Gość: misia IP: *.it-net.pl 07.11.06, 20:23 moze cos wiecie na temat dr.Miturskiego?gdzie przyjmuje?i czy pracuje w szpitalu?jakies info o nim?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natkaa66 Re: dr.Miturski 08.11.06, 11:28 Gość portalu: misia napisał(a): > moze cos wiecie na temat dr.Miturskiego?gdzie przyjmuje?i czy pracuje w > szpitalu?jakies info o nim?dzieki Poszukaj na tym forum są wiadomości o ginekologach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: dr.Miturski IP: *.it-net.pl 08.11.06, 18:10 dr ten przyjmuje na Niepodleglosci w przychodni, a pracuje na Lubartowskiej. Ja osobiscie go nie polecam bo chcial mnie szprycowac lekami bez jednoczesnego codziennego usg co bylo konieczne w moim przypadku i przy tych lekach. Dobrze, ze go wtedy nie posluchalam i zmienilam lekarza bo zle sie to dla mnie moglo skonczyc. Zmienilam lekarza i bylo wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: dr.Miturski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:35 Oj, ja też mam złe doświadczenia z tym panem, wykrył mi nieistniejąca torbiel (bez potwierdzenia na usg) na jajniku i zakwalifikował do natychmiastowego zabiegu oczywiście u niego, dobrze że się wczesniej skonsultowałam gdzie indziej, oczywiście żadnej torbieli nie było. Nie polecam, szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś