Dodaj do ulubionych

Leczenie nadżerki

IP: *.koroszczyn.sdi.tpnet.pl 21.09.06, 01:52
Proszę o opinie dotyczące leczenia nadżerki, jakie metody najczęściej
polecają lekarze, zwłaszcza młodym kobietom które jeszcze nie rodziły. No i
oczywiście do jakiego lekarza w Lublinie warto wybrać się z tym problemem.
Dziękuję z góry za pomoc.
Obserwuj wątek
    • iwonownia Re: Leczenie nadżerki 21.09.06, 13:26
      Ja wyleczyłam nadżerkę u dr Kwaśniewskiej. Wizyt nie jest tania bo 80 zł ale
      leczenie farmakologiczne - bez wypalania czy wymrażania. I najważniejsze, że
      skuteczne. Kosztowne bo musisz być u niej 3 razy + cena leku (nie pamiętam
      ile). Najpierw wypisuje Ci receptę na taki lek w ampułce, potem na drugiej
      wizycie zakłada ci na nadżerkę połowę tego preparatu - samo zakładanie nie jest
      bolesne - odczuwa się jak pobieranie cytologii ale im więcej leku tym bardziej
      zaczyne boleć podbrzusze, jak przy okresie. Ból jednak szybko mija - po ok. pół
      godzinie. Jak wytrzymasz, to może Ci założyć cały lek za 1 razem. Ja
      podzieliłam na dwa - większość pacjentek tak robi wg niej. No wiem musisz
      wybrać się trzeci raz na założenie reszty leku - wygląda to tak samo. Po jakimś
      czasie wypadałoby jeszcze raz skorzystać z wizyty by sprawdzić czy wszystko ok.
      U mnie nie ma śladu po nadżerce. Ja też jeszcze nie rodziłam i bardzo jestem
      zadowolona, że trafiłam na to leczenie. Podejrzewam, że wymrażanie czy
      wypalanie jest dużo bardziej bolesne. To leczenie naprawdę da się przeżyć.
      Jeśli miewasz bolesne miesiączki to nazwę to tak, że to leczenie jest
      niekomfortowe bo bolesne to za dużo powiedziane. Nie potrafię podać Ci nazwy
      leku bo po prostu nie pamiętam. Dr Kwaśniewska będzie wiedziała. Powodzenia.
      • iwonownia Re: Leczenie nadżerki 21.09.06, 13:28
        dodam, że dr Kwaśniewska przyjmuje na Okopowej - róg z Chopina. Telefon na
        pewno znajdziesz w książce telefonicznej.
      • Gość: jo.ja Re: Leczenie nadżerki IP: *.koroszczyn.sdi.tpnet.pl 24.09.06, 22:17
        Bardzo serdecznie dziękuję Ci, że zechciałaś podzielić się swoimi
        doświadczeniami w tej sprawie. Trochę to mnie przekonało aby zdecydować się na
        tą metodę, ponieważ lekarz mi to zaproponował. Dodam, że inny lekarz doradzał
        laser, (każdy lekarz ma swoją teorię:-) ) stąd moje wątpliwości i niepewność.
        Bardzo serdecznie dziękuję.
    • Gość: Misia Zanim się zdecydujesz- poczytaj IP: 62.233.130.* 21.09.06, 15:59
      Jesli masz za dużo pieniędzy i/lub bardzo się nudzisz, to "leczenie" nadżerki
      pewnie rozwiąże Twój problem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30259&w=25957600
      Nie ma to jak stary (pod wzgledem wiedzy)lekarz (albo naciągacz)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka