Gość: krzywy:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:11 Siema ! Gdzie w Lubinie lub okolicach moge sobie tanio zalozyc aparat na zeby ?? Mam krzywe tylko na gorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzywy;/ Re: tani aparat na zeby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:40 hey podajcie adresy jakich dobrych gabinetow gdzie sa w miare niewygorowane ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestka Re: tani aparat na zeby IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.11.06, 18:14 Hehe... ja też pytam i... nic. Może zadrutowani nie wizytują forum? A co do Twoich zębów - nawet jeśli masz krzywy tylko górny łuk - to i tak małe prawdopodobieństwo, że nie bedziesz musiał mieć aparatu na obu :/ Zęby trzeba dopasowac, poza tym, czasem wydaje się, że jest ok, a na zdjęciu i wyciskach dopiero wychodzi, że jest krzywo nawet jak jest prosto ;). I wtedy się zaczyna. Dlatego ważne żeby znaleźć dobrego lekarza. A na forach informacja tylko o warszawce i sporadycznie o innych miastach, a w Lublinie to nie wiem, wszyscy mają proste zeby, albo nie mają internetu, albo już nie wiem co... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kala57 Re: tani aparat na zeby 16.11.06, 20:27 nie wiem, gdzie jest tanio, wiem, gdzie jest dobrze - Ortosystem na Godebskiego i pani docent Wolańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dann Re: tani aparat na zeby IP: *.pronet.lublin.pl 19.11.06, 16:56 Witam, ja chodze do pani dr Koncewicz "orto-styl" na ul.milenijnej 12a, tel 7408811. Czy jest tanio, to nie wiem, ja zakladalam zwykly aparat metalowy, kosztuje teraz ok 1500/luk, do tego wizyty 100 (1 luk) lub 120 (oba luki). Czestotliwosc wizyt jest rozna, ale nie czesciej niz 1/m-c. ja jestem zadowolona, pani doktor jest bardzo przyjemna osoba. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: tani aparat na zeby IP: *.walecznych.net 15.10.07, 17:05 dental dr.Dąbała polecam, aparat ok.1300 Odpowiedz Link Zgłoś