Dodaj do ulubionych

Coraz bliżej pływalni

20.11.06, 22:38
Czy mi się wydaje, czy tez spółka Centrum Zana obiecywała już nam multikino
przy Leclerku?
Jak dotąd nici ....
Obserwuj wątek
    • Gość: kalafior Re: Coraz bliżej pływalni IP: *.it-net.pl 20.11.06, 23:49
      Wydaje Ci się. To był sam Leclerc czyli spółka Lublindis czy jak jej tam.
      • dociek Re: Coraz bliżej pływalni 21.11.06, 02:02
        Panie Balcerek, Pan tu komuś łaskę kur** robisz?!! Czy raczej kręcisz własny
        interes, co? Polityka w biznesie często pozbawia ten biznes dochodów...

"Aquapark będzie nie tylko miejscem rekreacji, ale także edukacji dzieci -
        dodaje Balcerek, który zapewnia, że Centrum Zana będzie zainteresowane budową
        aquaparku nawet, jeśli prezydentem zostanie konkurentka Wasilewskiego, Izabella
        Sierakowska."
    • Gość: leszeke Re: Coraz bliżej pływalni - ha, ha, ha ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:47
      Oby nie było tak jak zwykle: na początku powstanie hipermarket, a potem długo
      długo nic - a na basen dalej trzeba będzie jeździc do Bełżyc ...
      Realia "metropoli" Lublin ...
    • Gość: mieszkaniec LSM Re: Coraz bliżej pływalni IP: 213.77.31.* 21.11.06, 08:58
      Już raz zaufałem Centrum Zana z Multikinem dokąd miałem nadzieję chodzić z
      dzieckiem. Ta firma znowu "ściemnia", żeby wybudować kolejnego LeClerca i
      galerię handlową. Będą woleli tak jak poprzednio wybudować market i zapłacić
      jakąś z góry ustaloną na "rozsądnym" poziomie karę umowną. Niedobrze,że z
      takimi "kombinatorami" wiążą się poważni politycy bo za kilka lat utracą
      wiarygodność u wyborców, którzy teraz uwierzą w czcze obietnice.
    • Gość: lublin.yoyo Coraz bliżej pływalni... IP: 69.13.8.* 21.11.06, 09:25
      www.lublin.yoyo.pl/zyciemasmak.pps
    • Gość: K**A Coraz bliżej pływalni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:11
      ja znam ta firme od srodka i wiem ze to jest rzetelna firma i wybuduje ten
      aqapark a jezeli chodzi o multikino pod leklerkiem to sa jakies kpiny
      • alex2222 Re: Coraz bliżej pływalni 22.11.06, 16:18
        ludzie,czy naprawdę nie rozumiecie,że chodzi tylko o wybór Wasilewskiego na
        prezydenta???nie będzie żadnego aquaparku.nie bądźcie naiwni.
        • dociek Re: Coraz bliżej pływalni 22.11.06, 16:23
          alex2222 napisał:

> ludzie,czy naprawdę nie rozumiecie,że chodzi tylko o wybór Wasilewskiego na
          > prezydenta???nie będzie żadnego aquaparku.nie bądźcie naiwni.

Czyli mamy założyć, że nadal będzie bez aquaparku, nadal bez tego i owego,
          nadal zadupie? Że zacytuję tu pana Balcerka (sorry, ale chyba w "Alternatywy 4"
          była postać szczególna o tymże nazwisku?) : "...nawet, jeśli prezydentem
          zostanie ... (hmmm, wiadomo)".
          • alex2222 Re: Coraz bliżej pływalni 22.11.06, 17:02
            a zastanów się,dlaczego ta sprawa wypłynęła tydzień przed drugą turą
            wyborów?daleki jestem od snucia spiskowej teorii dziejów,ale to jest szyte tak
            grubymi nićmi,że aż głupio.oczywiście bardzo bym chciał,żeby w Lublinie
            powstawały takie inwestycje,ale bądźmy realistami-nie ma aquaparku bogata
            Warszawa a będzie w stolicy najbiedniejszego regionu UE?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka