popik1 12.10.06, 22:28 Witam mam pytanie o Dentyste w Lublinie kogo ze Stomatologow polecacie a kogo i dlaczego nalezy omijac z daleka i jak przedstawia sie sytuacja cenowa i jakies namiary na gabinet Dziekuje za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierny pacjent Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 15.10.06, 11:13 Tylko Euromed ul.Harnasie na Czechowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 20:32 Tylko Marlena Wojtak ul. Raclawickie 34, lepszej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 18:53 dr Marlena Wojtak jest bardzo delikatna i zna sie na rzeczy.uratowala mi 3 zeby, ktore wczesniejsza dentystka chciala usunac! chodzimy cala rodzina,moje dzieci nie pojda do innego stomatologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 11:39 Mam ogromną prośbę do Agnieszki i innych pacjentów Pani Marleny Wojtak !!! Gdzie ona przyjmuje? Na necie znalazłam że na ul. Fabrycznej 15 ale niestety to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.static.vip-net.pl 14.05.15, 06:27 Tak!!! Przyjmuje na Ul.Racławickie 34, tel. Rejstracji 505 008 736. Polecamy, chodzimy tam całą rodziną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: gabinet na Śnieżyńskiego - nie IP: 87.246.214.* 17.10.06, 09:01 Jestem właśnie w trakcie wymiany wstawianego tam zęba. Ząb wypadał przy każdej okazji, a panie dentystki twierdziły z uporem, że wszystko w porządku i wbijały mi to cudo protetyczne odstające kolorem i kształtem od reszty zębów z powrotem w dziąsła. Przy kolejnym wypadnięciu wreszcie się zlitowały i zrobiły nowy ząb, który nie został umocowany odpowiednio na zębie obok i też wypadł. Poddałam się i zmieniłam gabinet na Lux-dent na ul. Głębokiej i jak na razie jestem zadowolona. Cena za plombę od 90-120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
disable Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 16.11.06, 22:33 Na KUL-u w przychodni przyjmuje dr Teresa Orzeł. Za kanałowe leczenie zapłaciłam w ramach NFZ 100 zł, a takie samo w Dentalu na Lwowskiej wyniosło ponad 200 zł. Plomby od dr Orzeł trzymają sie już kilka dobrych lat. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginty Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 26.11.06, 16:07 do pani ewy korniluk na urzędowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.telprojekt.pl 26.11.06, 17:25 Dr Anna Giska z Lix Medu na Radziwiłłowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.telprojekt.pl 26.11.06, 17:27 Lux Med - cena mały ubytek 60-65 zł średni 70-75 zł duży 80-85 zł Usuwanie kamienia piaskowaniem 100zł Kamien - ultradźwięki 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 11.12.06, 11:55 ExpresDent - bezwiertłowo, ul. Hipoteczna, cena od 70 plnów. Na Harnasi też byłam i... nigdy więcej. Omijam też gabinet na Leszczyńskiego - jakiś pan, dr, nawet i co? I brudno, jak w chlewiku, pordzewiałe, zakamienione narzędzia, dziury w podłodze. Uciekłam stamtąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 21:19 na mnie dr Giska wywarła okropne wrażenie.. opryskliwa i nieprofesjonalna, byłam razi więcej tam nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:47 stomatolog to dla mnie horror,jednak dr. Giska Anna dla mnie jest THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia 74 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 08.01.08, 18:28 Ciekawa jestem dlaczego w ramach NFZ zapłaciłas 100 zł Przecież NFZ nie refunduje leczenia kanałowego wogóle, to jakiś przekręt chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 23:16 Pani Orzeł nie jest dobrym wyjściem i zdecydowanie ją odradzam. Zepsuła zęby co najmniej 2 osobom, które znam i to poważnie namieszała. Mnie ząb boli od wymiany plomby za którą zapłaciłem 80 PLN, nie zamierzam do niej wracać. Wybiorę się już do normalnego dentysty na poprawkę. Przychodnia na KULu jest chyba dla emerytów najlepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.hypnet.pl 06.05.11, 08:49 dr Orzeł z KUL odradzam, nieprawidłowe leczenie zmarnowało mi zęba, dodatkowo kilka lat temu poziom higieny nie był dla mnie satysfakcjonujący ale może coś się zmieniło w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 21:49 jednemu tak,drugiemu nie.Ja mam od niej plomby od 2000 roku i wszystko ok.Pewnie wiele zalezy od predyspozycji.osobiście polecam stomatologię na KUL a przychodni lekarza rodzinnego to juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna4 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:31 polecam gabinet Kardent na ul. Wschodniej. Pani dr Kargol to nie tylko wielki profesjonalista ale też wspaniały człowiek, o wielkiej kulturze i wyczuciu. W gabinecie możliwe są wszystkie metody leczenia, ceny średnie (od 90 zł za ząb). Leczy sie tu spora część lubelskich lekarzy i pracowników NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 14.12.06, 23:35 oj nieładnie tak sie reklamować drodzy stomatolodzy.KRYPTOREKLAMA!!!!! FE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 18.12.06, 11:59 Wiesz co wiki? Beznadziejna jesteś. Chyba nie wiesz co to znaczy, że wyjdziesz od dentsty bez traumy. chcesz takiego człowieka na rękach nosić i wyśpiewywać hymny na jego cześć, nie to co tylko jakiś wpis na forum. Ja jestem wdzięczna swojej dentystce że dobrze mnie leczy i z czystym sumieniem polecam ja innym. Zęby to nie włosy, że odrosną po kiepskim fryzjerze, każdy chce się powierzyć w dobre ręce. Ja szukałam dentysty i byłam na NFZ i byłam w kilku gabintetach prywatnych - swoje wiem. Zawsze na pierwszej wizycie proszę tylko o przegląd - dentysta przegląda moje zęby a ja przeglądam choćby jego gabinet, patrzę na fatruch, na to czy zakłada rękawiczki. I niestety - tego prostego testu wielu już nie zdało. Jeśli na pulpicie widzę wieloletnie osady kamienia, przyklejone włosy i starej ligniny to wiem, że mam stamtąd wiać w te pędy, bo inaczej wyjdę z żółtaczką. Tak samo jak dentysta ma poplamiony fartuch albo jest bez rękawiczek. Niestety, standardy się zmieniają, kiedyś ludzie chodzili do kowala, teraz płacę i wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nette.pl 06.03.10, 09:09 Hej, słuchajnie mam problem. Mam do wyrwania 4 zęby, aby móc założyć aparat. Kogo polecilibyście mi aby zrobił to profesionalnie? z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 06.03.10, 09:32 Jeżeli masz na myśli profesjonalne wyrwanie zębów, to polecam dr Mansura Rahmanę. Czy jest szansa na dostanie się do niego do Kliniki Stomatologicznej na Karmelickiej to nie wiem, natomiast ja korzystałam z jego usług prywatnie w Impladencie na Al. Warszawskich. I mogę polecić bez zastrzeżeń. I jakość wykonanej usługi i stosunek do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nette.pl 06.03.10, 10:05 Dzięki za info:)a powiedz mi jeszcze jak cenowo to wygląda:) bo te 4 zęby obawiam się że mnie trochę wyniosą...i mam pytanko dotyczące wyrwania:)czy leczenie po wyrwaniu długo trwa??chodzi mi o to czy długo trzeba czekać aż się to wszystko zagoi:)bo niemam za bardzo czasu na chorowanie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 18.12.06, 23:07 Do Ząbka.Drogi ząbku.Piszę tak bo widze jak reklamują się gab.na ramach forum.A to przecież ma byc strona poświęcona na wpisy PACJENTOW odwiedzających gabinety.A tymczasem większośc wpisów to wpisy" reklamujące gabinety" czytaj innymi słowy wpisy samych lekarzy lub prowadzacych gab.Wpisy mające przysłużyć się reklamie.Gdyby znajomy był Ci problem poczytaj o pewnej sflustrowanej osobie odwiedzającej jeden ze znanych lubelskich gabinetów.Ile tam kosztowało leczenie kanałowe w ramach NFZ.Nie widzisz tego?NFZ nie refunduje leczenia kanałowego.Serdecznie Cie pozdrawiam i życze pięknego uśmiechu.Wiki.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha9333 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:29 Na Szwajcarskiej, bodajże 7. Jest apteka, w niej gabinet dentystyczny. Leczę w nim zęby od kilkunastu lat i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 15:24 Bylem tam dwa stanowczo ODRADZAM !!!!! Wiercila mi zdrowe zeby bo wedlug niej byly do leczenia!! LUDZIE OMIJACIE ICH SZEROKIM KROKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.07, 16:57 TRAGEDIA NIE POLECAM!!!! ZNIECZULALA MI ZAB SMARUJAC GO ŻELEM I MOWILA ZE NIE DA SIE INACZEJ ZAMIAST ZROBIC ZASTRZYK.NA ZYWCA MI SIE DOWIERCILA DO NERWA. MOWILA ZE MUSI TROCHWE BOLEC. JUZ TAM NIE POSZLAM CHODZE TERAZ DO SANITASU JEST SUPER TAM JUZ POTRAFIA ZNIECZULAC. POZATYM STARSZNIE ZDZIERA OD PACJENTOW KASE 90ZL ZA MALUTKIE PLABE KTORA WYPADLA MI PO 2 DNIACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.chello.pl 17.02.07, 15:14 Ile kosztuje leczenie zęba w Sanitasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.07, 19:20 jak dla mnie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.10, 10:28 mam przykre doświadczenie z ul. hipoteczną oraz omijajcie z daleka FARMED na agrestowej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaa Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 10:53 ja też, właśniie wyszłam z tamtąd odtatni raz, pan dr wyrwal mi szóstke uszkadzajac 7, rozlupal mi ja od spodu i mialam wielka dziure i nerw na wierzchu, nie zauwazylam tego bo mialam znieczulenie no i kazal mi zagrysc ten wacik zeby krew nie leciala, a pozniej tragedia, jesc sie nie dalo pic tez nie, wrocilam, mowie co i jak i zeby mi to naprawili, pani doktor powiercila powiercila i zalozyla trucizne... i zaprosila za 2 tygodnie na leczenie kanalowe!!! za 150 zł!! + 50 jesli trucizne trzeba bedzie jeszcze raz zakładać + 20 zdjęcie + chyba ok 70 jesli chce biala plombe!!! CZYLI JAKIES 300 ZŁ ZA ZĘBA KTÓREGO MI ROZWALILI!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaa Exspres dent hipoteczna IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 10:57 to poniżej jest na temat hipotecznej, pana doktorka i pani ratajczak zdzierajacej ile sie da, wczesniej leczylam u niej zeba, leczyla mi zgorzel trzeba bylo kilka razy placic za opatrunek a jak zgorzel sie nie leczyl to antybiotyk za ktoryms razem zalozyla, az mnie zatkalo jak powiedziala ze tym razem zalozy antybiotyk a nie wate ! WATA! 50 zł za gó...ana wate!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.play-internet.pl 12.09.12, 13:09 byłam w sanitasie i nie polecam pani doktor z dziwnym nazwiskiem już nawet nie pamiętam jakim, leczenie kanałowe raz po zatruciu zęba dostałam gorączki i opuchlizny wokół ,podreptałam po 4 dniach do niej bo nawet ketonal mi nie pomagał ,dostałam zastrzyk przeciwbólowy ,który mi nie pomógł ,źle wypełniła kanał jeszcze mówiąc mi o tym ,że jest źle wypełniony, skasowała 250zł i ząb mi niestety po niecałym roku wypadł. Wiem o rękojmi ,ale do tego konowała więcej nie pójdę szkoda mi nerwów i Wam odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re full dent IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.07, 17:04 tez tam bylem i juz wiecej nie pojde!!! dwojka lekarzy jest nawet spoko ale szefowa J.Sadło szkoda gadac. tragedia chyba powinna zmienic zawod za leczenie kanalowe zaplacilem 400 zl i powiedziala ze nie ma gwarancji ze zab sie utrzyma juz lepiej bylo go wyrwac i wsatwic sztuczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: full dent J. Sadło IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.07, 17:14 niezla oszustka z tej Pani jak sie okazalo brala za leczenie mleczakow pieniadze kiedy to im sie nalezalo z NFZ ktory refundowal to leczenie, pozatym ma umowe z NFZ a za skaling tez bierze kase a raz w roku jest bezplatnie nie polecam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 212.182.117.* 27.02.07, 11:50 Polecam dr Agatę Wiśniewska. Przyjmuje w gabinecie Szczerbull (0 81 533 76 51) Langiewicza 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna pacjentka Medyk na Glinianej IP: *.chello.pl 25.01.08, 20:21 Polecam dr J. Kupisz (Medyk, ul. Gliniana, obok vetagro)-rzetelnie, profesjonalnie, ceny rozsądne. Jedyny minus-trzeba czasami poczekać, nawet do pół godz. na swoją umówioną wizytę, ale to jest też swojego rodzaju rekomendacja,Pani dr ma masę pacjentów i jest dokładna-stąd te opóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tegrzegorz Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 30.01.08, 22:11 Polecam dr Annę Giską pracuje w LuxMedzie www.luxmed.lublin.pl/rejestracja_lublin.php kopetentnie, miło, precyzyjnie i tanio, chętnie umówiłem się na kolejną wizytę, choć dentyście nie łatwo wzbudzić moje zaufanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honey24 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 27.03.08, 16:33 potwierdzam, lekarka jest bardzo cierpliwa i mam nadzieje w koncu miec ladne zeby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 21:21 Chyba ma siostrę, bo ta u której byłam jest opryskliwa i nieuprzejma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka Korony porcelanowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 16:19 Potrzebuje pilnie stomatologa, który zrobi mi piękne korony na jedynki!!!!!!!! pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pancake200 Re: Korony porcelanowe 13.10.14, 12:00 Piękne korony porcelanowe robią w arsprotetica.pl/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Korony porcelanowe IP: *.nplay.net.pl 13.10.14, 15:46 Rzut beretem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaix52 [...] 22.12.15, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzony Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.pronet.lublin.pl 05.02.08, 09:55 byle nie ścibak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 02.04.08, 23:18 Polecam gabinet na Radości INTRDENT .Dr Łastowska super wspaniale i delikatnie leczy, ostatnio leczyła mi kanałowo ząb i wybielała drugi.Dr Wróblewski znieczula i usuwa zęby bezboleśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.enterpol.pl 23.04.08, 10:57 Polecam DENTA-LUX na Willowej1. Przyjmuje bardzo kompetentne małżeństwo p.p.Łukasik. Odpowiedz Link Zgłoś
supermysia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 21.02.11, 10:59 A jakie jest Wasze zdanie na temat ALDENT-u przy ul.Willowej 1 ? Czy warto tam leczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: implant Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 13.05.12, 17:34 ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 15:05 nie zgodzę się ja tam chodziłam liczyła sobie za każdą wizytę a i tak musial u innych dentystw napraiwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdjf Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 193.41.113.* 30.05.08, 15:31 Dr Joanna Kapuścińska-Kuźmicz, ul. Jana Sawy 10/2, delikatna, miła i naprawdę dobra stomatolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 19:36 Bardzo polecam Dr. Anne Saładonis. Dlamnie to najleprzy dentysta w lublinie. Namiary na Panią Doktur Anne Saladonis to nr 505123265. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 11.02.09, 10:55 a ja bym polecal pania dr Aline Wielgus która przyjmuje w gabinecie na alejach racławickich w bloku od razu za jednostką wojskową. bardzo dobry stomatolog i delikatny kiedys pracowala w Kardencie. pozdrawiam ciepło i powodzenia ja juz znalazlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 05.03.09, 22:16 polecan gabinet na Turkusowej fulldent,ostatnio trafilam tam z bolem i zostalam bardzo mile i profesjonalnie przyjeta przez mloda pania doktor,ceny tez sa przystepne,choc wczesniej ponoc bylo inaczej.juz nie mam zamiaru zmieniac dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.09, 12:33 bylem w full dencie i wiekszej kichy co odwala ta stara baba to swiat nie widzial, bylem w kilku gabinetach , a tu nie dosc ze wypadaja plomby to nie umie znieczulac !!! byl tez u niej robic proteze kolega mojego ojca i nie dosc ze robiona byla nie wiadomo ile to jeszcze zle bo ciagle chodzil na korekty a teraz ja wyrzucil i idzie robic gdzie indziej !!!!!!!! FULL DENT = DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłuszko Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 11:34 Saładonis tylko autoreklama Ci pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
nijak.1 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 13.10.10, 10:08 SAŁADONIS TO OSZUSTKA I JEST WINNA PIENIĄDZE WIELU OSOBOM, KTÓRE W ROZMAITY SPOSÓB BYŁY Z NIĄ ZWIĄZANE (W TYM I MNIE).I NIE CHODZI TU O JAKIEŚ 200ZŁ.SPRÓBUJ POKAZAĆ,ŻE UMIESZ LICZYĆ, A ZROBI SIĘ WREDNA. A JAKO FACHOWIEC JEST W STANIE WIELE ZŁEGO ZROBIĆ DLA PIENIĘDZY. TEN TELEFON "TOMKA" TO JEJ REKLAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 22:05 Jeśli już byłeś u różnych stomatologów i nadal masz problem to szczerze polecam dr. Ulanecką ul. Popieluszki 28D lokal nr. 2 tel: (081)533 50 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.enterpol.pl 23.09.09, 23:57 Ulanecka jest beznadziejna. Wprawdzie jet niedroga, ale efekty... Po krótkim czasie plmby trzeba wymieniać a po kanale ząb do wyrwania. Zabralam stamtąd całą swoja rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.speed-net.pl 13.01.10, 17:32 Ja osobiście polecam doktor Alicję Siejkę. Zawsze przyjazna i solidnie leczy zęby, że nie trzeba przychodzić co chwilę i poprawiać jak u innych... jakby ktoś chciał to ma nawet stronę - dobry dentysta lublin Odpowiedz Link Zgłoś
nikitinka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 25.01.10, 15:09 Polecam Luxmed, chodze do dr Cięszczyk, jak jej nie ma do dr Dąbskiej, obie sa bardzo fajne, czasami cięzko o terminy ale naprawdę dobrze leczą, do tej pory jeszcze mi nic nie odpadło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka966 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 26.01.10, 07:17 Ja też mogę polecić dr Cięszczyk z Luxmedu. Po pierwszej ciąży powypadało mi większość plomb a Pani dr zajęła się moimi ubytkami i jestem zadowolona. Nic mi nie powypadało i cena za leczenie też niebyła zbyt wygórowana. Oprócz tego Pani dr była dla mnie miła i wcale nie bolało jak mi "grzebała" w zębach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek_mis Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 26.01.10, 08:43 ja mogę polecić dr Kiełtykę z Luxmedu, świetny specjalista leczy "bezbólowo" i jestem bardzo zadowolony z wizyt u niego, nigdy nie miałem problemów z zapisaniem się do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
skarabeusz_p Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 29.01.10, 16:53 u dr Ostrowskiej można zrobić wszystko, czyści kamień, upięknia uśmiech, dzięki leczeniu u niej mimo starszego wieku zachowałam własne zęby i uśmiech polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dzastaw Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 04.02.10, 15:41 ja chodzę do Cięszczykowej bardzo fajna kobieta, raz w roku czyści mi kamień na NFZ i tylko czasami mam odleglejszy termin wizyty, chodzę do niej w Luxmedzie na Radziwiłłowska i nie przeraża mnie cena bo jest bardzo przystępna jak na moja kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 11.09.16, 20:59 Cięszczyk chętnie bym poleciła. Nie miewa zmiennych nastrojów, zawsze przyjaźnie nastawiona. Leczyłam i niej chyba z dziesięć zębów i tylko jeden ostatecznie po paru latach umarł co wydaje się dobrym wynikiem. Ostrowskiej natomiast nie polecam. Mam wrażenie, że pani dr ma czasami słabsze dni i odbija się to na pacjentce. Po skończonym leczeniu (być może poprawnym ale to się jak zawsze okaże dopiero po pewnym czasie) zrobiła przegląd i stwierdziła, że nie ma nic do dalszego leczenia mimo ewidentnej próchnicy w dwóch zębach (potwierdzonej wcześniej w dwóch innych gabinetach). Jak się można domyślić raczej nie wzbudziła tym mojego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruslana Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 12:00 Najlepszą ze wszystkich dentystów, których odwiedziłam w życiu jest dr Mojsym, która pracuje w gabinecie Smile w Lublinie. Mam spore doświadczenie w bieganiu od dentysty do dentysty i proszę mi uwierzyć - Pani dr Mojsym jest THE BEST!!! A poza tym jest przepiękna i przesympatyczna :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta_19 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 02.03.10, 15:25 ja tam wile lat chodzę do dr Cięszczyk i uważam że jest najlepszym dentystą w Lublinie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 109.243.204.* 01.03.10, 18:11 a co powiedzielibyście na temat gabinetu na Smyczkowej? jaka jest pani doktor i w jakich granicach rysują się ceny usług. Prosiłabym o odp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Luxmedzie Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:19 Najlepsza opieka stomatologiczna Poważnie! Nie chodziłem do stomatologa ładnych parę lat ze względu na traumatyczne przeżycia jakie doświadczyłem za młodu. Teraz nie boję się bo nie ma kogo, a zęby są leczone bez znieczulenia i bez stresu. Chodzę do dr Giski, ale dobrą opinią cieszą się jeszcze: Pliszczyńska Joanna, Bernat Kinga, Nastaj Monika... właściwie tych znam i znajomi polecali więc wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 21.11.10, 15:53 Hm, a te pochwały są na tyle dziwne dla stomatolog Joanny Pliszczyńskiej skoro ona tam nie pracuje!!! polecam: luxmedlublin.pl/stomatologia/lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.10, 12:05 nie polecam!!! dyplomów cała ściana ,a fachowości zero, poza tym p.Magdalena niesympatyczna,a ceny warszawskie Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik123456 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 22.04.10, 10:42 polecam dr Cięszczyk, jest bardzo dobra lekarką i znana w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawka29 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 23.04.10, 08:00 mogę polecić dr Jurkiewicz-Mazurek, pracuje np. na Zwycięskiej w Luxmedzie, uważam że to dobry stomatolog, jest bardzo miła dla pacjentów, chodzę do niej razem z siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusz980 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 23.04.10, 09:35 ja zapisałem się do Luxmedu do stomatologa i nie żałuje rejestracja online jest fenomenalna oby więcej palcówek w lublinie miało taka możliwość www.luxmedonline.pl/index.php?mod=res_sp4a&sto Odpowiedz Link Zgłoś
groteska89 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 29.04.10, 14:56 polecam Panią dr Hadałę-Kiś, bardzo konkretna i sympatyczna stomatolog, zajmuje rozmowa do tego stopnia że nawet nie odczuwa się tej traumy z wizyty stomatologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 16:55 a ja polecam doktor Mierzicką z Lawendowej na Sławinku...wreszcie przestałem się bać dentysty,teraz to chyba cała rodzina i wszyscy znajomi do niej chodzą i każdy zadowolony,na dodatek nie jest drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkomat dentysta IP: *.docsis.tczew.net.pl 11.07.10, 13:24 a czy ktos orientuje się gdzie przyjmuje Marek Kawęcki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinsi Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 15:44 Wiadomo,że jednemu bardziej ktoś odpowiada drugiemu nie. Ja np. polecam dr Mazurek , jest rewelacyjna wysyłalam do niej swoich znajomych i choć jesteśmy róznymi typami charakterów i osobowości,to byli zadowoleni z wizyt i Kontynuują leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gi Re: dentysta IP: *.chello.pl 23.07.10, 13:39 drodzy dentysci!!! troche umiaru w tym samochwaleniu xD takie kwieciste referencje po wielekroc na mnie np dzialaja odwrotnie :) jak widze ze ktos sie sam musi reklamowac, to troche watpie w jego umiejetnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
bemko80 Re: dentysta 02.08.10, 12:05 hehe dokładnie:) jednakże ja od paru lat na przeglądy chodzę do dr Hadały-Kiś i uważam ze to bardzo fajna lekarka i dokładnie przeprowadza leczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Co wy ludzie z tym "dr" 02.09.10, 16:35 Czy też doktor... ...sam chodzę do pewnej Pani Doktor (teraz to już "pani profesor" po habilitacji)... z racji tłoku i wiecznych opóźnień w kolejkach gabinetu reklamować nie zamierzam (bo jeszcze dłużej będę czekał na poradę). Powiem tyle- wątek jest zdominowany przez kryptoreklamę pracowników LuxMed-u... po co to dalej ciągnąć? Nie lepiej walnąć reklamę tej firmy na całą stronę i zapomnieć o czymkolwiek więcej? Wątek założono 4 lata temu, celem zasięgnięcia porady... a od tamtej pory służy za reklamówkę wszystkim "zębologom" z "lek. med." przed tytułem i chęcią tytułowania się "doktorami". Chore, po prostu chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Co wy ludzie z tym "dr" IP: *.chello.pl 12.10.10, 12:23 qqbek-u, tytuł "doktor", hab. itp. to tytuły NAUKOWE. Mogą je uzyskać pracownicy NAUKOWI, czyli często tacy, którzy nie mają kontaktu z "codzienną" PRAKTYKĄ zawodową. Nie wątpię w umiejętności "Twojej" Pani Doktor, chciałem wyjaśnić tylko tę kwestię... zgadzam się z przedmówcami - reklama Luxmedu na tej stronie to żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopas Re: Co wy ludzie z tym "dr" IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 21:57 wyobraź sobie, że większość wykładowców na medycznej pracuje w prywatnych gabinetach. tak tylko chciałem wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 03.11.10, 13:50 Polecam dr Curyl i gabinet Omni-dent na ul. Dziewanny.Pani dr jest delikatna,dokładna i nigdy jej się nie spieszy,bardzo wzraca uwagę na reakcje pacjenta podczas leczenia.W dodatku w gabinecie panuja świetne warunki sanitarne i dbałość o sterylność narzędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 212.182.64.* 30.11.10, 17:13 A czy ktoś wie jak leczy Gawęda Mirosław z Nadbystrzyckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepcio Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 13:29 najlepiej tej pani to zamiast leczyć wychodzi rozmawianie przez telefon i ma w nosie pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 09.05.21, 10:20 Staszica 1, Kuźmińska Maria Odpowiedz Link Zgłoś