Gość: grażka IP: *.ismedia.pl 02.09.06, 17:38 Chodzi mi konkretnie o lekcje dla siedmiolatki( nie jest zupełną ignorantką).Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: angielski dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:07 Wiem, że szkoła języków obcych EMPiK organizuje kursy dla maluchów - zabawa i nauka. Dla takiego małego dziecka nauka w gronie równieśników jest z pewnością rozwijająca i dostarcza dużo rozrywki. Niestety dla rodzica oznacza to obowiązek dowożenia dziecka na zajęcia. Aby tego uniknąć można skorzystać z pomocy korepetytora. Nauczyciel przychodzi do domu 0 to duży komfort a z lekcji mogą korzystać inni domownicy czy nawet inne zaproszone dzieci (żeby było weselej). Ważne żeby korepetytor umiał dostosować metody nauczania do wieku dziecka. Polecam osoby młode bo są bardzej elastyczne i stosują ciekawsze metody dydaktyczne niż starsi nauczyciele! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: angielski dla dzieci IP: *.ismedia.pl 10.09.06, 23:30 Dzieki, zapisałam dziecko na język w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś