Dodaj do ulubionych

tani aparat na zeby

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:11
Siema !
Gdzie w Lubinie lub okolicach moge sobie tanio zalozyc aparat na zeby ?? Mam
krzywe tylko na gorze.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzywy;/ Re: tani aparat na zeby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:40
      hey podajcie adresy jakich dobrych gabinetow gdzie sa w miare niewygorowane ceny
    • Gość: pestka Re: tani aparat na zeby IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.11.06, 18:14
      Hehe... ja też pytam i... nic. Może zadrutowani nie wizytują forum? A co do
      Twoich zębów - nawet jeśli masz krzywy tylko górny łuk - to i tak małe
      prawdopodobieństwo, że nie bedziesz musiał mieć aparatu na obu :/ Zęby trzeba
      dopasowac, poza tym, czasem wydaje się, że jest ok, a na zdjęciu i wyciskach
      dopiero wychodzi, że jest krzywo nawet jak jest prosto ;). I wtedy się zaczyna.
      Dlatego ważne żeby znaleźć dobrego lekarza. A na forach informacja tylko o
      warszawce i sporadycznie o innych miastach, a w Lublinie to nie wiem, wszyscy
      mają proste zeby, albo nie mają internetu, albo już nie wiem co... ;)
      • kala57 Re: tani aparat na zeby 16.11.06, 20:27
        nie wiem, gdzie jest tanio, wiem, gdzie jest dobrze - Ortosystem na Godebskiego
        i pani docent Wolańska
    • Gość: dann Re: tani aparat na zeby IP: *.pronet.lublin.pl 19.11.06, 16:56
      Witam, ja chodze do pani dr Koncewicz "orto-styl" na ul.milenijnej 12a, tel
      7408811. Czy jest tanio, to nie wiem, ja zakladalam zwykly aparat metalowy,
      kosztuje teraz ok 1500/luk, do tego wizyty 100 (1 luk) lub 120 (oba luki).
      Czestotliwosc wizyt jest rozna, ale nie czesciej niz 1/m-c. ja jestem
      zadowolona, pani doktor jest bardzo przyjemna osoba. Polecam.
    • Gość: anka Re: tani aparat na zeby IP: *.walecznych.net 15.10.07, 17:05
      dental dr.Dąbała polecam, aparat ok.1300

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka