Gość: Izis IP: *.resetnet.pl 02.03.03, 19:47 Niefajne albo nic nie pamiętacie...? Rzucam wyzwanie na najfajniejszy cytacik z filmu albo z serialu. Moja pierwsza propozycja: "Co robi pan? Pan jest z zawodu dyrektorem." (Poszukiwany poszukiwana) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża małpa Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.lublin.mm.pl 02.03.03, 19:53 " Ja mierze , prosze Marysi, zawartośc cukru w cukrze" ( poszukiwany - poszukiwana - jak kociniak pędził bimber w łazience) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.resetnet.pl 02.03.03, 19:56 "Marysiu ja sie Marysi oswiadczam!" Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A inne polskie komedie to co? 02.03.03, 20:31 "panie, jak masz chęć to se te 125 weź i wkręć. W d..ę" ;) Chyba "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A inne polskie komedie to co? 02.03.03, 20:31 "panie, jak masz chęć to se te 125 weź i wkręć. W d..ę" ;) Chyba "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A inne polskie komedie to co? 02.03.03, 20:41 To nie ja. To serwer :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: A inne polskie komedie to co? 03.03.03, 07:28 Nie Kociniak!! Tylko świętej pamięci Miecio Czechowicz!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.lublin.mm.pl 03.03.03, 10:50 No tak...oni mi się zaqwsze mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: A inne polskie komedie to co? 02.03.03, 21:16 "Czterej pancerni i pies" Odcinek 14. Czerwona seria. Janek do Gustlika, rzucając oderwaną słuchawkę telefoniczną na podłogę: Janek: Kości zostały rzucone. Gustlik: Gdzie? Janek: Tam. www.jsp.alpha.pl/film/pancerni/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: A inne polskie komedie to co? 02.03.03, 22:07 if ju łud lajk sam fajn plis help jurself czedi ;) ("Miś"; wersja zapisu: fonetyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.lublin.mm.pl 02.03.03, 23:08 Cytuje z pamięci : odprawa graniczna " Zachód ma swoje plusy i minusy. Chodzi o to, żeby plusy nie przesłoniły wam minusów" ( Miś chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: A inne polskie komedie to co? 03.03.03, 07:30 A może Curie - Skłodowska też była kobietą? - "Seksmisja" Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: A inne polskie komedie to co? 03.03.03, 07:56 "Jak się będziemy rozumieli, to będzie dobrze, a jak się nie będziemy rozumieli... RRRROZUMIEMY SIĘ???!!! NNO!!!" (Nikodem Dyzma) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Kingsajz 03.03.03, 07:57 "Ja wiem, Polokoktowcy nas nie kochają... Ale my ich będziemy dotąd kochali, aż oni nas pokochają" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Kingsajz IP: *.resetnet.pl 03.03.03, 11:51 Kingsaiz dla każdego!!! NA malucha! Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Rejs 03.03.03, 08:00 "W tak pięknych okolicznościach przyrody... ...i tego... ..i nie powtarzalnej... PANI pozwoli i pan również, że skoczę po swoją żonę..." "Moja żona przeprasza, ale śpi.. zaniemogło biedactwo... Bo ona ma taką ogólną tendencję.. wątroba... kolka.. śledziona... noga...." No i oczywiście cały monolog inżyniera Mamonia dotyczący polskiej kinematografiib "... dialogi niedobre... bardzo niedobre są dialogi..." Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Dziewczyny do wziecia 03.03.03, 08:02 " (Regina) - Powiedział , że mnie kocha..... daj lusterko. (Pućka) - A ten mój powiedział, że wkrótce do mnie przyjedzie, a jak się sobie spodobamy, to.. wiesz... (Regina) - co powiedział? (Pućka) - Powiedział, że wkrótce do mnie przyjedzie, a jak się sobie spodobamy, to wiesz..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Dziewczyny do wziecia IP: *.lublin.mm.pl 03.03.03, 10:54 -To co robimy? - Jest wiele możliwości...może my pójśc w prawo ....albo w lewo.... W resteuracji jedna a pamnienek juz płacze nad piatym kremem sułtańskim, zbiera jej się wyraźnie na pawia: druga: Jedz! Nie kompromituj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Sexmisja IP: *.resetnet.pl 03.03.03, 11:49 Tak jajo o jajo! No nie przy śniadaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Sexmisja IP: *.lublin.mm.pl 03.03.03, 12:18 Prądem??? Bohatera????? Żeby noramlny chłop z gołą babą w windzie nie mógł..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Sexmisja IP: *.resetnet.pl 04.03.03, 17:19 JAdwiniu proszę natychmiast wypuścic tatusia! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: A inne polskie komedie to co? 03.03.03, 13:40 Raz dwa, raz dwa trzy, pięć szesć siedem, osiem.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: A inne polskie komedie to co? 03.03.03, 14:00 Primo po pierwsze, primo po drugie, primo po trzecie... Niezapomniany Henio Lermaszewski z serialu "DOM". Co prawda to nie komedia, ale zabawnych dialogów i powiedzonek w tym filmie było mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: A inne polskie komedie to co? 03.03.03, 14:16 Przypmniał mi się jeszcze jeden cytat, a raczej wylgaryzm, który mnie rozbroił. Dzień Świra, Kondrat w takt marszu żałobnego: Dżizys Qrwa Ja Pie****e.:)))) No i oczywiscie Himilsbach: Byłem z żona w hali Mirowskiej, gdzie miałem aparat Zorkie pięć... I zrobiłem kilka zdjęć.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Mój ulubiony Rejs... 03.03.03, 15:43 Instruktor:Ma pan bilet? Kolega:Skąd!A Pan Ma? Instruktor:A skąd mam mieć. Kolega:No.To wchodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Mój ulubiony Rejs... 04.03.03, 10:47 Proszę państwa,Mamoniowa jestem. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje, wprost przeciwnie - ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Mój ulubiony Rejs... 04.03.03, 10:50 Koń,krowa, kura, kaczka... Kura, kaczka, drób... po prostu wymiękam;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Vabank 04.03.03, 11:12 Tu nie ma żadnego Murzyna!!! Co pan? W jednym domu??? Z ANTYCHRYSTEM???" Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 i jeszcze to...... 04.03.03, 11:17 -Przejdźmy od słów do czynów. Chciałem powiedzieć kilka słów. Jako pierwszego kandydata do rady rejsu proponuję pana, który prowadzi nasze zebranie. Kto jest przeciw? Nie ma,dziękuję. -Dziękuję bardzo. I teraz chciałem w takim razie zaproponować ze swojej strony pana na kandydata do rady rejsu pana, który mnie zaproponował. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Mój ulubiony Rejs... 04.03.03, 11:13 velvet0 napisała: > Koń,krowa, kura, kaczka... > Kura, kaczka, drób... > > po prostu wymiękam;o) ...koszą traktorem... .. o... droga .. chyba na Ostrołękę... Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Mój ulubiony Rejs... 04.03.03, 11:17 Sidorowski - przepraszam Państwa, czy to Państwa? Mamoń - Tak, a o co chodzi? Sidorowski - Zachował się bardzo nieprzyzwoicie.. pozbawił mnie posiłku. Mamoniowa - To wykluczone. Mamoń - Bardzo mi przykro. Inżynier Mamoń jestem Sidorowski - Bardzo mi przykro, Sidorowski Mamoniowa - Mamoniowa jestem Sidorowski - Bardzo mi przykro, Sidorowski Mamoniowa - Coś ty tam zbroił , Wojtusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Mój ulubiony Rejs... 04.03.03, 11:22 Snopki siana...jedzą krowy...chałupy przykryte okapem... O!pies na uwięzi Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Mój ulubiony Rejs... 04.03.03, 11:27 Proszę pana ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu.No jak może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę. (Mamoń z Kaowcem oceniający śpiewaka;o))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Mój ulubiony Rejs... 04.03.03, 12:10 Stawiam wniosek przesunięcia kolegi śpiewaka do sekcji gimnastycznej. Po pierwsze : nie będzie samotny,będzie w kolektywie. Po drugie - nabierze więcej optymizmu życiowego. Po trzecie, co jest też ważne - przestanie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Hydrozagadka... 04.03.03, 12:17 Rozmowa umila pracę, porozmawiam z panem. albo Jestem kwiaciarka, sprzedaję tu róże. Pan z nim nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Hydrozagadka... 04.03.03, 12:21 Komary rypią... przejdźmy do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziedrzec Re: Mój ulubiony Rejs... IP: 195.116.220.* 04.03.03, 12:57 Przy barierce na laweczce siedza malzenstwa Sidorowskich i Mamoniow. MAMON: Ha, ha, ha. Ja na przyklad nie chodze do teatru wogole. SIDOROWSKA: Ha, ha, ha, my chodzimy wszedzie, prosze pana, i do teatru, i do kina, i na rewie. SIDOROWSKI: Bylismy ostatnio z zona, prosze pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja mialem aparat Zorke 5. Zrobilem kilka zdjec. MAMON: /Sidorowska co chwila kaszle/ Ja w ogole nie lubie chodzi do kina, a szczegolnie nie chodze na filmy polskie, wie pan? Nudzi mnie to po prostu. Zagraniczny, to owszem, pojde sobie. Bo fajne sa filmy zagraniczne, wie pan? Juz tak mozna, wie pan, jakos tak, noo, ja wiem, noo, przezyc to, wie pan, przezyc. A w filmie polskim, prosze pana, to jest tak: nuda. Nic sie nie dzieje, prosze pana. Nic. Taka, prosze pana, dialogi - niedobre, bardzo niedobre dialogi sa. Prosze pana. W ogole brak akcji jest. Nic sie nie dzieje. Az dziw bierze, ze sie nie wzoruja na zagranicznych, prosze pana. Wie pan, no juz tam, niech pan wezmie np. aktora, prosze pana, zagranicznego. Ale aktor zagraniczny, prosze pana, to jego twarz cos wie pan, nie wiem jak tutaj. Trudno mnie w tej chwili powiedziec, wie pan, cos takiego wyraza, wie pan, jakos tak, no, wie pan o co mi chodzi. A polski aktor, prosze pana, to jest pustka, pustka, nic. Absolutnie nic. Zalozmy, prosze pana, ze polski aktor, prosze pana, gra, nie? Widzialem taka scena kiedys, np., no ja wiem, np. zapala papierosa, nie? Prosze pana, zapala papierosa, i, prosze pana, patrzy, tak, w prawo, potem patrzy w lewo, prosto. I nic. Dluzyzna, prosze pana. To jest po prostu dluzyzna, prosze pana. Prosze pana, siedze sobie, prosze pana, w kinie, pan rozumie, i tak patrze, siedze se w kinie, prosze pana, normalnie, patrze, patrze na to, no i az chce mi sie wysc z... z kina., prosze pana. I wychodze. /Wychodzi, po chwili wraca/ MAMON: No i panie, i kto za to placi? Pan placi, pani placi, my placimy. To sa nasze pieniadze, prosze pana. SIDOROWSKI: Spoleczenstwo. MAMON: Spoleczenstwo, prosze pana. W ramach kina. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: Mój ulubiony Rejs... 12.03.03, 13:18 Cholera, skąD TY TO BIERZESZ? bo chyba nie z pamięci?....:) Gość portalu: ziedrzec napisał(a): > Przy barierce na laweczce siedza malzenstwa Sidorowskich i Mamoniow. > > MAMON: > Ha, ha, ha. Ja na przyklad nie chodze do teatru wogole. > > SIDOROWSKA: > Ha, ha, ha, my chodzimy wszedzie, prosze pana, i do teatru, i do kina, i > na rewie. > > SIDOROWSKI: > Bylismy ostatnio z zona, prosze pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja mialem > aparat Zorke 5. Zrobilem kilka zdjec. > > MAMON: > /Sidorowska co chwila kaszle/ > Ja w ogole nie lubie chodzi do kina, a szczegolnie nie chodze na filmy polskie, > wie pan? Nudzi mnie to po prostu. Zagraniczny, to owszem, pojde sobie. Bo fajne > sa filmy zagraniczne, wie pan? Juz tak mozna, wie pan, jakos tak, noo, ja wiem, > noo, przezyc to, wie pan, przezyc. A w filmie polskim, prosze pana, to jest > tak: nuda. Nic sie nie dzieje, prosze pana. Nic. Taka, prosze pana, dialogi - > niedobre, bardzo niedobre dialogi sa. Prosze pana. W ogole brak akcji jest. > Nic sie nie dzieje. Az dziw bierze, ze sie nie wzoruja na zagranicznych, > prosze pana. Wie pan, no juz tam, niech pan wezmie np. aktora, prosze pana, > zagranicznego. Ale aktor zagraniczny, prosze pana, to jego twarz cos wie pan, > nie wiem jak tutaj. Trudno mnie w tej chwili powiedziec, wie pan, cos takiego > wyraza, wie pan, jakos tak, no, wie pan o co mi chodzi. A polski aktor, prosze > pana, to jest pustka, pustka, nic. Absolutnie nic. Zalozmy, prosze pana, ze > polski aktor, prosze pana, gra, nie? Widzialem taka scena kiedys, np., no > ja wiem, np. zapala papierosa, nie? Prosze pana, zapala papierosa, i, prosze > pana, patrzy, tak, w prawo, potem patrzy w lewo, prosto. I nic. Dluzyzna, > prosze pana. To jest po prostu dluzyzna, prosze pana. Prosze pana, siedze > sobie, prosze pana, w kinie, pan rozumie, i tak patrze, siedze se w kinie, > prosze pana, normalnie, patrze, patrze na to, no i az chce mi sie wysc z... > z kina., prosze pana. I wychodze. > > /Wychodzi, po chwili wraca/ > > MAMON: > No i panie, i kto za to placi? Pan placi, pani placi, my placimy. To sa nasze > pieniadze, prosze pana. > > SIDOROWSKI: > Spoleczenstwo. > > MAMON: > Spoleczenstwo, prosze pana. W ramach kina. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Vabank II IP: *.lublin.mm.pl 03.03.03, 22:03 Och, moja ulubiona filmowa scena pochodzi z Va Bank II - jak Kwinto i Moks przychodza do pijanego Nuty: Moks: Kwinto w opałach, Duńczyk ranny , a ty sobie gwiżdżesz , pijanico jeden? Nuta: fiu fiuuuu fiuuuu fiu!!! Moks : I w ogóle z czego ty żyjesz?!!? Nuta.: Z jedzenia. Jem i żyje. Nuta: Kobieta ppoza domem ...w ddddomu nie..ład...ijuuuuu...:-(((( ...Wandeczka mnie opuściła, wzieła Ludwiczka i wyjechała z konsulem do Niemiec...proszę, oto jego zdjęcie....Zabrała wszystko!!! Łyżeczki!!! Nożyczki!!! Gdzie to wszystko jest????? Kwinto siedza z Duńczykiem w parku szpitalnym: Kwinto: Obiecja mi coś. Jak jeszcze raz będę sie chciał na kims mścić, kopnij mnie w dupę. Duńczyk: Masz to umni jak w banku. I jeszce motyw makietki z czarcią zapadką ...piekny film:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 I jeszcze Hydrozagadka.... 04.03.03, 12:38 Ponieważ szanuje dobro społeczne i spokój publiczny, nie wyrwę tych drzwi... On wam to mówi, były bandyta,przemytnik i oszust;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Hydrozagadka;o) 04.03.03, 15:14 Ważne jest przestrzeganie przepisów BHP! Zwłaszcza na kolei! Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Hydro... 04.03.03, 15:27 doktor Plama: Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny;o)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Hydro... 04.03.03, 16:03 Palę tylko Winstony, piję wyłącznie Black&White. Zdejm kapelusz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Hydro... 27.03.03, 09:10 Nóż?!To jak zapałka, w ręku dziecka - tym się bawić nie wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Zagadka 04.03.03, 16:51 Znacie tą piosenkę?? Piosenka radość w nas wyzwaaaaaaaalaaaaaaa la lala la, la lala la Gromkiego śpiewu rośnie faaalaaa la lala la, la lala la Gdby słyszysz słowa tej pioseeeeenki la lala la, la lala la Każdy sie w sercu robi mięęęęękki la lala la, la lala la la lala la, la lala la Piosenka jest rewelacyjna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Kogel Mogel IP: *.resetnet.pl 04.03.03, 22:56 Tylko nie sprowadzać mi tu żadnych gachów! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Kariera Nikodema Dyzmy 05.03.03, 09:12 Nadejszla... nadejszla wiekopomna chwila... - Kaźmirz Pawlak ;) Albo ta niezapomniana scena: Kargul, podejdź-no do płota jak i ja podchodzę... Zdejmij czapkie... A teraz placz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Kariera Nikodema Dyzmy???????????????? IP: *.resetnet.pl 05.03.03, 10:42 Dziki tez człowiek. A w Kruzewnikach był, aaaaaa? W niezłą my kałabanie popadli sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Kariera Nikodema Dyzmy???????????????? IP: *.lublin.mm.pl 05.03.03, 10:45 - Kaźmirz,Kaźmirz, Wicia wierzchem jedzie!!! - Nie może byc , na kłocie????? - A on co? Oczadział? - Prawo prawem ale sprswiedliwośc musi byc po naszej stronie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Kariera Nikodema Dyzmy???????????????? IP: *.resetnet.pl 05.03.03, 10:59 Klaczkę masz oźrebić, Wicię bogato ożenić i Pawełka od małego do karabinu przyzwyczajać (czy jakoś tak) A z tym granatem to było chyba tak: No dawaj bierz. Sąd sądem ale sprawiedliwość musi byc po naszej stronie. Władek płacz nie wstydź się, bo jak prawdziwy męzczyzna płacze to musi byc świeto. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Sami Swoi 05.03.03, 11:40 Ty... ty.... ty bambaryło ty... Albo hie hie hie hie hie w wykonaniu Pawlaka (to trzeba usłyszeć) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Sami Swoi 05.03.03, 13:48 albo "Tyyyy.. KONUSJE!!!" w wykonaniu Kargula Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 I jeszcze Hydrozagadkowo.... 06.03.03, 08:15 Woda za chwilę osiągnie stan wrzenia! Gotujmy się do odwrotu! Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: I jeszcze Hydrozagadkowo.... 06.03.03, 08:30 jak wyżej, tyle że po kabursku (to trzeba zobaczyć) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: I jeszcze Hydrozagadkowo.... 06.03.03, 12:02 Koledzy, już ósma. Weźmy się do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.lublin.mm.pl 06.03.03, 22:21 Nie lubie tego filmu za bardzo ale: - Może wam jajka usmażyć? - Cycki se usmaż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kojako1979 Re: A inne polskie komedie to co? 07.03.03, 02:27 Seksmisja: "A co to jest tatuś?" "Oooo Co to? Co to?" Sami swoi: "yyyyy... bandyty..." "Rosół na dwóch nogach po podwórku chodzi" "ja kury nie zabije za bardzo przemujący" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.resetnet.pl 07.03.03, 19:33 No no no, nie poznaje kolegi... Do tego by się jakies porządne łóżko przydało... Ja tylko niosę pomoc! Ja tylko niosę pomoc! (Sexmisja) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Wniebowzięci 10.03.03, 08:20 Jak się czujesz? Dobrze. A ty jak się czujesz? Też dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Wniebowzięci 10.03.03, 12:02 " To są bardzo porządne dziewczynki! bardzo porządne!" Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Wniebowzięci 10.03.03, 12:55 My z kolegą często podróżujemi w powietrzu. samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Wniebowzięci 10.03.03, 13:05 My z kolegą często podróżujemi w powietrzu. samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Wniebowzięci - poprawka i uzupełnienie :-) 17.03.03, 10:34 ziedrzec napisał: > My z kolegą często podróżujemi w powietrzu. samolotem - My z kolegą często wędrujemi. W powietrzu. Samolotami. A pani? Jak się pani czuje w powietrzu? - Całkiem nie powiem, całkiem możliwie Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Wniebowzięci 10.03.03, 13:10 Panie Struś ,aleś się pan sfrajerował, żeś pan z nami nie poleciał! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: Wniebowzięci 10.03.03, 16:17 Moje ulubione, w parku: "-Psem szczuje -Co? -Psem szczuje" Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Wniebowzięci 11.03.03, 08:26 dobre, dobre .. to ta scenka "to jest teren państwowego teatru, co to za pijaństwo?" Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: Wniebowzięci 11.03.03, 13:42 Tak jest, to właśnie ten kawałek z "groźnym" stróżem w podeszłym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Daleko od szosy IP: *.lublin.mm.pl 11.03.03, 14:00 " - nie mówi się "ino" - Ino co? - Ino "tylko" Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: Wniebowzięci 12.03.03, 13:28 ziedrzec napisał: > Panie Struś ,aleś się pan sfrajerował, żeś pan z nami nie poleciał! Życie jest piękne, panie Struś.......niestety trzeba umiec z niego korzystać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 14:02 Niech konie pochylą (podniosą?) głowy. Czy konie mnie słyszą? Odpowiedz Link Zgłoś