ryza_malpa1 20.11.06, 22:38 Czy mi się wydaje, czy tez spółka Centrum Zana obiecywała już nam multikino przy Leclerku? Jak dotąd nici .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalafior Re: Coraz bliżej pływalni IP: *.it-net.pl 20.11.06, 23:49 Wydaje Ci się. To był sam Leclerc czyli spółka Lublindis czy jak jej tam. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Coraz bliżej pływalni 21.11.06, 02:02 Panie Balcerek, Pan tu komuś łaskę kur** robisz?!! Czy raczej kręcisz własny interes, co? Polityka w biznesie często pozbawia ten biznes dochodów... "Aquapark będzie nie tylko miejscem rekreacji, ale także edukacji dzieci - dodaje Balcerek, który zapewnia, że Centrum Zana będzie zainteresowane budową aquaparku nawet, jeśli prezydentem zostanie konkurentka Wasilewskiego, Izabella Sierakowska." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Re: Coraz bliżej pływalni - ha, ha, ha ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:47 Oby nie było tak jak zwykle: na początku powstanie hipermarket, a potem długo długo nic - a na basen dalej trzeba będzie jeździc do Bełżyc ... Realia "metropoli" Lublin ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LSM Re: Coraz bliżej pływalni IP: 213.77.31.* 21.11.06, 08:58 Już raz zaufałem Centrum Zana z Multikinem dokąd miałem nadzieję chodzić z dzieckiem. Ta firma znowu "ściemnia", żeby wybudować kolejnego LeClerca i galerię handlową. Będą woleli tak jak poprzednio wybudować market i zapłacić jakąś z góry ustaloną na "rozsądnym" poziomie karę umowną. Niedobrze,że z takimi "kombinatorami" wiążą się poważni politycy bo za kilka lat utracą wiarygodność u wyborców, którzy teraz uwierzą w czcze obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin.yoyo Coraz bliżej pływalni... IP: 69.13.8.* 21.11.06, 09:25 www.lublin.yoyo.pl/zyciemasmak.pps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K**A Coraz bliżej pływalni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:11 ja znam ta firme od srodka i wiem ze to jest rzetelna firma i wybuduje ten aqapark a jezeli chodzi o multikino pod leklerkiem to sa jakies kpiny Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: Coraz bliżej pływalni 22.11.06, 16:18 ludzie,czy naprawdę nie rozumiecie,że chodzi tylko o wybór Wasilewskiego na prezydenta???nie będzie żadnego aquaparku.nie bądźcie naiwni. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Coraz bliżej pływalni 22.11.06, 16:23 alex2222 napisał: > ludzie,czy naprawdę nie rozumiecie,że chodzi tylko o wybór Wasilewskiego na > prezydenta???nie będzie żadnego aquaparku.nie bądźcie naiwni. Czyli mamy założyć, że nadal będzie bez aquaparku, nadal bez tego i owego, nadal zadupie? Że zacytuję tu pana Balcerka (sorry, ale chyba w "Alternatywy 4" była postać szczególna o tymże nazwisku?) : "...nawet, jeśli prezydentem zostanie ... (hmmm, wiadomo)". Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: Coraz bliżej pływalni 22.11.06, 17:02 a zastanów się,dlaczego ta sprawa wypłynęła tydzień przed drugą turą wyborów?daleki jestem od snucia spiskowej teorii dziejów,ale to jest szyte tak grubymi nićmi,że aż głupio.oczywiście bardzo bym chciał,żeby w Lublinie powstawały takie inwestycje,ale bądźmy realistami-nie ma aquaparku bogata Warszawa a będzie w stolicy najbiedniejszego regionu UE? Odpowiedz Link Zgłoś