponoć przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 29.08.06, 16:27 trzeba też zorientowac się,czy lektorzy mają wykształcenie filologiczne,bo czesto sie zdarza,że w szkołąch zatrudniani są studenci np 3 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
kitka81 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 29.08.06, 19:44 prawie 2 lata chodziłam do AVALONu i byłam bardzo zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niskołupna Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie - A1 IP: *.dashnet.lublin.pl 30.08.06, 18:44 ja też słyszałam że A1 jest dobrą szkołą, tylko mało testów ale podobno fajna atmosfera :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re: Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie - A1 IP: *.eurocash.pl 10.07.13, 13:06 Myślę, że to jedna z gorszych szkół języków obcych w Lublinie - nieodpowiednia obsługa, zajęcia polegające głównie na powtarzaniu oczywistych rzeczy... Mało rozwijająca. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.girl Szkoła językowa TIME TO GO - www.timetogo.pl 08.10.13, 16:57 Osobiście polecam szkołę językową TIME TO GO mieszczącą się w siedzibie Centrum Kształcenia, Al. Racławickie 22. Mają super kadrę, b. przystępne ceny i fajną ofertę, mi.in język arabski, angielski, niemiecki, niderlandzki, norweski, rosyjski, włoski, hiszpański, francuski, chiński czy japoński. Zapisałam się na norweski i jestem baaardzo zadowolona! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.hetnet.lublin.pl 31.08.06, 12:33 Oczywiście, że Victory na Kraśnickiej. Pełen komfort, pełen porządek, przemiła atmosfera... I indywidualne, rzeczowe podejście do ucznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi a najlepszy lektor? IP: *.tkdami.net 31.08.06, 17:09 a jak juz wybiore szkole to jakiego lektora konkretnie polecacie? w zadnej szkole nie ma tak zeby wszyscy byli fajni, poleccie tych najlepszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytkap Re: a najlepszy lektor? IP: *.bulldogdsl.com 31.08.06, 23:39 felberg.wiem co mowie bo chodzilam tam ponad rok a teraz jestem w uk i swietnie sobie radze, moja lektorka byla p tokarska chyba jezeli dobrze pamietam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseszantua Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 01.09.06, 13:55 a ja spolecam eurolink, A1 słyszałam że też jest ok a no i felberg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reszka Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:29 Napiszćie coś więcej na temat szkoły EROlink. Chciałabym zdawać TELC'a. Jaką szkołę najlepiej wybrać? Jaka jest właściwie różnica między FCE a TELC? Który z tych certyfikatów warto posiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 01.09.06, 16:41 wiem jedno - fce jest jest trudniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorbonato Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 02.09.06, 14:56 fakt fce jest trudniejszym egzaminem ale na świecie podobno lepiej liczy się telc... a ze szkół bo w końcu tego dotyczy cały wątek polecam British School :) miła atmosfera i można się nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meoty Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 03.09.06, 20:12 metodyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limala Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: 212.106.28.* 13.09.06, 19:01 TELC to egzamin niemiecki. Może liczy się w Niemczech, ale spróbuj czegoś dokonać z ceryfikatem TELC w Wlk. Brytanii... ;) Wprawdzie jest tańszy niż FCE, ale w krajach anglosaskich mozesz go spokojnie wyrzucic do kosza. Dość powiedziec, że TELC mozna zwykle zdawac u siebie w szkole, a egzaminy FCE tylko w British Council, a częśc pisemna jest sprawdzana w Cambridge. TELC poziom 3 to odpowiednik poziomu FCE. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 05.09.06, 00:01 Do TELCów przygotowuje też Fundacja UMCS, sesje egzaminacyjne są przeprowadzane przez Centrum Nauczania Języków Obcych UMCS. Generalnie spośród dobrych szkół mogę polecić: Fundację, Avalon, A1, Metodystów, Linguaton. Szerokim łukiem należy omijać Universus, Victory i Felberg. Niezły jest Columbus. Jak już ktoś napisał, należy przede wszystkim sprawdzić lektora. Musi mieć magistra i lubić uczyć. Dobry, czyli kompetentny i sympatyczny lektor to 90% sukcesu. Reszta, czyli zniżki, gadżety, darmowe konwersacje itp to często tylko bajery, mają przyciągnąć klientów, którzy zapłacą. Szukajcie dobrych lektorów, pytając wśród znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
winston_smith5555 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 05.09.06, 12:35 Jedyna wypowiedż w tym wątku, która IMHO raczej na pewno nie jest kryptoreklamą. Ja mogę tylko wypowiedzieć się na temat szkół uczących języka angielskiego. Polecane przez hanyah szkoły uważam za przyzwoite, ale jak mnie kiedyś powiedzieli, nie w Lublinie zresztą: ************"Nie ma dobrych szkół, są tylko dobrzy lektorzy."**************** Nie bardzo rozumiem słowo "kompetentny" (= wykwalifikowany ??). Raczej stawiałbym na doświadczenie, szeroko rozumiane przygotowanie metodyczne, językowe, kulturowe i jeszcze raz DOŚWIADCZENIE, najlepiej w środowisku wykształconych rodzimych użytkowników języka angielskiego (=native speakerow)- niekoniecznie za granicą. Bardzo dobrych szkół w Lublinie oczywiście nie ma, chociażby dlatego, że nie ma tutaj ani jednej szkoły klasy International House, żadnych szkół jęzkowych prowadzonych przez native speakerów, etc. etc. Pozdrawiam, Winston, troszkę KomPetentY, może sKoPmpromitowanY w tym temacie meritum tej sprawy :-) :-) PS 1 Oglądając teraz "kampanie reklamowe" wieku szk. jęz. odnoszę wrażenie, że ich "marketing" nastawiony jest na najmniej wymagających licealistów i studentów - i że wojna cenowa nadal obniża ich jakość PS (: I am not really sure about CNJOUMCS beacuse of the unpronouncable name and a few ivory tower merchants there that might IMHO possibly scare a motivatated and goal-orientated adult lerner. Sorry, "no further action required, good night and good luck." :-) PS 2 Na temat szkół językowych NIE BĘDĘ się już tutaj więcej wypowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 06.09.06, 12:27 kiedys dawno temu chodzilam na Poniatowskiego do szkoly H. Andrzejewskiej. Bylam bardzo zadowolona.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniska Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 07.09.06, 10:16 no to teraz mam mętlik w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadająca Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.chello.pl 17.09.06, 23:18 Na Leszczyńskiego. Ja też chodziłam i były to lata stracone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 08.09.06, 10:47 ja myślę o A1 chyba to dobra szkoła, tzn "przyzwoita" jak ktoś to napisał wcześniej na forum... albo fundacja umcs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:43 przyzwoita, spoko jest też Linguaton i niezła Multilingua, kwestia kasy jaką chcesz wydać na kurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolosalna...różnic Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 10.09.06, 19:35 a ja słyszałóam że Multilingua jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 11.09.06, 13:14 właśnie dzisiaj byłam w centrum, i jak przeszłam tak całym Krakowskim to chyba z 10 ulotek dostałam - reklamujących rzecz jans aszkołęjęzykową, też się zastanawiam gdzie mam iść, a ztych ulotek wynika: avalon, columbus, top english, profi lingua... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 11.09.06, 19:01 podobno ranking szkół językowych ma być nibawem w neewsweeku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasluchana Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 12.09.06, 15:01 a ja czytałam w gazecie, że najlepsza w lbn jest A1, Empik i New English School czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 13.09.06, 18:00 hmmm ciężki wybór Odpowiedz Link Zgłoś
aagness84 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 13.09.06, 19:58 AVALON! Właśnie dzisiaj zapisałam się już na nowy rok,jestem w tej szkole 1.5 roku i naprawde jestem zadowolona! Oczywiście wszystko zalezy od lektora,który prowadzi grupę-ja do tej pory miałam szczęście do naprawde fajnych ludzi! Dostawałam duzo materiałów dodatkowych,lekcje są urozmaicone-nigdy się nie nudziłam. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 14.09.06, 12:41 a na jakim poziomie mniej więcej jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking RaNkInG newsweeka IP: *.dashnet.lublin.pl 14.09.06, 15:48 właśnie ukazał się ranking newsweeka: 1. Felberg 2. Empik 3. A1 4. Euro English 5. Avalon 6. Eurolink 7. Linguaton 8. Multilingua 9. New English School 10. Brittanic 11. Euro - Text 12. My School 13. Nasza Szkoła itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elamela Re: RaNkInG newsweeka IP: *.chello.pl 15.09.06, 19:37 Felberg na 1-szym miejscu to kpina, nawet nie mają swoich sal tylko wynajmuja w podstawówce, a w grupie jest 15 osób a nie 12. Nie polecam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: RaNkInG newsweeka IP: *.dashnet.lublin.pl 16.09.06, 16:44 ja słyszałam że nie jest do końca dobry ten ranking, np szkoły pase zrezygnowały z niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Re: RaNkInG newsweeka IP: *.dashnet.lublin.pl 17.09.06, 11:52 kurde w ogóle lublin to taka dziura, żadnych dobrych szkól ani archibalda ani innych... Odpowiedz Link Zgłoś
aagness84 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 14.09.06, 17:25 B2+;grupa certyfikatowa w tym roku FCE...mam nadzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 15.09.06, 16:17 aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empik empik IP: *.dashnet.lublin.pl 19.09.06, 10:38 moja koleżanka chodziła do empiku i chwali sobie no to ja tak samo zrobię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlag Re: empik IP: *.dashnet.lublin.pl 20.09.06, 10:42 ja byłem na niemieckim w empiku i szkoda gadać, więc jeżeli jest tak samo na anguielskim to nie polecam, nudne lekcje, monotonia, aż się chodzić nie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordka Re: empik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:45 A ja chodziłam ostatnie dwa lata do empiku na niemiecki i jestem zadowolona. W wakacje pracowałam w Niemczech i nieźle sobie językowo radziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusalka Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 22.09.06, 08:19 metodyści, a1, empik, to raczej dobre szkoły, oprócz tego trochę gorsze felberg, avalon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.um.lublin.pl 22.09.06, 10:01 A ja poleciłbym Centrum Języków Obcych MASTER na ul. Kościuszki 10/6a (obok kina "Wyzwolenie". Chyba w żadnej innej szkole w Lublinie nie ma tak dobrych cen i bardzo kameralnych grup (4-6 osób!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Centrum Języków Obcych MASTER IP: *.um.lublin.pl 22.09.06, 10:03 Jak ktoś nie wierzy, że jest najtaniej i najlepiej to zapraszam. Proszę porównać oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 25.09.06, 19:56 master? to taka szkoła jest w lublinie? , pierwsze słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 25.09.06, 20:15 Nie ma to jak korki u dobrego lektora,a jesli chodzi o szkole,to :metodysci,A1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeklka Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 26.09.06, 09:59 a możesz coś bliżej powiedzieć o A1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann A gdzie najlepiej na rosyjski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:13 Która oferta jest najkorzystniejsza cenowo? Jak na razie zastanawiam się nad szkołą COLUMBUS. Słyszał ktoś coś o tej szkole? Jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona ? IP: *.dashnet.lublin.pl 28.09.06, 16:27 ja nie wiem gdzie mam pójść : empik, a1, columus, metodyści? za dużo tych szkół a już nie wiadomo która dobra :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostraadama Re: ? IP: *.lublin.mm.pl 29.09.06, 18:37 idź na lekcję próbną,zawsze możesz zrezygnować,jak Ci się coś nie spodoba:)dla mnie najwazniejsze jest pierwsze wrażenie,jakie robi na mnie szkoła,tzn już po przekroczeniu progu czuje się atmosferę jaka tam panuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lektor Re: ? rosyjski IP: *.pronet.lublin.pl 04.10.06, 12:43 Atmosfera z pewnoscią jest ważna, ale najważniejszy jest konkretny lektor. Ludzie chcący się naprawdę nauczyć języka często szukają namiarów na konkretnego lektora, z którego znajomi byli zadowoleni. Często różne oferty proponowane przez szkołę to zwykłe bajery, mające napędzić klientów. Chętni zwabieni przychodzą, a po jakimś czasie odchodzą i szukają dalej nowej szkoły. A tymczasem mają już rok do tyłu (albo prawie), w ciągu którego mogliby się już czegoś nauczyć. Dobra jest tylko ta szkoła, która ma stałą kadrę lektorów, w większości oczywiście, jakieś zmniany być muszą, ale jeżeli jest ich z dużo, tzn że szkoła nie stara się przyciągnąć dobrych lektorów, nie oferuje im korzystnych warunków, w związku z tym zatrudnia co jakiś czas nowych lektorów. którzy szybko z niej uciekną do innej, lepszej pracy. Rosyjski polecam w Fundacji UMCS, bardzo dużo ludzi sobie chwali Zoye i Aleksa Kutzy (albo jakoś tak, nie pamiętam dokładnie ich nazwiska i nie wiem czy jeszcze pracują, ale ludzie walili na ich zajęcia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm a1 IP: *.dashnet.lublin.pl 07.10.06, 13:29 hej zapisałam się do tej szkoły,niby szystko ok ale pisano w rankingach, że szkoła ta ustalą godziny co do potrzeb klientaitd, nio a ja jak poszłam to godziny są beznadziejne no i muszę czekać na to aż stworzą grupę a jak nie stworzą to zmarnuje czas.... łeeee dobrze chociaż poziom mi wyszedł nawet niezły no i że fajne sale i nauczyciele :) ps tylko dziwna ta pani sekretarka ps.2 napiszę coś więcej o szkole jakmam nadzieję zacznę zajęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: a1 IP: *.dashnet.lublin.pl 27.10.06, 19:21 no w poniedziałek zaczynam I zajęcia mam nadzieję że będzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.dashnet.lublin.pl 04.11.06, 15:50 ja jestemw avalonie i jestem baaardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak ta lala Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.pronet.lublin.pl 06.11.06, 18:07 lalal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3D@ Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 08:35 Potrzebny mi świetny lektor z języka angielskiego. Zaczynam od zera a za 6 tygodni muszę rozmawiać - komunikować się - w języku angielskim. Czy jest to możliwe ? Dobrze zapłacę, mogę się uczyć kilka godzin dziennie. Czekam na propzycję na forum. 3D@. Odpowiedz Link Zgłoś
aisz Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie 08.01.07, 14:39 A może ktoś poleci szkołę języka angielskiego dla dzieci w wieku przedzszkolnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia102 Re: najlepsze szkoły językowe w Lublinie IP: *.devs.futuro.pl 13.01.07, 20:35 Witam, bardzo ciekawe zajęcia dla przedszkolaków mają w szkole językowej "Akademos".Znajomej 4 letni synek tam chodzi i z tego co wiem chyba warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś