Dodaj do ulubionych

Monitoring u marszałka

30.09.06, 06:03
A może tak marszałkowi założyć monitoring na jego codzienną pracę i podróże
samochodem służbowym,bo on jak wszyscy PSL-ocy używają samochodów bez
opamiętania.To przechodzi ludzkie wyobrażenie!Myślę ,że wybory będa okazją
aby tym obrotowym z PSL-u wystawić rachunek.Do domu i za łopatę!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lewak Re: Monitoring u marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 08:24
      Ta za Łopatę też się weźmiemy. :-)
      A swoją drogą to bardzo ciekawe. Zamiast wydawać 6 tyś. Moznaby było z Urzędu
      Pracy wziąć pracownika (np. przeprowadzacza przez ulicę) co by siedział i
      plinował. Jak ktoś ma coś wynieść to i tak wyniesie, jak ma wziąć to i tak
      weźmie. Takie jest odwieczne prawo antury - jak jest zima to musi być zimno.
      Wojtas to biedny człowiek i strasznie mu współczyję.
    • Gość: wojtek Monitoring u marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:01
      A ja myślę, że marszałkiem powinno zając sie biuro do walki z korupcją. Prosze
      marszałkowi zainstalować kamery w guzikach od garnituru oraz podsłuchy, nawet w
      kiblu. Aha i prosze jeszcze sprawdzić, po cholere marszałek przyjeżdża bardzo
      często prywatnie do Tomaszowa Lubelskiego, konkretniej na ul. 29 listopada.
      • Gość: max Re: Monitoring u marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:46
        A co takiego jest ciekawego na tej ulicy ?
        • artur.zaniewski Re: Monitoring u marszałka 30.09.06, 16:43
          tak to jest jak obowiązują chore systemy koncesji ... dopóki będa zawsze będa
          tworzyc korupcjogenne sytuacje... A o ile łatwiej byłoby okreslić warunki
          wykonywania przewozów, konsekwentnie je egzekwować, i niech sobie rynek msam
          reguluje i popyt i podaż...
        • Gość: gdgf Re: Monitoring u marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:31
          A co takiego jest ciekawego na tej ulicy ?

Siedziba pewnej firmy busiarskiej
    • Gość: maniomaniak Monitoring u marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:08
      od marszałka zawsze wypływały papiery zapytajcie darka s. komu je dawał....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka