Gość: GOSC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:40 witam moze ktos zna Wojciecha Gasiora z lubartowskiej??polecila mi go kolezanka ale prosze o wiecej opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reginka Re: ginekolog Gasior IP: 62.233.130.* 25.08.06, 20:54 dra Gąsiora oraz innego z Lubartowskiej, tj. dra Orzelskiego polecam z czystym sumieniem- w prowadzeniu ciąży sa świetni, a do tego mają super kontakt z pacjentkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: ginekolog Gasior IP: *.it-net.pl 05.09.06, 14:59 Polecam tych lekarzy z Lubartowskiej. Miałam z Gąsiorem do czynienia...chodziłam do niego do przychoidni, potem miałam zabieg w szpitalu i nie zauważyłam aby był chętny do brania - droga Nataszko - nie dałam ani grosza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: ginekolog Gasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:14 dzieki za te opinie a co sadzicie o Leszku Lagod?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: ginekolog Gasior IP: *.it-net.pl 06.09.06, 12:27 Ja osobiście nie miałam z nim doczynienia jednakze moje dwie znajome chodziły do niego przez czas dłuzszy i sobie chwaliły... Ale...ile osob, tyle opinii, więc masz ciężki orzezch do zgryzienia ;) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.dwa Re: ginekolog Gasior 08.11.07, 21:05 prawie wszyscy!!!!!!!! lekarze z lubartowskiej są ok polecam Odpowiedz Link Zgłoś
elberiz72 Re: ginekolog Gasior 12.09.06, 21:28 U mnie prowadził ciążę i jestem zadowolona. Co do brania to powiem że nie odmawiał ale też nie zachęcał do dawania. Wg mnie jest jak najbardziej O.K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog Gasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:47 koleżanka u niego rodziła i była zadowolona. bierze ale nie dopomina się o to.Ja polecam dr Marka Wajnberga może nie tak przystojny jak Gąsior ale fachowość doskonała a chyba o to tu chodzi.Bardzo dba o swoje pacjentki w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ginekolog Gasior IP: *.pronet.lublin.pl 03.05.07, 21:55 Dba o swoje pacjentki, a o inne nie? A kiedy jest swoja-jak da w łapę? Przepraszam, ale mnie trafia jak takie rzeczy czytam. Może wyrażając tu swoje opinie o lekarzach, piszmy od razu czy lekarz jest miły, bo się chodzi prywatnie czy jest też miły również z NFZ. Moja prywatna miła pani doktor jak przyszłam na wizytę do poradni, bo mi się już pieniądze na wizyty prywatne skończyły, potraktowała mnie tak, że długo tego nie zapomnę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ginekolog Gasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:41 Taki porypany świat moje panie i czego wy oczekujecie lekarza z funduszu i jeszcze żeby o was dbał? mnie ucieszy to że on jest ok za takie pieniądze jakie mu dam tylko że przez całą ciąże chodziłam prywatnie nie pisze o Gąsiorze bo go na tyle nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: ginekolog Gasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 01:03 A ja nie byłam zadowolona z "leczenia się" u pana dr.G. Chciałabym zaznaczyć, że chodziłam do przychodni przyszpitalnej, a nie prywatnie. Oto moje zastrzeżenia: -przez pół roku częstych wizyt pan doktor tylko raz mnie zbadał kiedy bolały mnie jajniki, ale nie używając przy tym wziernika. Kiedy informowałam o pieczeniu, swędzeniuu itd. oczywiście bez badania przepisywał leki. -ani razu nie zostałam zapytana o datę ostaniej miesiączki, -kiedy poinformowałam, że zauważyłam wyciek z piersi, nawet mnie nie zbadał (dał skierowanie na badanie jednego hormonu), -na podstawie usg stwierdził pcos i nastraszył problemami z zajściem w ciążę, nie dał skierowania na dodatkowe badania, żeby potwierdzić swoją diagnozę tylko zapisał tabletki anty. a leczenie powiedział, że rozpoczniemy jak będe chciała mieć dziecko -ani razu nie zapytał kiedy była wykonywana cytologia, sam poprosiłam o to, ale Pan dr. stwierdził, że tym się zajmuje inna lekarka, nie on i żebym się do niej zajerestrowała. (panie w rejestracji były zdziwione, bo każdy lekarz ginekolog robi cytologię) Podsumowując, odnisałam wrażenie, ze Pan dr. nie lubi badać pacjentek. Kiedy wreszcie zrobił mi cytologię odkrył, ze mam nadżerkę, czego przez pół roku nie zauważył bo mnie nie badał!! Może Pan dr. jest wspaniałym patologiem ciąży, ale leczenia pacjentki nieciężarnej, takiej jak ja wogóle mu nie szło. No chyba , że ja mam za duże wymagania. Wogóle nie rozumiem , jak można młodej dziewczynie powiedzieć o problemie z zajściem w ciążę i nastraszyć trudnościami z donoszeniem ciąży bez wykonania rzadnych dodatkowych badań!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ginekolog Gasior IP: *.pronet.lublin.pl 04.05.07, 08:14 Pan się zajmuje ciążami, bo to z nich ma spore pieniądze. Nie z pacjentek z przychodni przyszpitalnej, więc tam się nie musi starać. I tak tam przyjdą, bo jak nie mają pieniędzy na wizyty prywatne, to jaki mają wybór? I tak potem wygląda leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
xdorkax Re: ginekolog Gasior 02.06.07, 00:21 ja do pana dr G. trafiłam z polecienia - prowadził ciąże moich dwóch koleżanek i były bardzo zadowolone - ja chodziłam do niego przez całą ciąże i teraz nadal jestem jego pacjentką - podobnie jak koleżanki chodze na wizyty TYLKO do przychodni przyszpitalnej lub innej gdzie tez mam wizyty bezpłatne - i NIGDY nie poczułam się pacjentką gorszej kategorii - zawsze jest miły, uprzjemy, konkretny i co dla mnie najważniejsze nie traktuje pacjentki przedmiotowo, zawsze moglam i moge na niego liczyc, dzwonic do niego praktycznie o kazdej porze, a jak nie odbiera to zawsze oddzwania takze ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Normalnie jestem zdziwiona>>>> IP: *.it-net.pl 04.06.07, 11:23 Nie wiem, albo ja jestem jakaś super szczęściara, albo sama już nie wiem. Chodzę do przychodni przyszpitalnej, nie dlatego, że uważam, ze prywatnie jest lepiej, nie dlatego, że mnie nie stać, Poprostu uważam, że mam super opiekę, wszystkie potrzebne badania i jest super. Na humory i złe traktowanie nie narzekam. Kontakt miałam z większością lekarzy z przychodni przyszpitalnej... łazcą mnie z nimi, dwie ciąże, dwa porody, nadżerka i jej usuwanie, torbiel jajnika, i jakieś zapalenie czy coś w ten deseń (jajnika). I zawsze byłam super obsłużona, nigdy nie było żadnych problemów, nikt mi nie sugerował, że mam dać w łąpe...poprostu już sama nie wiem czy ze mną coś nie halo, czy z tymi co piszą, że tylko prywatnie to możesz mieć super opiekę>????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalunia Re: Normalnie jestem zdziwiona>>>> IP: 212.106.28.* 06.06.07, 19:11 hodziłam do dr G. do prywatnej kliniki i szczerze powiem, że nie polecam. Zero zainteresowania, tak jak napisała jedna z dziewczyn, lekarz nie bada pacjentek, tylko na podstawie samej rozmowy zleca leki i badania (które jak się potem po zmianie lekarza okazało były zupełnie nie potrzeban a dośc drogie. szczerze odradzam tego doktorka, nawet prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary odradzam IP: *.chello.pl 24.06.07, 21:10 Moja koleżankę prowadził drGąsior- ale tylkow teorii, gdy płąciła za prywatne wizyty. Gdy leżałą ponad 2 miesiące w szpitalu bo miałą problemy z ciążą on nawet do niej nie zajrzał! Olewał totalnie. Kawał drania pod każdym wzglądem. Odradzam Lubartowską na całej linii. Od 7 tygodni ja jestm w ciąży i... wybieram Jaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trztam Re: odradzam IP: 62.233.130.* 25.06.07, 00:14 Wróć tu donas za 8 miesięcy i opisz swoje wrażenia z Jaczewskiego= stawiam melona, że na J będzie gorzej, niz na Lub. Odpowiedz Link Zgłoś
e_emka polecam 25.06.07, 16:28 Chyba piszecie o jakimś innym człowieku! Leżałam na patologii, chodziłam na wizyty i państwowo i prywatnie, i nie mam mu nic do zarzucenia. Zaglądał, rozmawiał, interesował się. A jako lekarz jest na prawdę kompetentny: nie ignoruje, ale i nie panikuje niepotrzebnie. A na Jaczewskiego - życzę powodzenia! Jeśli nie znajdziesz sobie lekarza od nich, to nie licz, że cię w potrzebie z ulicy na izbie przyjęć przyjmą do szpitala... Ile ludzi-tyle opinii, najlepiej sprawdzić samemu. Ja polecam. Znam na prawdę gorszych, którzy są na tym forum gorąco polecani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: ginekolog Gasior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:07 Zgadzam się- mam takie same spostrzezenia. daje prochy bez badań krwi, trzeba sie upominać o cytologię, lekceważy choroby współistniejace naciskajac na dalsze branie leków hormonalnych. I niestety to postepuje w czasie- kiedys był zupełnie inny... Czyżby pogoń za kasą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziamma Re: ginekolog Gasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:16 chodziłam do dr. kiedys kiedyś - było kompetentnie i sympatycznie - badanie co wizytę jeśli tego wymagała sytuacja - teraz zastanawiam się nad jego opieką podczas ciąży... przyznam że trochę mnie płoszą opinie niektórych... może macie kogoś godniejszego polecenia w Lub? z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: ginekolog Gasior IP: *.umcs.lublin.pl 10.09.07, 12:11 ja nie polecam z wlasnego doswiadczenia 'lezalam na patologi w 26 tyg ciazy i stwierdzil ze mam malo wod plodowych na podst.usg i ze moga byc jakies wady u dzidzi(oczywiscie z wielka laska mi odpowiedzial )ale do konca nie wytlumaczyl co ijak .po wyjsciu ze szpitala zrobilam usg u specjalisty ktory stwierdzil ze jest wszystko jak w najlepszym pozadku .Tyle nerwow co ja zjadlam przez Gasiara to nie polecam nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.dwa Re: ginekolog Gasior 08.11.07, 21:04 jest super ale strasznie cięszko się do niego dostac.przyjmuje prywatnie w klinice leczenia niepłodności na bocianiej w lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: ginekolog Gasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 11:36 ja też polecam Dr. Gąsiora, jest naprawdę dobrym ginekologiem, drugiego takiego to trzeba szukać długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka S. Re: ginekolog Gasior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:15 A ja i cała moja babska częśc rodziny chodzimy do niego i go cenimy. Chodzimy raczej z ubezpieczenia, ale jak nam na szybko trzeba było to i prywatnie bywało. Pmagał nam wielokrotnie w trakcie ciąz ale także tak na codzien. Jest miły i kulturalny- zwyczajnie fajny facet. Trafnie diagnozuje. Mozna kontaktować się z nim telefonicznie. Pamieta dokładnie pacjentki- odwiedza i wspiera podczas pobytów szpitalnych.To że sama pamietam o cytologii to dla mnie nie problem. I absolutnie nie potwierdzam plotek o łapówkarstwie- NIE BIERZE- ja nie daję łapów w zadnym wypadku, a on sie nigdy nie upomniał! Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ginekolog Gasior IP: *.enterpol.pl 06.02.09, 20:20 czy wy mowicie o tym ginekologu gasiorze ktory pracuje na bocianiek w prywatnej klinice? byabym wdzieczna za odp poniewaz mam sie zamiar tam wybrac i nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: ginekolog Gasior IP: *.nette.pl 07.04.09, 20:21 Tak mi się wydaje że mowa jest właśnie o tym lekarzu. Ja osobiście mam o panu Gąsiorze bardzo dobre zdanie,obecnie spodziewam się dziecka moja ciąża od początku jest bardzo trudna i powiem szczerze że tylko dzięki dok.Gąsiorowi zawdzięczam jej utrzymanie.Ja również kilka krotnie leżałam na patologi ciąży i zawsze pan dok do mnie przychodził i interesował się moją sytułacją.Jest to bardzo sympatyczny człowiek zawsze wysłucha,wytłumaczy zawsze ma czas dla swoich pacientów. Z mojej obserwacji ma bardzo duzo pacjentek ,Ja osobiście jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam warto mu zaufac naprawde ale kazdy ma prawo do swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: ginekolog Gasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:35 Uważam, że najlepiej jest kogoś obrzucić błotem... to jest bardzo dobry lekarz, przede wszytkim jest profesjonalistą, pozdrawiam wszystkich i polecam Ps. Zgadzam się w 100%, że Pan dr nie sieje niepotrzebnej paniki a nasza głowa to połowa sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ginekolog Gasior IP: *.enterpol.pl 26.05.09, 19:02 Jestem pacjentką doktora Gąsiora, trafiłam z przypadku i jestem zadowolona. Jest konkretny i rzeczowy. Poświęca na wizytę tyle czasu ile mi potrzeba, tłumaczy wszystko i jest sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ginekolog Gasior IP: *.phlapa.east.verizon.net 20.09.09, 13:46 ja jak narazie polecam. szybko i fachowo zdjagnozowal pcos. zlecil badania, a nastepnie stymulacje jajnikow clostilbegytem plus monitorowanie owulacji i udalo mi sie zajsc w ciaze po pierwszej kuracji tym lekiem. stosowalam tez testy owulacyjne przez 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jw Re: ginekolog Gasior IP: *.centertel.pl 28.02.20, 12:27 Ja chodziłam do dr Gąsiora do abovo zdecydowanie nie polecam nie zleca żadnych badań wszystko trzeba na własną rękę robić na wizytach nie omawia wyników badań tylko szybko szybko na inseminacja bez żadnych badań i do kasy nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś