marta23121976 14.11.06, 21:48 Szukam dobrej szkoły nauki jazdy w Lublinie, proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mister MR LOK IP: *.chello.pl 15.11.06, 00:23 Nałęczowska 25- LOK. Mili instruktorzy, potrafiący prosto wytłumaczyć i nauczyć najprostszej rzeczy bez krzyczenia i chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Gdzie w Lublinie prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:08 Ewan-jest naprawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie w Lublinie prawo jazdy? IP: *.lublin.enterpol.pl 11.12.06, 19:58 Ja robilam w Brawo na ul. Sklodowskiej- bardzo polecam te szkole- fantastyczni instruktorzy, bardzo mila atmosfera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miamore999 Re: Gdzie w Lublinie prawo jazdy? 12.12.06, 09:37 a ja z całą odpowiedzialnością polecam Globus-Rabit na elesemie! super szkoła, pełno pomocy dydaktycznych, baaaardzo fajna i wyrozumiała kadra, masa szkoleń, filmów itd. do oglądania. możliwość jazdy oplem, chevroletem. ja zdałam za pierwszym razem po nauce u nich! warto! Odpowiedz Link Zgłoś