Gość: misiek_tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 14:11 Kto wg was wejdzie do sejmu z Tbg? Stępień Wójtowicz co z Kłeczkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gobi Re: Wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 17:29 Stępień to wejdzie ale p. Dziubińskiemu w ... Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: Wybory 10.10.07, 17:32 Mastalerz wejdzie do Sejmu jak będzie dzień otwarty, razem ze szkolną wycieczką. Jego posłowanie byłoby obrazą dla normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: Wybory IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 18:19 jk475 - dobre, dobre :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulczyk Re: Wybory IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 22:09 Czy w Tarnobrzegu ktoś płaci za to że się odda na niego głos? Jestem wyborcą niezdecydowanym ale jakiś banknocik by mnie z chęcią ukierunkował,w końcu będe glosował na dobrą pensyjke jakieś osoby. Prosze z góry o nie umoralnianie mnie przecież zawsze chodzi o kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Wybory IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.10.07, 16:27 Głosy już zostały sprzedane dla tych co mają miejsca pracy u startujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Wybory IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.10.07, 17:16 Czyli głos kosztuje kilka pensji w zależności ile będzie pracował. Odpowiedz Link Zgłoś