Dodaj do ulubionych

Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy

12.10.06, 22:28
Witam mam pytanie o Dentyste w Lublinie kogo ze Stomatologow polecacie a kogo
i dlaczego nalezy omijac z daleka i jak przedstawia sie sytuacja cenowa i
jakies namiary na gabinet Dziekuje za wszelkie info
Obserwuj wątek
    • Gość: wierny pacjent Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 15.10.06, 11:13
      Tylko Euromed ul.Harnasie na Czechowie
      • Gość: xx Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 20:32
        Tylko Marlena Wojtak ul. Raclawickie 34, lepszej nie znam
        • Gość: Agnieszka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 18:53
          dr Marlena Wojtak jest bardzo delikatna i zna sie na rzeczy.uratowala mi 3 zeby,
          ktore wczesniejsza dentystka chciala usunac! chodzimy cala rodzina,moje dzieci
          nie pojda do innego stomatologa
          • Gość: ksenia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 11:39
            Mam ogromną prośbę do Agnieszki i innych pacjentów Pani Marleny Wojtak !!!
            Gdzie ona przyjmuje? Na necie znalazłam że na ul. Fabrycznej 15 ale niestety to
            błąd.
        • Gość: Ilona Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.static.vip-net.pl 14.05.15, 06:27
          Tak!!! Przyjmuje na Ul.Racławickie 34, tel. Rejstracji 505 008 736. Polecamy, chodzimy tam całą rodziną!
    • Gość: Lublinianka Re: gabinet na Śnieżyńskiego - nie IP: 87.246.214.* 17.10.06, 09:01
      Jestem właśnie w trakcie wymiany wstawianego tam zęba. Ząb wypadał przy każdej
      okazji, a panie dentystki twierdziły z uporem, że wszystko w porządku i wbijały
      mi to cudo protetyczne odstające kolorem i kształtem od reszty zębów z powrotem
      w dziąsła. Przy kolejnym wypadnięciu wreszcie się zlitowały i zrobiły nowy ząb,
      który nie został umocowany odpowiednio na zębie obok i też wypadł. Poddałam się
      i zmieniłam gabinet na Lux-dent na ul. Głębokiej i jak na razie jestem
      zadowolona. Cena za plombę od 90-120 zł.
    • disable Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 16.11.06, 22:33
      Na KUL-u w przychodni przyjmuje dr Teresa Orzeł. Za kanałowe leczenie zapłaciłam
      w ramach NFZ 100 zł, a takie samo w Dentalu na Lwowskiej wyniosło ponad 200 zł.
      Plomby od dr Orzeł trzymają sie już kilka dobrych lat. Polecam
      • Gość: ginty Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 26.11.06, 16:07
        do pani ewy korniluk na urzędowskiej
        • Gość: weana Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.telprojekt.pl 26.11.06, 17:25
          Dr Anna Giska z Lix Medu na Radziwiłłowskiej
          • Gość: weana Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.telprojekt.pl 26.11.06, 17:27
            Lux Med - cena
            mały ubytek 60-65 zł
            średni 70-75 zł
            duży 80-85 zł

Usuwanie kamienia piaskowaniem 100zł
            Kamien - ultradźwięki 100 zł
            • Gość: ząbek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 11.12.06, 11:55
              ExpresDent - bezwiertłowo, ul. Hipoteczna, cena od 70 plnów. Na Harnasi też
              byłam i... nigdy więcej. Omijam też gabinet na Leszczyńskiego - jakiś pan, dr,
              nawet i co? I brudno, jak w chlewiku, pordzewiałe, zakamienione narzędzia,
              dziury w podłodze. Uciekłam stamtąd...
          • Gość: doris Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 21:19
            na mnie dr Giska wywarła okropne wrażenie.. opryskliwa i
            nieprofesjonalna, byłam razi więcej tam nie pójdę
            • Gość: Paweł Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:47
              stomatolog to dla mnie horror,jednak dr. Giska Anna dla mnie jest
              THE BEST
      • Gość: Renia 74 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 08.01.08, 18:28
        Ciekawa jestem dlaczego w ramach NFZ zapłaciłas 100 zł Przecież NFZ
        nie refunduje leczenia kanałowego wogóle, to jakiś przekręt chyba
      • Gość: gość Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 23:16
        Pani Orzeł nie jest dobrym wyjściem i zdecydowanie ją odradzam. Zepsuła zęby co najmniej 2 osobom, które znam i to poważnie namieszała. Mnie ząb boli od wymiany plomby za którą zapłaciłem 80 PLN, nie zamierzam do niej wracać. Wybiorę się już do normalnego dentysty na poprawkę. Przychodnia na KULu jest chyba dla emerytów najlepsza...
        • Gość: ja Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.hypnet.pl 06.05.11, 08:49
          dr Orzeł z KUL odradzam, nieprawidłowe leczenie zmarnowało mi zęba, dodatkowo kilka lat temu poziom higieny nie był dla mnie satysfakcjonujący ale może coś się zmieniło w tym temacie
          • Gość: yu Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 21:49
            jednemu tak,drugiemu nie.Ja mam od niej plomby od 2000 roku i wszystko ok.Pewnie wiele zalezy od predyspozycji.osobiście polecam stomatologię na KUL a przychodni lekarza rodzinnego to juz nie
    • Gość: Anna4 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:31
      polecam gabinet Kardent na ul. Wschodniej. Pani dr Kargol to nie tylko wielki
      profesjonalista ale też wspaniały człowiek, o wielkiej kulturze i wyczuciu. W
      gabinecie możliwe są wszystkie metody leczenia, ceny średnie (od 90 zł za ząb).
      Leczy sie tu spora część lubelskich lekarzy i pracowników NFZ.
      • Gość: wiki Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 14.12.06, 23:35
        oj nieładnie tak sie reklamować drodzy stomatolodzy.KRYPTOREKLAMA!!!!! FE!!!!
        • Gość: ząbek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 18.12.06, 11:59
          Wiesz co wiki? Beznadziejna jesteś. Chyba nie wiesz co to znaczy, że wyjdziesz
          od dentsty bez traumy. chcesz takiego człowieka na rękach nosić i wyśpiewywać
          hymny na jego cześć, nie to co tylko jakiś wpis na forum. Ja jestem wdzięczna
          swojej dentystce że dobrze mnie leczy i z czystym sumieniem polecam ja innym.
          Zęby to nie włosy, że odrosną po kiepskim fryzjerze, każdy chce się powierzyć w
          dobre ręce. Ja szukałam dentysty i byłam na NFZ i byłam w kilku gabintetach
          prywatnych - swoje wiem. Zawsze na pierwszej wizycie proszę tylko o przegląd -
          dentysta przegląda moje zęby a ja przeglądam choćby jego gabinet, patrzę na
          fatruch, na to czy zakłada rękawiczki. I niestety - tego prostego testu wielu
          już nie zdało. Jeśli na pulpicie widzę wieloletnie osady kamienia, przyklejone
          włosy i starej ligniny to wiem, że mam stamtąd wiać w te pędy, bo inaczej wyjdę
          z żółtaczką. Tak samo jak dentysta ma poplamiony fartuch albo jest bez
          rękawiczek. Niestety, standardy się zmieniają, kiedyś ludzie chodzili do
          kowala, teraz płacę i wymagam.
          • Gość: mata Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nette.pl 06.03.10, 09:09
            Hej, słuchajnie mam problem. Mam do wyrwania 4 zęby, aby móc założyć
            aparat. Kogo polecilibyście mi aby zrobił to profesionalnie? z góry
            dzięki:)
            • Gość: Gość Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 06.03.10, 09:32
              Jeżeli masz na myśli profesjonalne wyrwanie zębów, to polecam dr
              Mansura Rahmanę. Czy jest szansa na dostanie się do niego do Kliniki
              Stomatologicznej na Karmelickiej to nie wiem, natomiast ja
              korzystałam z jego usług prywatnie w Impladencie na Al.
              Warszawskich. I mogę polecić bez zastrzeżeń. I jakość wykonanej
              usługi i stosunek do pacjenta.
              • Gość: mata Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nette.pl 06.03.10, 10:05
                Dzięki za info:)a powiedz mi jeszcze jak cenowo to wygląda:) bo te 4
                zęby obawiam się że mnie trochę wyniosą...i mam pytanko dotyczące
                wyrwania:)czy leczenie po wyrwaniu długo trwa??chodzi mi o to czy
                długo trzeba czekać aż się to wszystko zagoi:)bo niemam za bardzo
                czasu na chorowanie:P
        • Gość: wiki Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 18.12.06, 23:07
          Do Ząbka.Drogi ząbku.Piszę tak bo widze jak reklamują się gab.na ramach forum.A
          to przecież ma byc strona poświęcona na wpisy PACJENTOW odwiedzających
          gabinety.A tymczasem większośc wpisów to wpisy" reklamujące gabinety" czytaj
          innymi słowy wpisy samych lekarzy lub prowadzacych gab.Wpisy mające przysłużyć
          się reklamie.Gdyby znajomy był Ci problem poczytaj o pewnej sflustrowanej
          osobie odwiedzającej jeden ze znanych lubelskich gabinetów.Ile tam kosztowało
          leczenie kanałowe w ramach NFZ.Nie widzisz tego?NFZ nie refunduje leczenia
          kanałowego.Serdecznie Cie pozdrawiam i życze pięknego uśmiechu.Wiki.:-)))
    • Gość: krycha9333 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:29
      Na Szwajcarskiej, bodajże 7. Jest apteka, w niej gabinet dentystyczny. Leczę w
      nim zęby od kilkunastu lat i nie narzekam.
      • Gość: znawca Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 15:24
        Bylem tam dwa stanowczo ODRADZAM !!!!! Wiercila mi zdrowe zeby bo wedlug niej byly do leczenia!! LUDZIE OMIJACIE ICH SZEROKIM KROKIEM!!!
    • Gość: nutka Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.07, 16:57
      TRAGEDIA NIE POLECAM!!!! ZNIECZULALA MI ZAB SMARUJAC GO ŻELEM I MOWILA ZE NIE
      DA SIE INACZEJ ZAMIAST ZROBIC ZASTRZYK.NA ZYWCA MI SIE DOWIERCILA DO NERWA.
      MOWILA ZE MUSI TROCHWE BOLEC. JUZ TAM NIE POSZLAM CHODZE TERAZ DO SANITASU JEST
      SUPER TAM JUZ POTRAFIA ZNIECZULAC. POZATYM STARSZNIE ZDZIERA OD PACJENTOW KASE
      90ZL ZA MALUTKIE PLABE KTORA WYPADLA MI PO 2 DNIACH
      • Gość: ania Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.chello.pl 17.02.07, 15:14
        Ile kosztuje leczenie zęba w Sanitasie?
      • Gość: gosc Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.02.07, 19:20
        jak dla mnie jest ok
      • Gość: nadzieja Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.10, 10:28
        mam przykre doświadczenie z ul. hipoteczną oraz omijajcie z daleka FARMED na
        agrestowej.....
        • Gość: madziaa Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 10:53
          ja też, właśniie wyszłam z tamtąd odtatni raz, pan dr wyrwal mi szóstke uszkadzajac 7, rozlupal mi ja od spodu i mialam wielka dziure i nerw na wierzchu, nie zauwazylam tego bo mialam znieczulenie no i kazal mi zagrysc ten wacik zeby krew nie leciala, a pozniej tragedia, jesc sie nie dalo pic tez nie, wrocilam, mowie co i jak i zeby mi to naprawili, pani doktor powiercila powiercila i zalozyla trucizne... i zaprosila za 2 tygodnie na leczenie kanalowe!!! za 150 zł!! + 50 jesli trucizne trzeba bedzie jeszcze raz zakładać + 20 zdjęcie + chyba ok 70 jesli chce biala plombe!!! CZYLI JAKIES 300 ZŁ ZA ZĘBA KTÓREGO MI ROZWALILI!!!!!!!!!!!!
          • Gość: madziaa Exspres dent hipoteczna IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 10:57
            to poniżej jest na temat hipotecznej, pana doktorka i pani ratajczak zdzierajacej ile sie da, wczesniej leczylam u niej zeba, leczyla mi zgorzel trzeba bylo kilka razy placic za opatrunek a jak zgorzel sie nie leczyl to antybiotyk za ktoryms razem zalozyla, az mnie zatkalo jak powiedziala ze tym razem zalozy antybiotyk a nie wate ! WATA! 50 zł za gó...ana wate!!!!!!!
      • Gość: aneta Re:Full Dent lek. J. Wiak Sadło nieeeeeee!!!! IP: *.play-internet.pl 12.09.12, 13:09
        byłam w sanitasie i nie polecam pani doktor z dziwnym nazwiskiem już nawet nie pamiętam jakim, leczenie kanałowe raz po zatruciu zęba dostałam gorączki i opuchlizny wokół ,podreptałam po 4 dniach do niej bo nawet ketonal mi nie pomagał ,dostałam zastrzyk przeciwbólowy ,który mi nie pomógł ,źle wypełniła kanał jeszcze mówiąc mi o tym ,że jest źle wypełniony, skasowała 250zł i ząb mi niestety po niecałym roku wypadł. Wiem o rękojmi ,ale do tego konowała więcej nie pójdę szkoda mi nerwów i Wam odradzam
    • Gość: artur Re full dent IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.07, 17:04
      tez tam bylem i juz wiecej nie pojde!!! dwojka lekarzy jest nawet spoko ale
      szefowa J.Sadło szkoda gadac. tragedia chyba powinna zmienic zawod za leczenie
      kanalowe zaplacilem 400 zl i powiedziala ze nie ma gwarancji ze zab sie utrzyma
      juz lepiej bylo go wyrwac i wsatwic sztuczny
    • Gość: magda Re: full dent J. Sadło IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.07, 17:14
      niezla oszustka z tej Pani jak sie okazalo brala za leczenie mleczakow
      pieniadze kiedy to im sie nalezalo z NFZ ktory refundowal to leczenie, pozatym
      ma umowe z NFZ a za skaling tez bierze kase a raz w roku jest bezplatnie nie
      polecam!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kasia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 212.182.117.* 27.02.07, 11:50
      Polecam dr Agatę Wiśniewska. Przyjmuje w gabinecie Szczerbull (0 81 533 76 51)
      Langiewicza 20.
      • Gość: wierna pacjentka Medyk na Glinianej IP: *.chello.pl 25.01.08, 20:21
        Polecam dr J. Kupisz (Medyk, ul. Gliniana, obok vetagro)-rzetelnie,
        profesjonalnie, ceny rozsądne. Jedyny minus-trzeba czasami poczekać, nawet do
        pół godz. na swoją umówioną wizytę, ale to jest też swojego rodzaju
        rekomendacja,Pani dr ma masę pacjentów i jest dokładna-stąd te opóźnienia.
    • tegrzegorz Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 30.01.08, 22:11
      Polecam dr Annę Giską pracuje w LuxMedzie
      www.luxmed.lublin.pl/rejestracja_lublin.php
      kopetentnie, miło, precyzyjnie i tanio, chętnie umówiłem się na
      kolejną wizytę, choć dentyście nie łatwo wzbudzić moje zaufanie:)
      • Gość: honey24 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 27.03.08, 16:33
        potwierdzam, lekarka jest bardzo cierpliwa i mam nadzieje w koncu miec ladne zeby:)
        • Gość: doris Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 21:21
          Chyba ma siostrę, bo ta u której byłam jest opryskliwa i nieuprzejma.
          • Gość: paulka Korony porcelanowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 16:19
            Potrzebuje pilnie stomatologa, który zrobi mi piękne korony na jedynki!!!!!!!! pomóżcie!!
            • pancake200 Re: Korony porcelanowe 13.10.14, 12:00
              Piękne korony porcelanowe robią w arsprotetica.pl/oferta.htm
              • Gość: Ewa Re: Korony porcelanowe IP: *.nplay.net.pl 13.10.14, 15:46
                Rzut beretem:)
                • zaix52 [...] 22.12.15, 23:52
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pokrzywdzony Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.pronet.lublin.pl 05.02.08, 09:55
      byle nie ścibak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: marcin Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 02.04.08, 23:18
        Polecam gabinet na Radości INTRDENT .Dr Łastowska super wspaniale i
        delikatnie leczy, ostatnio leczyła mi kanałowo ząb i wybielała
        drugi.Dr Wróblewski znieczula i usuwa zęby bezboleśnie
        • Gość: AnkaKw Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.enterpol.pl 23.04.08, 10:57
          Polecam DENTA-LUX na Willowej1.
          Przyjmuje bardzo kompetentne małżeństwo p.p.Łukasik.
          • supermysia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 21.02.11, 10:59
            A jakie jest Wasze zdanie na temat ALDENT-u przy ul.Willowej 1 ?
            Czy warto tam leczyć ?
            • Gość: implant Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 13.05.12, 17:34
              ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
          • Gość: monia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 15:05
            nie zgodzę się ja tam chodziłam liczyła sobie za każdą wizytę a i tak musial u innych dentystw napraiwać
    • Gość: kdjf Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 193.41.113.* 30.05.08, 15:31
      Dr Joanna Kapuścińska-Kuźmicz, ul. Jana Sawy 10/2, delikatna, miła i
      naprawdę dobra stomatolog
    • Gość: tomek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 19:36
      Bardzo polecam Dr. Anne Saładonis. Dlamnie to najleprzy dentysta w
      lublinie. Namiary na Panią Doktur Anne Saladonis to nr 505123265.
      • Gość: michal Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 11.02.09, 10:55
        a ja bym polecal pania dr Aline Wielgus która przyjmuje w gabinecie
        na alejach racławickich w bloku od razu za jednostką wojskową.
        bardzo dobry stomatolog i delikatny kiedys pracowala w Kardencie.
        pozdrawiam ciepło i powodzenia ja juz znalazlem
      • Gość: anette Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.chello.pl 05.03.09, 22:16
        polecan gabinet na Turkusowej fulldent,ostatnio trafilam tam z bolem i zostalam bardzo mile i profesjonalnie przyjeta przez mloda pania doktor,ceny tez sa przystepne,choc wczesniej ponoc bylo inaczej.juz nie mam zamiaru zmieniac dentysty.
        • Gość: michal Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.09, 12:33
          bylem w full dencie i wiekszej kichy co odwala ta stara baba to
          swiat nie widzial, bylem w kilku gabinetach , a tu nie dosc ze
          wypadaja plomby to nie umie znieczulac !!! byl tez u niej robic
          proteze kolega mojego ojca i nie dosc ze robiona byla nie wiadomo
          ile to jeszcze zle bo ciagle chodzil na korekty a teraz ja wyrzucil
          i idzie robic gdzie indziej !!!!!!!! FULL DENT = DNO
      • Gość: jabłuszko Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 11:34
        Saładonis tylko autoreklama Ci pomoże
      • nijak.1 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 13.10.10, 10:08
        SAŁADONIS TO OSZUSTKA I JEST WINNA PIENIĄDZE WIELU OSOBOM, KTÓRE W ROZMAITY SPOSÓB BYŁY Z NIĄ ZWIĄZANE (W TYM I MNIE).I NIE CHODZI TU O JAKIEŚ 200ZŁ.SPRÓBUJ POKAZAĆ,ŻE UMIESZ LICZYĆ, A ZROBI SIĘ WREDNA. A JAKO FACHOWIEC JEST W STANIE WIELE ZŁEGO ZROBIĆ DLA PIENIĘDZY. TEN TELEFON "TOMKA" TO JEJ REKLAMA
    • Gość: andy Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 22:05
      Jeśli już byłeś u różnych stomatologów i nadal masz problem to
      szczerze polecam dr. Ulanecką ul. Popieluszki 28D lokal nr. 2 tel:
      (081)533 50 26
      • Gość: Ula Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.enterpol.pl 23.09.09, 23:57
        Ulanecka jest beznadziejna. Wprawdzie jet niedroga, ale efekty... Po krótkim czasie plmby trzeba wymieniać a po kanale ząb do wyrwania. Zabralam stamtąd całą swoja rodzinę
    • Gość: Marek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.speed-net.pl 13.01.10, 17:32
      Ja osobiście polecam doktor Alicję Siejkę. Zawsze przyjazna i solidnie leczy zęby, że nie trzeba przychodzić co chwilę i poprawiać jak u innych... jakby ktoś chciał to ma nawet stronę - dobry dentysta lublin
    • nikitinka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 25.01.10, 15:09
      Polecam Luxmed, chodze do dr Cięszczyk, jak jej nie ma do dr
      Dąbskiej, obie sa bardzo fajne, czasami cięzko o terminy ale
      naprawdę dobrze leczą, do tej pory jeszcze mi nic nie odpadło ;-)
      • magdalenka966 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 26.01.10, 07:17
        Ja też mogę polecić dr Cięszczyk z Luxmedu. Po pierwszej ciąży powypadało mi
        większość plomb a Pani dr zajęła się moimi ubytkami i jestem zadowolona. Nic mi
        nie powypadało i cena za leczenie też niebyła zbyt wygórowana. Oprócz tego Pani
        dr była dla mnie miła i wcale nie bolało jak mi "grzebała" w zębach:)
        • mikolajek_mis Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 26.01.10, 08:43
          ja mogę polecić dr Kiełtykę z Luxmedu, świetny specjalista leczy "bezbólowo" i
          jestem bardzo zadowolony z wizyt u niego, nigdy nie miałem problemów z
          zapisaniem się do niego.
          • skarabeusz_p Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 29.01.10, 16:53
            u dr Ostrowskiej można zrobić wszystko, czyści kamień, upięknia uśmiech, dzięki
            leczeniu u niej mimo starszego wieku zachowałam własne zęby i uśmiech polecam
            • dzastaw Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 04.02.10, 15:41
              ja chodzę do Cięszczykowej bardzo fajna kobieta, raz w roku czyści mi kamień na
              NFZ i tylko czasami mam odleglejszy termin wizyty, chodzę do niej w Luxmedzie na
              Radziwiłłowska i nie przeraża mnie cena bo jest bardzo przystępna jak na moja
              kieszeń
              • jednorazowy3 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 11.09.16, 20:59
                Cięszczyk chętnie bym poleciła. Nie miewa zmiennych nastrojów, zawsze przyjaźnie nastawiona. Leczyłam i niej chyba z dziesięć zębów i tylko jeden ostatecznie po paru latach umarł co wydaje się dobrym wynikiem.
                Ostrowskiej natomiast nie polecam. Mam wrażenie, że pani dr ma czasami słabsze dni i odbija się to na pacjentce. Po skończonym leczeniu (być może poprawnym ale to się jak zawsze okaże dopiero po pewnym czasie) zrobiła przegląd i stwierdziła, że nie ma nic do dalszego leczenia mimo ewidentnej próchnicy w dwóch zębach (potwierdzonej wcześniej w dwóch innych gabinetach). Jak się można domyślić raczej nie wzbudziła tym mojego zaufania.
    • Gość: ruslana Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 12:00
      Najlepszą ze wszystkich dentystów, których odwiedziłam w życiu jest
      dr Mojsym, która pracuje w gabinecie Smile w Lublinie. Mam spore
      doświadczenie w bieganiu od dentysty do dentysty i proszę mi
      uwierzyć - Pani dr Mojsym jest THE BEST!!! A poza tym jest
      przepiękna i przesympatyczna :):):)
      • lacosta_19 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 02.03.10, 15:25
        ja tam wile lat chodzę do dr Cięszczyk i uważam że jest najlepszym dentystą w
        Lublinie!!
    • Gość: Madek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 109.243.204.* 01.03.10, 18:11
      a co powiedzielibyście na temat gabinetu na Smyczkowej? jaka jest pani doktor i
      w jakich granicach rysują się ceny usług. Prosiłabym o odp Pozdrawiam
      • Gość: w Luxmedzie Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:19
        Najlepsza opieka stomatologiczna
        Poważnie! Nie chodziłem do stomatologa ładnych parę lat ze względu na traumatyczne przeżycia jakie doświadczyłem za młodu. Teraz nie boję się bo nie ma kogo, a zęby są leczone bez znieczulenia i bez stresu. Chodzę do dr Giski, ale dobrą opinią cieszą się jeszcze: Pliszczyńska Joanna, Bernat Kinga, Nastaj Monika... właściwie tych znam i znajomi polecali więc wierze:)
        • Gość: Gość Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 21.11.10, 15:53
          Hm, a te pochwały są na tyle dziwne dla stomatolog Joanny Pliszczyńskiej skoro ona tam nie pracuje!!!
          polecam: luxmedlublin.pl/stomatologia/lekarze
      • Gość: olek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.10, 12:05
        nie polecam!!!
        dyplomów cała ściana ,a fachowości zero, poza tym p.Magdalena
        niesympatyczna,a ceny warszawskie
    • latarnik123456 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 22.04.10, 10:42
      polecam dr Cięszczyk, jest bardzo dobra lekarką i znana w Lublinie.
    • skandynawka29 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 23.04.10, 08:00
      mogę polecić dr Jurkiewicz-Mazurek, pracuje np. na Zwycięskiej w Luxmedzie,
      uważam że to dobry stomatolog, jest bardzo miła dla pacjentów, chodzę do niej
      razem z siostra.
    • bogusz980 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 23.04.10, 09:35
      ja zapisałem się do Luxmedu do stomatologa i nie żałuje rejestracja online jest
      fenomenalna oby więcej palcówek w lublinie miało taka możliwość
      www.luxmedonline.pl/index.php?mod=res_sp4a&sto
    • groteska89 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 29.04.10, 14:56
      polecam Panią dr Hadałę-Kiś, bardzo konkretna i sympatyczna stomatolog, zajmuje
      rozmowa do tego stopnia że nawet nie odczuwa się tej traumy z wizyty
      stomatologicznej.
      • Gość: Paweł Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 16:55
        a ja polecam doktor Mierzicką z Lawendowej na Sławinku...wreszcie
        przestałem się bać dentysty,teraz to chyba cała rodzina i wszyscy
        znajomi do niej chodzą i każdy zadowolony,na dodatek nie jest drogo
        • Gość: alkomat dentysta IP: *.docsis.tczew.net.pl 11.07.10, 13:24
          a czy ktos orientuje się gdzie przyjmuje Marek Kawęcki?
          • Gość: kinsi Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 15:44
            Wiadomo,że jednemu bardziej ktoś odpowiada drugiemu nie. Ja np. polecam dr
            Mazurek , jest rewelacyjna wysyłalam do niej swoich znajomych i choć jesteśmy
            róznymi typami charakterów i osobowości,to byli zadowoleni z wizyt i Kontynuują
            leczenie.
            • Gość: gi Re: dentysta IP: *.chello.pl 23.07.10, 13:39
              drodzy dentysci!!! troche umiaru w tym samochwaleniu xD takie kwieciste
              referencje po wielekroc na mnie np dzialaja odwrotnie :) jak widze ze ktos sie
              sam musi reklamowac, to troche watpie w jego umiejetnosci...
              • bemko80 Re: dentysta 02.08.10, 12:05
                hehe dokładnie:) jednakże ja od paru lat na przeglądy chodzę do dr Hadały-Kiś i
                uważam ze to bardzo fajna lekarka i dokładnie przeprowadza leczenie:)
    • qqbek Co wy ludzie z tym "dr" 02.09.10, 16:35
      Czy też doktor...
      ...sam chodzę do pewnej Pani Doktor (teraz to już "pani profesor" po habilitacji)... z racji tłoku i
      wiecznych opóźnień w kolejkach gabinetu reklamować nie zamierzam (bo jeszcze dłużej będę czekał
      na poradę).
      Powiem tyle- wątek jest zdominowany przez kryptoreklamę pracowników LuxMed-u... po co to
      dalej ciągnąć? Nie lepiej walnąć reklamę tej firmy na całą stronę i zapomnieć o czymkolwiek więcej?
      Wątek założono 4 lata temu, celem zasięgnięcia porady... a od tamtej pory służy za reklamówkę
      wszystkim "zębologom" z "lek. med." przed tytułem i chęcią tytułowania się "doktorami".
      Chore, po prostu chore.
      • Gość: sz Re: Co wy ludzie z tym "dr" IP: *.chello.pl 12.10.10, 12:23
        qqbek-u,
        tytuł "doktor", hab. itp. to tytuły NAUKOWE. Mogą je uzyskać pracownicy NAUKOWI, czyli często tacy, którzy nie mają kontaktu z "codzienną" PRAKTYKĄ zawodową. Nie wątpię w umiejętności "Twojej" Pani Doktor, chciałem wyjaśnić tylko tę kwestię...
        zgadzam się z przedmówcami - reklama Luxmedu na tej stronie to żenada...
        • Gość: kopas Re: Co wy ludzie z tym "dr" IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 21:57
          wyobraź sobie, że większość wykładowców na medycznej pracuje w prywatnych gabinetach. tak tylko chciałem wyjaśnić.
    • Gość: pacjentka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 03.11.10, 13:50
      Polecam dr Curyl i gabinet Omni-dent na ul. Dziewanny.Pani dr jest delikatna,dokładna i nigdy jej się nie spieszy,bardzo wzraca uwagę na reakcje pacjenta podczas leczenia.W dodatku w gabinecie panuja świetne warunki sanitarne i dbałość o sterylność narzędzi.
      • Gość: jaaa Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 212.182.64.* 30.11.10, 17:13
        A czy ktoś wie jak leczy Gawęda Mirosław z Nadbystrzyckiej?
      • Gość: pepcio Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 13:29
        najlepiej tej pani to zamiast leczyć wychodzi rozmawianie przez telefon i ma w nosie pacjentów
        • dociek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 09.05.21, 10:20
          Staszica 1, Kuźmińska Maria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka