gondecki 20.11.06, 23:20 Istnieje takowy? Albo jest miejsce, gdzie bywaja lubelscy geje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KameleonSuper Re: klub gejowski w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 03:33 Także "Dark Room" i "Pod Aronem" :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: klub gejowski w lublinie 24.11.06, 18:09 Pod Aronem? Łooooo matkoooo jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: klub gejowski w lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 07:45 Kiedyś spotykali się na placu Litewskim.W szalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klub gejowski w lublinie IP: *.lublin.mm.pl 21.11.06, 10:07 a własciwie dlaczego musza sie spotykac tylko w klubach gejowskich ,czy to inny gatunek ludzki? Odpowiedz Link Zgłoś
gondecki Re: klub gejowski w lublinie 21.11.06, 11:32 Ponieważ w wielu miejscach budzą zgorszenie swoim widokiem i są narażeni na niewybredne żarty. A poza tym w klubie dla gejwo łatwiej poznać innego geja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba klub gejowski w lublinie razem z klubem dla kobite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:57 kobitek. Kobitki były by bezpieczne, przeciez i jedni i drugie nie gryza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: klub gejowski w lublinie IP: *.it-net.pl 21.11.06, 13:00 Jednym słowem getto? Sami sobie robiom? No, wiecie, wiecie...Jakiegoś mnie Panie Boze stworzył, takiego mnie mos! Nie widze powodów do tworzenia getta dlo takik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klub gejowski w lublinie IP: *.lublin.mm.pl 21.11.06, 15:08 i ja tyz to głupie ,ze ta grupa sama odcina sie od reszty społeczeństwa, podkresla swoja odmiennosc na kazdym kroku a nie lepiej wtopic sie w tlum przeciez to nie przeszkadza zeby byc sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klub gejowski w lublinie IP: *.lublin.mm.pl 21.11.06, 15:13 Idac tym tropem powinny byc kluby : tylko dla singli tylko dla małżeństw a nawet tylko dla dzieci bo przecież w takich grupach wiecej wspolnych tematow i łatwiej znalezc bratnią duszyczkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
xsenia1 Re: klub gejowski w lublinie 21.11.06, 16:46 w "Pub Tuba" przy Racławickich widzialam pare razy takie parki,ale nie mozna powiedzieć ze to miejsce dla gejow to glupie robic sztuczne podzialy... chyba czas zeby takie rzeczy przestaly dziwic , nie dlatego ze to ost temat dyzurny ale tołkowany do znudzenia w końcu mocno spowszedniał Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: klub gejowski w lublinie 22.11.06, 09:29 Kurcze, a co komu przeszkadza gejowski klub? Jak są klienci to się biznes kręci, widocznie niektórym lepiej w swoim sosie. Są kluby dla bilardzistów, harleyowców, fanów Motoru ;-) - dlaczego nie gejów? "Normalnych" klubów jest od groma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty Re: klub gejowski w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:38 f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coltun Wyobraź sobie że za PRL-u istniała kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:34 Kawiarnia dla dzieci, na rogu Staszica i Krak. Przedmieścia, tam, gdzie dziś jest fotograf Kodak. Pomalowane miała ściany w sceny z Bolka i Lolka a i dania były dla dzieci... Pamiętacie te czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Wyobraź sobie że za PRL-u istniała kawiarnia 02.12.06, 20:11 O rety a ja za PRL-u bywalem na mieszanych imprezach prywatnych gejowsko-niegejowskich. Nikt z tego powodu nie robil afery ani nie toczyly sie dyskusje taka jak te... Znam tez bylego studenta ATK (obecnie Uniwersytet St Wyszynskiego), kotru swojej orientacji homo tamze nie ukrywal i tez pies z kulawa noga sie tym nie interesowal. Dopiero teraz - gdy lewica usiluje sprzedac temat medialnie a jakim skutkiem - widac. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 a jak to wygląda u żydów? 02.12.06, 20:27 A jak jest z tą kwestią u Żydów? Czy rabini pozwalają im na kontakty homo? Czy w Izraelu rejestrują jako małżeństwa homozwiązki? Czy odbywaja się tam homoparady? Czy geje mają swoje kluby, czy bez przeszkód demonstrują swoje preferencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: klub gejowski w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:36 są już wszystkie wymienione przez ciebie kluby, chociaż w Lublinie jeszcze nie.... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Plac Litewski po 2 w nocy IP: *.pronet.lublin.pl 01.12.06, 19:58 Krzaki obok stawu z łabędziami :D <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: klub gejowski w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:22 oczywiscie ze to INNY GATUNEK LUDZKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Inny gatunek hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:03 > czy to inny gatunek ludzki? Jeśli nazywają siebie "kochającymi inaczej" tzn. są "ludźmi inaczej", bo 90% ludzi to normalne osobniki hetero, a 10% to dewianci seksualni, w tym połowa miłośników męskich odbytów. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka81 Re: klub gejowski w lublinie 26.11.06, 00:07 Czekolada- można spotkac sporo osób z tego towarzystwa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coltun Dlaczego wycięto moją wypowiedź? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:02 Czy kogoś może obraziłem moją wypowiedzią, że geje schodzą się na pikiecie w Parku Ludowym i że powinni się cieszyć że to mają??? Nie w każdym mieście może istnieć klub gejowski. "Uczmy tolerancję" - oto jak inteligentnie potrafią pisać geje na tych swoich stronkach gejowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Dlaczego wycięto moją wypowiedź? 21.11.06, 20:51 W tym momencie przyznałeś się, że takowe odwiedzasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczona Re: Dlaczego wycięto moją wypowiedź? IP: *.lublin.mm.pl 21.11.06, 21:32 oj oj ja tez na takiej byłam a potem całą noc z wrazenia nie spalam panom nie radze ,bo nam jeszcze co drugi orientacje zmieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koooooooooooooo Re: Dlaczego wycięto moją wypowiedź? IP: *.resetnet.pl 24.11.06, 18:06 gdzie to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik-nazik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberos why? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:47 a dlaczego wycieto wypowiedz kazika-nazika? ja mysle, ze powinna ona zostac zeby obrazowac myslenie niektorej czesci spoleczenstwa, wielce "swiatlej i zabawnej". Bo "pomysl" kazika-nazika to mial byc chyba zabawny, a moze swiatly? nie wiem - dla mnie wypowiedz byla jedynie zalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberos Re: why? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:49 a wiec wiem dlaczego ja wycieto, chcialem tylko wyrazic opinie dotyczaca jej autora (patrzec wyzej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarosz Re: klub gejowski w lublinie IP: 89.186.5.* 25.11.06, 00:48 Na pewno istnieje miejsce, w ktorym geje z lublian moga sie spotykac i sie spotykaja... Problem jest to ze szersza opinia o nim nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucniebuc Geje z Lubliany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:11 Lubljana to wiocha gorsza niż Lublin... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Klub gejowski w Lublinie? Po co?Trzeba się leczyć 26.11.06, 11:38 Ważniejszy adres to szpital lub oddział w którym można by się wyleczyć( lub zaleczyć) z tej dolegliwości.Współczuję wszystkim(a w szczególnosci ich najbliższym),którzy cierpią na nią cierpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucniebuc Oj cierpisz, cierpisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:08 Wpisz w wyszukiwarce hasło Agnieszka Kozak a może znajdziesz coś dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scania Re: Klub gejowski w Lublinie? Po co?Trzeba się le IP: 89.186.5.* 26.11.06, 16:47 Homoseksualizm nie jest żadna chorobą zgodnie z międzynarodowymi kalsyfikacjami chorób bądź zaburzeń psychicznych. (porównaj ICD 10, DSM IV) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan ze wsi Nie muszę być poprawny politycznie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:57 I nie interesuje mnie to czy klasyfikacji miedzynarodowej istnieje ta dolegliwosc(nie choroba).Nie chciałbym,aby dotknela mnie lub kogos z najbliszych.Ale nawet gdyby tak sie stalo to jeszcze bardziej bym ich kochał i z tego powodu cierpiał.... Jestem przekonany,ze za jakis czas ten problem naukowcy rozwiazą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: Nie muszę być poprawny politycznie.... IP: *.escom.net.pl 27.11.06, 04:48 Wolałbym mieć w domu geja niż katolika. l. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Nie muszę być poprawny politycznie.... 01.12.06, 23:21 Gość portalu: l. napisał(a): > Wolałbym mieć w domu geja niż katolika. ROZUMIEM,a ja katoliczkę :)wooooolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie muszę być poprawny politycznie.... IP: 89.186.5.* 28.11.06, 22:32 Dolegliwosc czy zaburzenie - pojecia synonimiczne. Jezeli cos nei jest uznane za patologie czy zaburzenie/dolegliwosc/chorobe to jest norma. Moze sie nam to podobac badz nie, ale to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
xsenia1 Re: klub gejowski w lublinie 26.11.06, 18:18 Duzo padło słow w tej kwestii... bylo wiele burzliwych dyskusji , moim zdaniem bardzo dobrze ,ze sie o tym mowi a skoro sie o tym tyle mowi to znaczy ze jakis problem jednak jest... moze nie wszyscy zaakceptują homoseksualizm ale moze go chociaz troche oswoją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha? Czy pamiętacie awanturę o klub "Centrala"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:12 Ulubieniec wielu idiotów Wojciechowski, zastępca Pruszkowskiego urządzał śledztwo prywatne oburzony, że klub był w budynkach poklasztornych! Skandal, po prostu skandal, jak to tak obrażać księży i szanowny kościół kat! A może by zajrzał do kurii, do siedliska pedofilli u arcybiskupicy Życińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: klub gejowski w lublinie IP: *.it-net.pl 28.11.06, 10:04 U mnie w szkole była ostatnio jakaś miła pani zakonnica, co skutecznie nawraca "ludzi wybranych przez szatana". Wrzuca sie ich do oddzielnego pokoju, egzorcyzmuje, oni potem chodzą codziennie do spowiedzi, coraz rzadziej, aż w końcu mogą wrócić do społeczeństwa jako "nawrócone istoty Boże". Niestety gdy sie spytałam ile osób już siostra zakonna nawróciła to ta tylko z przerażeniem na mnie popatrzyła i wyszła, a katechetka wstawiła mi naganę za "zadawanie demoralizujących pytań" Cóż, jeśli Pisiorki i moherki uczą sie takich rzeczy, to przestaję sie w zasadzie dziwić czemu wg. nich homoseksualistów należy zamknąć w zakonach albo szpitalach psychiatrycznych. Czy jest jakiś kraj pozornie cywilizowany który jest bardziej nietolerancyjny niż Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klub gejowski w lublinie IP: *.lublin.mm.pl 28.11.06, 20:26 Mysle ,ze jest spora przesada na temat nietolerancji Polaków, wiele osob deklaruje niecheć do parad wolnosci ,ale na co dzień homoseksualisci nie sa specjalne napietnowani, przeciez zaden z nich nie ma wypisanej na czole odmiennej orientacji, a z kim on zyje ,co robi u siebie w domu to jego sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Re: klub gejowski w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=783&w=52545248&a=52560552 Odpowiedz Link Zgłoś
normandi a coś takiego jak pedały to są w Lublinie? 30.11.06, 08:25 trzeba wytrzebić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Najpierw weszpolacy IP: *.escom.net.pl 30.11.06, 10:41 Na razie wzięto się za trzebienie podobnych Tobie głupców z Młodzieży Weszpolskiej. I zaczęto od właściwej strony. l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółw Re: klub gejowski w lublinie IP: 89.186.21.* 30.11.06, 18:01 JAK TO WSZYSTKO CZYTAM TO OGRANIA MNIE TOTALNY SMIECH :) jak czesto pojecie ludzi na temat w ktorym zajmuja okreslone stanowisko jest ubogie a nawet bliskie zeru... to ze geje sa to nic nowego. To że sa w lublinie (jest ich nawet sporo bo to miasto studenckie a najwieszy odsetek wsród gejwo to mlodzi ludzie) to rowniez nie powinno dziwic... klubu jako takiego nie ma w stylu warszawiego TURBO czy TORO. Jest jednak wiele miejsc gdzie obecnosc homoseksualistow nikogo nie szokuje i to jest dobre. Co do zdania ze geje tworza sobie sami jakies getto to mysle ze jest to wypowiedz do prawdziwosci ktorej nie sa przekonani nawet sami autorzy... Czlowiek jest isota spoleczna i dazy w jakis spob do przebywania w srodowisku w ktorym czuje sie wswobodnie i w srodowisku ktore reprezentuje jego przekoania i idealy. Zaden gej z pewnoscia nie chce dobrowolnie ograniczac sioe do przebywania w jednym klubie ale chce po prostu poczuc sie swobonie i nie krepowac sie. Nie chodzi tu o odizolowanie sie od czesci spoleczenstwa ale o odnalezienie takiego miejsca ktore nam bedzie odpoiadac i ktore pozwoli na odprezenie a nie nabycie dodatkowych stresow. Byly rowniez teksty odnoszace sie do wiary nkatolickiej i samej instytucji kosciola. Nie dziwie sie temu bo spolecznosc lubelska jest gleboko wierzaca, tylko nalezy zastanowic sie nad sensem tej wiary i czy (a moze jak czesto) przeradza sie ona w dewocje... Nie chce nikogo obrazac ale to ze jakas moherowa babcia "wyklepie" 3xdziennie rozaniec nie przyniesie jej zbawienia... Moze lepiej bylo by gdyby zastosowala sie do zasad jakich nauczal Chrystus i nie potepiala innych ludzi. Zdaje sobiesprawe ze czesc mohereowego srodowiska tego nie zrozumie i bedzie powtarzac wyuczone na pamiec argumenty ojca dyrektora ale to juz inna sprawa. konkludujac prosze wszystkich i podchodzenie do tego tematu bez tak wielkich emocji, to temat codzienny jak inne... tak jakby ktos zapytal czy sa w lublinie restauracje wegetarjanskie bo nie jada miesa. po co robic afere i dowalac sobie chamskimi komantarzami, mowic jakie powinny byc idealy i grozic. niedawo w naszym pieknym miescie rozwieszone byly bardzo madre hasla filozoficzne, jedno z nich to: "GDY USTAJE TOLERANCJA DLA TOLERANCJI NASTAJE TOLERANCJA DLA PRZEMOCY!" - Tadeusz Kotarbinski. Odpowiedz Link Zgłoś
normandi zamiast zaczniesz się wypowiadać na temat wiary 01.12.06, 13:57 katolickiej i tego co mówił Jezus Chrystus to najpierw się zapoznaj z tym w co wierzą katolicy i co mówił ich Bóg. IHS nie potępiał ludzi - zgoda, ale potępiał ich złe czyny. Czy tolerował homoseksualizm? Oczywiście, że nie! Człowiek w myśl Jego nauki jest powołany do dawania życia "idźcie i rozmnażajcie się". Tak więc ludzie, którzy źle ukierunkowali swoją seksualność popełniają grzech. Homoseksualiści popełniają grzech ciężki! Nie sądzę, żeby to ich martwiło, nie mniej nie mają prawa manipulować słowami Chrystusa, zwłaszcza w celu mydlenia oczu tym, którzy nieakceptują ich praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Z ciekawości zapytam: IP: *.escom.net.pl 01.12.06, 14:13 Gdzie Chrystus pisał o potępieniu homoseksualizmu? Wskażesz mi źródła? A w kwestii tych bzdur (np. o grzechu ciężkim), które spłodziłeś powyżej, polecam Ci lekturę: Daniel A.Helminiak "Co Biblia naprawdę mówi o homoseksualnośći" - autor jest amerykańskim księdzem rzymskokatolickim, który na podstawie najnowszych badań krytyczno-historycznych tekstów biblijnych przestawia rzeczywisty stosunek etyki chrześcijańskiej (chrystusowej, a nie watykańskiej) do zachowań homoseksualnych, przedstawiając kulturowo-kontekstową interpretację Biblii, a nie literalną (kto czytał Biblię i zajmował się jej interpretacją wie, że dokładny przekład literalny bez uwzględnienia charakterystyki danego języka, na który przekładamy Pismo Święte, mija się w ogóle z celem - zwłaszcza Stary Testament pisany w języku hebrajskim). l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Z ciekawości zapytam: IP: *.top.net.pl 01.12.06, 17:17 Jest jeszcze coś takiego jak Miłosierdzie Boże!!! Poza tym według religii chrześcijańskiej należy miłować, szanować KAŻDEGO człowieka. Czy to właśnie nie Jezus powiedział słowa "Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego" (Mt 22, 36-40)? To że Kościół uznaje homoseksualność jako grzech, nie potępia takich osób!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Do psychologa a nie do klubu gejowskiego 01.12.06, 23:20 Panowie,może jest jakaś nadzieja,żeby wam pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha? Slavik, a dajesz pupy czasem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:50 Jesteś A (aktywny) czy Pe (pasywny)? Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Slavik, a dajesz pupy czasem? 02.12.06, 22:11 Gość portalu: Acha? napisał(a): > Jesteś A (aktywny) czy Pe (pasywny)? Nie pisze tego złośliwie.Przecież możesz sie leczyć a nie stękac Achaaaa,kiedy popychają cie zboczki:) Możesz być pełnowartosciowym obywatelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha? Fakt, że wybucha dyskusja i jest tylu oburzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:48 Świadczy o tym, jakie tu na wschodzie Polski jest cholerne zacofanie mentalne w stosunku dajmy na to do Krakowa czy Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fakt, że wybucha dyskusja i jest tylu oburzon IP: *.lublin.mm.pl 03.12.06, 18:08 no nie wiem w czym to zacofanie mentalne Lublina jest widoczne ? To sztuczny problem ,zwazywszy na to ze dalej na wschod poglady sa jeszcze bardziej radykalne/patrz- Rosja/ bo w demokracji kazdy ma prawo mowic i mysleć co mu sie podoba ,oczywiscie w ramach obowiazujacego prawa, Jedni uważaja homoseksualizm za odchylenie od normy inni za normę ,lub jak kto woli za odmiennosć seksualną i jedni i drudzy moga sie swobodnie wypowiadać a tak w ogole to moze lepiej zakonczyc ten wątek bo juz zaczyna sie robic nudno i do konca swiata nikt nikogo nie przekona do swoich racji... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_mroowek Re: Fakt, że wybucha dyskusja i jest tylu oburzon 03.12.06, 19:21 Parę lat temu byłem kilka dni w Łodzi. Znajomi zabrali mnie do jakiegoś pabu. Spędziliśmy tam parę godzin przy piwie. Znajomi powiedzieli mi później że był to pab geyowski. Będąc tam nie zauważyłem nic szczególnego. Parę dni później wybraliśmy się tam znowu i też niczego ciekawego nie dostrzegłem. Może tylko to, że było trochę więcej mężczyzn niż zazwyczaj w pabach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha? Naprawdę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:23 Z tym, że każda próba otwarcia klubu gejowskiego spotyka się z represją ze strony arcykatolickich władz Lublyna. Za Krakowem ta mieścina na wschodzie jest jakieś 100 lat do tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan z Ciemnogro Re: Naprawdę?Achaaa,leczyć się a nie po klubach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:28 ....polować na młodych chłopców. Kiedyś zrozumiesz swoją głupotę, ale ile szkody do tego czasu zrobisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha? Powiedz to arcybiskupicy Życińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:48 W pierwszym rzędzie - to właśnie kuria arcybiskupia jest największym siedliskiem polowania na młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Powiedz to arcybiskupicy Życińskiej-byłeś? 08.12.06, 21:56 Gość portalu: acha? napisał(a): > W pierwszym rzędzie - to właśnie kuria arcybiskupia jest największym siedliskie polowania na młodzież. Nie należe do fanów red.Gazety Wyborczej-Życińskiego,który wybiega przed szereg przewodniczacego episkopatu i na każdy temat cos tam klepnie.Przeważnie bez sensu bo ma kompleks Rydzyka czy Michalika.Natomiast jesli twierdzisz,że poluje na młodzież to pewnie wiesz co piszesz? DAŁEŚ D....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha? Poza tym ja nie gustuję w młodych chłopcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:50 Wolę w tym samym wieku albo starszych ode mnie. Co chcesz powiedzieć przez "młodzi chłopcy"? Że gej równa się pedofil, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Naprawdę? IP: *.lublin.mm.pl 03.12.06, 20:09 tak sie zastanawiam dlaczego tyle sie gada o kulturze gejowskiej,klubach gejowskich w mediach ,tv ,na forach wszyscy sie niezdrowo podniecaja tematem a dlaczego tak mało o ich rzeńskim odpowiedniku czyli o lesbijkach jakos cicho ,tak intymnie/jak to u kobiet/ na to wyglada ,ze testosteron pada na mozgi i hetero i homo mężczyzn zawsze wy ,wy ,wy faceci ,faceci ,faceci ... jutro leci "Seksmisja"!!!!!!!!!!!! a moze by taka bombka pierdyknęła i miałybysmy z wami w końcu święty spokoj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Naprawdę? 03.12.06, 22:53 Od wielu lat sledzę na bieżąco to co dzieje sie w naszym mieście, i stwierdzic muszę co następuje: 1. nie pamietam, aby ktos kiedykolwiek oficjalnie ogłaszał, ze otwiera klub gejowski 2. ergo: nie przypominam sobie jakichkolwiek represji ze strony władz Lublina. Od wielu lat sie słyszy, że ten lub inny lokal upodobali sobie lubelscy geje (pierwszym był nieistniejący już "Odlot") ale wszystko to odbywa sie na drodze nieoficjalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Naprawdę? 03.12.06, 22:56 Moja uwaga odnosi sie do wypowiedzi Acha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmena Re: Naprawdę? IP: 89.186.5.* 08.01.07, 22:48 A co sobie teraz upodobali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: klub gejowski w lublinie IP: *.lublin.mm.pl 09.12.06, 00:00 ten temat wylecial z dyskusji 6 gr. ,taki jest ost wpis dlaczego znowu jak bumerang powrocil czyzby komus zalezalo zebysmy dalej go tolkowali ? Odpowiedz Link Zgłoś